Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Vicces srác lehetsz, de inkább a madridistán sütögesd a poénjaid, és élvezzetek el a 100. percben szerzett góljaitokra!madrid_1 írta:Azért, mert nem mindenki fekszik leszép győzelem volt,de miért nem tudnak mindig így játszani?![]()
Köszönjük az elmés hozzászólást. Elfogadtuk a véleményedet, még indoklás és teljes alaptalanság ténye mellett is.madrid_1 írta:Azért, mert nem mindenki fekszik leszép győzelem volt,de miért nem tudnak mindig így játszani?![]()
A szánalmas kilencvennyolcadik perces győzelmeitekhez képest nagy a szád...csak le ne hervadjon az a mosoly...Kivéhedt csatalovak, és gyenge tejfelesszájú gyerekek elegye a csapatod. Az igazi Barca ellen sanszotok sincs...madrid_1 írta:Azért, mert nem mindenki fekszik leszép győzelem volt,de miért nem tudnak mindig így játszani?![]()
Ha nekik ettől jobb lesz, tegyék....Mihu írta:Fúúúú basszátok meg a madridosok ott csalóznak minket ahol érnek.....borzalmas.....![]()
Azért, mert nem mindenki fekszik leszép győzelem volt,de miért nem tudnak mindig így játszani?
Hali!Rivaldo11 írta:Viszont a jövőre nézve rendkívül bíztató! Ha esetleg nem is nyerjük meg, láthattuk, mekkora potenciál van a csapatban, és tuti, hogy csak a motiváció hiányzott! Mert ebben a csapatban még jópár év van, és biztos, hogy ha idén nem sikerül, jövőre ez a csapat harapni fog rettenetesen...és ez nem sok jót jelent az ellenfeleknek...ozsimiki írta:Ismertek,mindig optimista vagyok,és bízok a srácokban a végsőkig! De most azzal a furcsa érzéssel fekszem le,hogy nyerünk csodálatosan játszva 6-0ra,és LEHET,hogy semmire se megyünk vele![]()
Kicsit bosszantó érzés,remélem már csak 1,max 2 hétig kell így érezzek,mert botlik a Madrid,és beelőzünk!
FORZA BARCAAA![]()
Látni, nincs itt szükség semmire, minden adott ahhoz, hogy még évekig mi uraljuk a ligát. És ezen egy elvesztett bajnokság nem változtatna.
Pontosan! Te írtad! Na mind1,én csak azt akartam hangsúlyozni,hogy ha van sálad,vagy bárkinek is,nemcsak győzelmek után lehet hordani,és ezáltal jelezni,hogy Barcások vagyunk,hanem mindig...ennyi.pont.pont...[/quote]jóvan jóvan ne veszekedjünk végülis egynek szurkolunkozsimiki írta:mit testviiir hogy divat majom vagyok
mit testviiir hogy divat majom vagyokVictorValdes19 írta:Ilyet nem írtam,Te írtad....ozsimiki írta:jóvan csak azt ne mond hogy divat drukker vok mert akkor marhaságot mondaszVictorValdes19 írta:
testvííírem (ha már ez a szokás) nemcsak ilyenkor kell Barca sállal menni az öskolába
![]()
![]()
Tuti felveszem az ismétléstRonaldinho #10 írta:videót videót!!!
mégecce megakarom nézni a gólokat!