Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Te ne psssztögjél itt nekem. Azt irok amit akarok jó? Ha hiszed ha nem én is tudok olvasni. De ha nem veszed le, hogy ez egy poén volt, akkor inkább fölöslegesen ne szólj hozzá oké? Thx. Peace.Zozzy 5 írta:
Psssszt! Olvasd végig a hsz-t pls!Szerintem azon már túl van a csapat, hogy vezéráldozatot kelljen hozni
Psssszt! Olvasd végig a hsz-t pls!Csak a Barca! írta:Oké akkor küldjük el őt is. Hozzuk a helyére Kakát.Zozzy 5 írta:Azért a tavalyi Ronniehoz képest a mostani Ronnie formahanyatlása sem volt piskótaSzerintem azon már túl van a csapat, hogy vezéráldozatot kelljen hozni, csakazért, hogy a többiek észbekapjanak. Ha elég későn is, de sztem már ez megtörtént
![]()
Szerintem azon már túl van a csapat, hogy vezéráldozatot kelljen hozni
Oké akkor küldjük el őt is. Hozzuk a helyére Kakát.Zozzy 5 írta:Azért a tavalyi Ronniehoz képest a mostani Ronnie formahanyatlása sem volt piskótaSzerintem azon már túl van a csapat, hogy vezéráldozatot kelljen hozni, csakazért, hogy a többiek észbekapjanak. Ha elég későn is, de sztem már ez megtörtént
Azért a tavalyi Ronniehoz képest a mostani Ronnie formahanyatlása sem volt piskótaCsak a Barca! írta:Szerinted közülük ki volt a leggyengébb: R10, Messi, Eto'o, Ini, Deci, Xavi?
(a védelmet most haggyuk)
Egyértelműen a legnagyobb formaromlást deco barátunknál tapasztalhattuk. Ha valkinek mennie kell akkor az ő legyen. Nem biztos hogy rosszat tenne a csapatnak egy új tkp aki új lendületet hoz a csapatba és a "régiek" észbekaphatnak, hogy ők is pótolhatók. De ha a hátralevő meccseken is ezt produkálja mint tegnap akkor nem kérdés a maradása (nálam).
Lehet, hogy elfogult vagyok Decoval szemben, de sztem Ronnie sem volt sokkal jobb. Igaz, a szabadrugásai szépek voltak. De kb. ennyi...De ezt már jó alaposan kitárgyaltukGame90 írta:Sztem R10 sokkal jobban játszott Deconál ebben az évbenZozzy 5 írta:Akkor számolgasd a Ronniét isMeg most azért elküldeni, mert egy vezéráldozat szerintetek mindenképpen kell...
Vezéráldozat pedig kéne sztem, csak a vezetőség nem fogja meglépni. Ha Franken múlna, akkor Deco még féllábbal is játszana
Hát ez egy enyhe túlzás!Game90 írta:Sztem R10 sokkal jobban játszott Deconál ebben az évbenZozzy 5 írta:Akkor számolgasd a Ronniét isMeg most azért elküldeni, mert egy vezéráldozat szerintetek mindenképpen kell...
Vezéráldozat pedig kéne sztem, csak a vezetőség nem fogja meglépni. Ha Franken múlna, akkor Deco még féllábbal is játszana
Sztem R10 sokkal jobban játszott Deconál ebben az évbenZozzy 5 írta:Akkor számolgasd a Ronniét isMeg most azért elküldeni, mert egy vezéráldozat szerintetek mindenképpen kell...
Akkor számolgasd a Ronniét isGame90 írta:Egy kezemen megtudnám számolni, hogy ebben az évben mennyi jó teljesítménye voltEz sztem kevés, ha valakit elkéne küldeni, akkor nálam ő lenne az.
De ha őt megtudod számolni mást sem nehéz!pl:egész cseresorGame90 írta:Egy kezemen megtudnám számolni, hogy ebben az évben mennyi jó teljesítménye voltEz sztem kevés, ha valakit elkéne küldeni, akkor nálam ő lenne az.
Én sem erre a 2 meccsére marasztalnám...De ha az lesz a helyzet, hogy még az uccsó meccsen is kifutja a belét, akkor sztem hülyeség elküldeni, de mind1...grecki írta:Szerintem egy jó meccset még Nelson Mandela is tudna produkálni. Ne essünk már hanyatt attól, hogy fél év után volt egy tisztességes összecsapása. És egyébként is, én a vérátömlesztés, Cruyff elemzése mellett foglalok állást, így nálam egyértelműen Deco a vezéráldozat.Zozzy 5 írta:Igen, de most nem arról van szó, hogy van 3-4 meccse, utánna megint visszaesne. Javítani akar, ha pedig ez a helyzet, akkor miért küldjük el?grecki írta:Mit nem értesz?
Engem két-három meccsen mutatott jobb produkciója nem feledteti az egész éves gyenge formáját....
Szerintem egy jó meccset még Nelson Mandela is tudna produkálni. Ne essünk már hanyatt attól, hogy fél év után volt egy tisztességes összecsapása. És egyébként is, én a vérátömlesztés, Cruyff elemzése mellett foglalok állást, így nálam egyértelműen Deco a vezéráldozat.Zozzy 5 írta:Igen, de most nem arról van szó, hogy van 3-4 meccse, utánna megint visszaesne. Javítani akar, ha pedig ez a helyzet, akkor miért küldjük el?grecki írta:Mit nem értesz?
Engem két-három meccsen mutatott jobb produkciója nem feledteti az egész éves gyenge formáját....
Igen, de most nem arról van szó, hogy van 3-4 meccse, utánna megint visszaesne. Javítani akar, ha pedig ez a helyzet, akkor miért küldjük el?grecki írta:Mit nem értesz?
Nem igazán értelek Greckigrecki írta:Decóra egy szavam sem lehet. Jól játszott, és ez meglehetősen ritka dícséret tőlem... DE, még mindig nem győzött meg arról, hogy megérdemli jövőre a csapatban maradását. Iniesta a padról beállva is klasszis teljesítmény produkált, akárcsak Xavi.
Még sokat le kell tennie az asztalra, hogy nálam megérdemelje a kezdőtagságot...