Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Osztom....akkor már gubanc van,ha a meccs rossz állása miatt kell hozzányúlni a cserékhezgrecki írta:Elfért volna, persze, Giuly helyett mindenképpen, de jelen esetben nem annyira szeretném, hogy bárki is nagy szerephez jusson a tartalékok közül, mert túlságosan fontos ez a meccs. Meg a maradék három is...
Hát ne álljunk rosszul szerintem...ne megint az uccsó percekben hajtsunk hanem a meccs elejétől!lionelmessi19 írta:Nincs Saviola...
Pedig lehet h szükség lenne rá... ha esetleg már rosszul állunk, sok csatárral kell játszani.
Porteros: Valdés y Jorquera
Defensas: Belletti, Oleguer, Puyol, Thuram, Zambrotta y Gio
Centrocampistas: Xavi, Iniesta, Deco, Edmílson y Motta
Delanteros: Giuly, Messi, Eto'o, Gudjohnsen y Ronaldinho.
Hát, azt én sem favorizálom, hogy valaki a múltja miatt legyen csapattag. Csak Puyol rosz példa volt errejelwaz írta:Puyol eladása csak példa volt. Szerintem ne legyen az, hogy valaki rosszul játszék és azt mondja magának ,,Na és? Már 7 éve itt vagyok, úgysem küldenek el...". Csak példa.
Am én ma kiküldenék egy full cserecsapatot, és azt mondanám nekik: ,,Ha kikaptok a pökhendi f.@.s.z.kalapoknak lesz igaza, akik krixkrax se néznek titeket! Ha nyertek, akkor meg elkezdtek kihúzni egy igazi csapatot a szarból." Én most nem a játékban hiszek, hanem a lelkesedésben, még akkor is ha ez egy elvesztett bajnoki címmel járhat.
Én meg azt,hogy megnyerem az 5ös lottótvarga tamás írta:Azt álmodtam az éjjel, hogy az Atlético ellen 7-1-re nyertünk. A végeredmény kissé irreális, de talán a győzelem meglesz. FORCA BARCA! CATALUNYA TRIUMPHAT!
Semmi sem lehetetlen!!!varga tamás írta:Azt álmodtam az éjjel, hogy az Atlético ellen 7-1-re nyertünk. A végeredmény kissé irreális, de talán a győzelem meglesz. FORCA BARCA! CATALUNYA TRIUMPHAT!
Még 1 ember játszhatnoname írta:Ez vagy Valdes-Belletti-Thuram-Puyol-Xavi-Iniesta-Deco-Messi-Etoo-RoniZozzy 5 írta:Valdes - Belletti, Thuram, Puyol, Zambrotta - Motta, Xavi, Deco - Messi, Eto'o és Ronaldinho.
Én ezt küldeném ki...
Slither: ez már nem az az időszak, amikor bizonyítani kell. Annak az ideje elmúlt, és Motta nem bizonyított. Jogos a mellőzése.Slither írta:Sztem volt jobb meccse, mint Edmilsonnak, + sokkal kevesebb lehetőséget is kapott a bizonyításra.Ádám02 írta: Nem azért de Mottának volt????nem hiszem akkor inkább Xavi legyen ott vagy Edmilson de ne Motta a legjobb Xavi!
Ez vagy Valdes-Belletti-Thuram-Puyol-Xavi-Iniesta-Deco-Messi-Etoo-RoniZozzy 5 írta:Valdes - Belletti, Thuram, Puyol, Zambrotta - Motta, Xavi, Deco - Messi, Eto'o és Ronaldinho.
Én ezt küldeném ki...
Sztem volt jobb meccse, mint Edmilsonnak, + sokkal kevesebb lehetőséget is kapott a bizonyításra.Ádám02 írta: Nem azért de Mottának volt????nem hiszem akkor inkább Xavi legyen ott vagy Edmilson de ne Motta a legjobb Xavi!