Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Hogy? Marton Janika = Iniesta?Zozzy 5 írta:Amúgy grecki észrevetted, hogy a Marton Janika nagyon hasonlít Iniestára?grecki írta:Emberek, ti tényleg rákattantatok erre a sorozatra? Én egy fél részt láttam, igaz, akkor péppé röhögtem magam, hogy mekkora balfékek...
TVpaprika rulz! Ha nem sport1, sport2, sportklub vagy eurosport megy a háttérben, akkor mindig tvpaprika. Hobbiszakácsként muszáj ötleteket szerválni.![]()
Marton Janikától herótom volt, gondolom nem voltam egyedül, mert ki is ebrudalták szerencsétlent, aki akkora szókinccsel rendelkezett, mint Miki!Csak viccelek, a fantasztikus és a csodálatos jelzőkön kívül semmi nem volt a tarsolyában...
![]()
Amúgy grecki észrevetted, hogy a Marton Janika nagyon hasonlít Iniestára?grecki írta:Emberek, ti tényleg rákattantatok erre a sorozatra? Én egy fél részt láttam, igaz, akkor péppé röhögtem magam, hogy mekkora balfékek...
TVpaprika rulz! Ha nem sport1, sport2, sportklub vagy eurosport megy a háttérben, akkor mindig tvpaprika. Hobbiszakácsként muszáj ötleteket szerválni.![]()
Marton Janikától herótom volt, gondolom nem voltam egyedül, mert ki is ebrudalták szerencsétlent, aki akkora szókinccsel rendelkezett, mint Miki!Csak viccelek, a fantasztikus és a csodálatos jelzőkön kívül semmi nem volt a tarsolyában...
Nem nézted a Kaliforniába jöttem (The Fresh Prince of Bel Air) c sorozatot? Még régebben ment a Viasat3-on, sztem nagyon jó volt. Na abban a sorozatban szerepelt Will Smith-el együtt.Los Banditos írta:Game! - Ki az az ipse az avatarodban?![]()
Egy XBOX-ért te is lesérültél volna mi?barca99 írta:Azért tegnap jól járt a srác az XBOX360-nal.![]()
Papa nekem nem volt szimpi, ilyen agresszív, tapló csávó volt sztem.
Please linkeljétek be még1xLos Banditos írta:Game: Amit még régebben belinkeltél oldal, azon felvannak pakolva a 7. részig az eddigiek, úgyhogy most irány fürcsi és a 4. résztől megnézem.![]()
Télleg elküldték, mert cigizett a cserepadnál amikor meccs volt. Meg azt mondta Flóri h ez már nem az első olyan cselekedete volt amivel a csapatot hátráltatta.Game90 írta:Arra kapcsoltam át, hogy: mostantól nem vagy a csapat tagjaLos Banditos írta:Papit elkdülték?Ennyire levagyok maradva?![]()
De lehet, hogy csak képzelődtem
![]()
Arra kapcsoltam át, hogy: mostantól nem vagy a csapat tagjaLos Banditos írta:Papit elkdülték?Ennyire levagyok maradva?![]()
Én meg még tegnap sem tudtam,szóval két rész kimaradt,de tegnapit vasárnap megnézem...Game90 írta:Kértél tőle aláírást?Los Banditos írta:Múltkor láttam Robit a Lúzer FC-ből.Napszemüveg volt rajta és egy picike kutyussal sétálgatott.![]()
![]()
![]()
![]()
Tényleg Papit mért küldték el? Előző héten elfelejtettem nézni + a tegnapi elejét sem láttam
Kértél tőle aláírást?Los Banditos írta:Múltkor láttam Robit a Lúzer FC-ből.Napszemüveg volt rajta és egy picike kutyussal sétálgatott.![]()
![]()
Tv Paprikából csak a Gasztropuccs yo....ill. régen volt asszem már nem nyomja Döme és Kozi együtt a melótgrecki írta:Ki szereti a TV Paprikát? Jelenleg épp Bede "történelem tanárúr" Róbert tolmácsolásában a "Mit eszünk ma?" című fergeteges műsort hallgatom a klaviatúra ütögetése mellett háttérzeneként... Épp Szent Mártonról anekdotázik... Szánalmas egy figura!
Képzeljétek oda a 18astGame90 írta:Elég régi szám, de a videót még nem láttam![]()
![]()
Sztem tegyél ki egy 18-as karikát![]()
![]()