Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Valami nagyon nincs rendben,valami nagyon hiányzik,valami már nem olyan mint régen.....kicsit más jelenleg ez a Dinnye,nem ehhez szoktunk.Ádám02 írta:elprat írta:Nem 1szer kihúzott már bennünket a kakiból,érdekes hogy ezt sokan elfelejtik.
Van benne valami de Ronaldniho is egy csomószór kihuzta a szarból a csapatot mégis kritizálják meg megkérdőjelezik a helyét a Ronaldinho topikban!!!!!
dettóozsimiki írta:Lefo.om h hogy néz ki! Védjen jól,legyen magabiztosez érdekel! De nem vok én csaj,hogy zavarjon az a szörzetnek látszó izé a fején
![]()
![]()
elprat írta:Nem 1szer kihúzott már bennünket a kakiból,érdekes hogy ezt sokan elfelejtik.
Max a 2.sz. kapus posztra kéne keresgélni nem VV helyére.Ádám02 írta:Én hibáztatom W mert nem szabad egy ilyen szinten ilyen gólt kapni ráadásul nem ez volt az első bakija ...kéne hozni a helyére valakit!
El kéne szakadni a régi, valóban sokat bakizó Valdestől, és üdvözölni az új, megbizható kapusunkat, aki ennél még jobb lehetne, ha lenne előtte védelem...Ádám02 írta:Én hibáztatom W mert nem szabad egy ilyen szinten ilyen gólt kapni ráadásul nem ez volt az első bakija ...kéne hozni a helyére valakit!
ÁMEN.Game90 írta:Ha berúgtuk volna a helyzeteinket, akkor senki sem beszélne róla
Ja, és az első félidő végén meg a 85.perc környékén amiko100%-os ziccert fogott, akkor gondolom nem szidtátok.Ha mindenki annyit hibázott volna az idény során, mint VV barátunk, akkor 10 pont előnnyel vezetnénk a tabellát.Ádám02 írta:Én hibáztatom W mert nem szabad egy ilyen szinten ilyen gólt kapni ráadásul nem ez volt az első bakija ...kéne hozni a helyére valakit!
grecki írta:Tény, hogy a rövidet kellett volna fognia, DE a Betis szabadrúgásra készült a jobb oldalról. Valdesnek ilyenkor hol a helye? A hosszún. Vagyis a pontrúgás gyors elvégzése után néhány másodperc alatt kellett átérnie a rövidre.Ráadásul Sobis nagyon kilőtte a rövidet. Én nem Valdest hibáztatom, még nem is feltétlenül a kihagyott helyzeteket, a csapat második félidei produkcióját. Ezt a Betist (ha nem is megalázó, de) több gólos veréssel kellett volna hazaküldeni Andalúziába.
Ráadásul a védelem megint sehol sem volt...grecki írta:Tény, hogy a rövidet kellett volna fognia, DE a Betis szabadrúgásra készült a jobb oldalról. Valdesnek ilyenkor hol a helye? A hosszún. Vagyis a pontrúgás gyors elvégzése után néhány másodperc alatt kellett átérnie a rövidre.Ráadásul Sobis nagyon kilőtte a rövidet.
Na jó inkább úgy mondom hogy hirtelen nem jut eszembe tőlük ennyi mint Valdestől kapásból....mondjuk ez annak tudható be hogy neki minden meccsét látom nekik meg nemlionelmessi19 írta:Azért erősen túlzol Mihu...
Szerintem legalább is.
Valdesnek elég jó idénye van, sajnos a csapat elég [auto_cenzúra] körülötte.
Valencia tavaly:Odaadja a labdát Villának...gólRonaldinho #10 írta:új kapus?tejóisten, aki aszogya' új kapus kell, az forduljon az orvoshoz
![]()
Valdes nagyon jó kapus, csak azért kaptunk be, mert a csapat volt a hibás... Nem védekeztek rendesen, nem hajtottak, oszt bekaptunk...
Nézd, miket védett ki Valdes a mai napon
Hmmmm... ...azt hittem Khan.Zozzy 5 írta:Casillas...Csak a Barca! írta:Tényleg?Zozzy 5 írta:Ebben az évben biztos, hogy legalább a 2. legjobb kapus lenne, ha lenne előtte védelem, és csapat.Akkor én lehet, hogy eddig nem is a barca meccseket néztem...
És ki lenne az első?
Casillas...Csak a Barca! írta:Tényleg?Zozzy 5 írta:Ebben az évben biztos, hogy legalább a 2. legjobb kapus lenne, ha lenne előtte védelem, és csapat.Akkor én lehet, hogy eddig nem is a barca meccseket néztem...
És ki lenne az első?