Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ok, ez 1 eset...antiimperialista írta:Olvasd el, amit kicsit lentebb írtam a sevillai incidensrőlZozzy 5 írta:Ez itt nem OlaszországTöbb büszkeség van itt egy csapatban annál, hogy csak úgy odaadják a másiknak a meccset...Egyébként meg az Espanyol ősi riválisunk, biztos vagyok benne, hogy kitesznek magukért.
Olvasd el, amit kicsit lentebb írtam a sevillai incidensrőlZozzy 5 írta:Ez itt nem OlaszországTöbb büszkeség van itt egy csapatban annál, hogy csak úgy odaadják a másiknak a meccset...Egyébként meg az Espanyol ősi riválisunk, biztos vagyok benne, hogy kitesznek magukért.
Nem mesélem be, csak egy pár évvel korábbi példával igazolva felvetettem, hogy akár ez is megtörténhetett. Az UEFA-kupa miatt tényleg nem valószínű, de láttam én már karón varjút...Charlie írta:Nem kell ilyeneket bemesélni, hogy eladták a meccset. Ma megmutattuk, mire vagyunk képesek, ahogy az eredmény mutatja észhez tértek a srácok, és rádöbbentek, hogy miért is megy itt a harc.
C.
Ez itt nem Olaszországmadridistandras írta: Tényleg izgalmas lesz a vége de azért ne bízz abban hogy az espanyol is elétek fekszik...én remélem hogy férfias izgalmas küzdelemben dől el a bajnoki cím és lehetőleg a Madrid javára:)
Nemozsimiki írta:Ha xelt volna a Madrid,és Mi is tegnap,akkor Mi állnánk az Élenmivel 3as holtversenynél aszhem a gk számít....na erre gondoltatok vaj
![]()
Addig se nagyon....Argentin guy írta:az az igazság, hogy a kiállítás után nem igazán voltak ellenfelek....
madridistandras írta:Tényleg izgalmas lesz a vége de azért ne bízz abban hogy az espanyol is elétek fekszik...én remélem hogy férfias izgalmas küzdelemben dől el a bajnoki cím és lehetőleg a Madrid javára:)
Tényleg izgalmas lesz a vége de azért ne bízz abban hogy az espanyol is elétek fekszik...én remélem hogy férfias izgalmas küzdelemben dől el a bajnoki cím és lehetőleg a Madrid javára:)Ronal.10 írta:huu a madrid mit csinált... 2-2 és elkapcsoltam mert multkor is espanyol ellen néztem azokat oszt megvolt az utcso goljuk most direkt elkapcsolok.. na és mi lett semmi ugyan az..
Recre ellen majdnem buktak akkor mi lesz zaragoza,depor ellen????(talán vereség is..)
nekünk csak espanyol ellen lesz nehéz de mivel hogy barcelonai csapat talán megértö lesz és ugy játszanak ellenünk mint a atl.madrid.![]()
![]()
getafe ellen hasonlo eredményt várunk a tegnapihoz.
nastic ellen meg....
ha madrid zaragoza ellen lép pályára utcso játéknap? akkor ott télleg remegni fognak!!!!
Juuuj de izgalmass jeeee
![]()
![]()
Jó hát én nem is gondoltam ne nekem ird!Vito írta:5. Zaragoza 58Ádám02 írta:Ezért irta hogy lehet hogy egy kicsit elszámitották magukat!De azért ennyire mégsem ráadásul a 60 percre már az 55 ezer nézőből 20 ezer elment(persze ez kicsit túlzés de...) és igy beégni ráadásul otthon, csak nem volt semmi!
6. Atletico Madrid 54
7. Villarreal 53
8. Getafe 52
9. Recreativo Huelva 50
10. Racing Santander 49
ilyen kiélezett helyzetben. ne vicceljetek már.
5. Zaragoza 58Ádám02 írta:Ezért irta hogy lehet hogy egy kicsit elszámitották magukat!De azért ennyire mégsem ráadásul a 60 percre már az 55 ezer nézőből 20 ezer elment(persze ez kicsit túlzés de...) és igy beégni ráadásul otthon, csak nem volt semmi!
Ezért irta hogy lehet hogy egy kicsit elszámitották magukat!De azért ennyire mégsem ráadásul a 60 percre már az 55 ezer nézőből 20 ezer elment(persze ez kicsit túlzés de...Vito írta:Ati!
1-2 góllal leadhatják a meccset,
de 6-0ra,
a szezon végén,
UEFA kupás helyért harcolva.
hát én ezt nem merem elhinni.
Lehet hogy van benne valami de,azért nem kell elrontani az örömünket!antiimperialista írta:Jó volt a játék, szépek voltak a gólok, elájulni mégsem kell, mert annyira nehéz helyzetbe hozta magát a csapat, hogy már nemcsak rajtunk múlik, hogy bajnokok tudunk-e lenni.
Azt meg ne felejtsük el, hogy lehet abban valami, hogy az Atletico leadta a meccset (csak kicsit elszámolták magukat, így nagy szívás lett a vége). Gondoljatok egy pár évvel ezelőtti meccsre, amikor a két sevillai csapatból az egyik már kiesett (nemtom, melyik, így nevet inkább nem írok), a másik pedig úgy maradhatott volna bent, ha a már kiesett nyer hazai pályán egy szintén gyenge csapat ellen. Viszont a már kiesett sevillai banda szándékosan elvesztette az utolsó meccset, így rántva magával a városi riválist is a másodosztályba...
Mivel Madridban szintén hasonló mértékű az utálat a két csapat részéről egyás iránt, így nem lenne meglepő, ha az Atletico nem is akart volna nyerni...