Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Nagyon Helyes! Többet nem szeretném átélni amit a reteknek köszönhetően átéltem,tünkel fuero írta:Egy kis érdekesség 2010es vébére, mármint magyar szempontból
Budapest, május 16., 14.00
Az 50. születésnapját ünneplő TeleSport régi-új kollégákkal gazdagodott.
A Magyar Televízió közvetíti 2010-ben a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság mérkőzéseit - jelentette be sajtótájékoztatón Rudi Zoltán, az MTV elnöke. A vb közvetítési jogaival az európai rádiós és televíziós szervezet (EBU) rendelkezik, így az MTV mint EBU-tag juthat hozzá a magyarországi közvetítési joghoz.
A két fél közötti megállapodás véglegesítéséhez még szükséges a kuratórium elnökségének engedélye, a testület azonban már korábban jelezte: támogatja az erre vonatkozó tervet.
A bejelentés a Telesport 50. születésnapja alkalmából tartott sajtótájékoztatón hangzott el, ahol a múltról, a jelenről és a jövőről egyformán szó esett.
Rudi Zoltán hangsúlyozta, hogy a köztelevízió életében mindig is fontos téma volt a sport, s reményei szerint ez a következő 50 évben sem változik.
Schulek Csaba, a Telesport főszerkesztője két visszatérő kollégát mutatott be mint új munkatársakat: Mérei Andreát és Gundel Takács Gábort.
hálistenGame90 írta:Szerencséreel fuero írta: A Magyar Televízió közvetíti 2010-ben a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság mérkőzéseit
Szerencsére nekem még nem jött ilyen. Vírusírtod nem szúrta ki?Zsolti írta:MI a fene ez ami terjeng az msn-en?
az a vigyorgós szmájlis hülyeség,meg valami alkalmazás,és az van írva oda,hogy jpg?
és letöltöttem és formatálni kellett a gépem,mert az istennek se tudtam letörölni
Szerencséreel fuero írta: A Magyar Televízió közvetíti 2010-ben a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság mérkőzéseit
Budapest, május 16., 14.00
Az 50. születésnapját ünneplő TeleSport régi-új kollégákkal gazdagodott.
A Magyar Televízió közvetíti 2010-ben a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság mérkőzéseit - jelentette be sajtótájékoztatón Rudi Zoltán, az MTV elnöke. A vb közvetítési jogaival az európai rádiós és televíziós szervezet (EBU) rendelkezik, így az MTV mint EBU-tag juthat hozzá a magyarországi közvetítési joghoz.
A két fél közötti megállapodás véglegesítéséhez még szükséges a kuratórium elnökségének engedélye, a testület azonban már korábban jelezte: támogatja az erre vonatkozó tervet.
A bejelentés a Telesport 50. születésnapja alkalmából tartott sajtótájékoztatón hangzott el, ahol a múltról, a jelenről és a jövőről egyformán szó esett.
Rudi Zoltán hangsúlyozta, hogy a köztelevízió életében mindig is fontos téma volt a sport, s reményei szerint ez a következő 50 évben sem változik.
Schulek Csaba, a Telesport főszerkesztője két visszatérő kollégát mutatott be mint új munkatársakat: Mérei Andreát és Gundel Takács Gábort.
Nekünk is volt régen, de már nincsgrecki írta:Ki szereti a TV Paprikát? Jelenleg épp Bede "történelem tanárúr" Róbert tolmácsolásában a "Mit eszünk ma?" című fergeteges műsort hallgatom a klaviatúra ütögetése mellett háttérzeneként... Épp Szent Mártonról anekdotázik... Szánalmas egy figura!
Cristiano Ronaldo a világ legszexibb férfija!
Cristiano Ronaldot választották a brit The Sun címû napilap olvasói a legjobb pasinak. Második lett George Clooney, harmadik pedig Brad Pitt.
Cristiano Ronaldo a világ legszexisebb pasija. A The Sun címû brit napilap olvasói pontozták a megjelenést, a stílust, az arcot, és a testfelépítést. Ronaldo profi futballistaként magasan vitte a pálmát a testalkatát érintô pontszámokban is, csakúgy, mint az arcáról szóló kérdésekben. Ronaldo, aki évekig egy nála tíz évvel idôsebb tévésztárral Merche Romeroval élt együtt, örült a megtisztelô címnek.
- David Beckham-nek befellegzett. Most jön az én idôm – mondta viccesen a szépfiú. A 185 centi magas fcoista még csak huszonkét éves, és egy szegény portugál család fiaként született. 2003-ban azonban Anglia legdrágább tinédzsereként tartották számon, ugyanis 13 millió fontot keresett, ezüst színû Porchéval, vagy piros Ferrarival furikázik.
Ugyan így tettem én is.. szerencsére főként Arsenalosokkal vagyok megáldva... és hát tudjuk, h "csak" hanyadik az Arsenal idén a bajnokságban...ozsimiki írta:Los legyél Erőserős egyéniség vagy,akkor nemgond!
Én is kaptam,de végülis azok fogták be a pofájukat akik elkezdtek menőzni ellenem....5-6an,tök mind1 mennyien...szépen elkezdtem pár fájóbb dolgot a fejükhöz vágni,aztán egyből kuss lett....![]()
Vagy ha a szóbeli feddés nem elég, akkor maximum felképeled őketozsimiki írta:Los legyél Erőserős egyéniség vagy,akkor nemgond!
Én is kaptam,de végülis azok fogták be a pofájukat akik elkezdtek menőzni ellenem....5-6an,tök mind1 mennyien...szépen elkezdtem pár fájóbb dolgot a fejükhöz vágni,aztán egyből kuss lett....![]()
Hagyjad, ne foglalkozz az ilyen emberekkel, szánalmasak...Los Banditos írta:Ne tudjátok meg ma mit nem kaptam az iskolában.Komolyan mondom ha megnyerjük a bajnokság éjjel-nappal csak pofázni fogok nekik, ahogy ma Ők nekem.
![]()
De ugye 2 éve amikor lefociztuk a Madridot a saját pályáján, akkor mondták, hogy majd szurkololnak a Barçának, erre ma még besem lépek és már messziről hallom: "Szégyen!Szégyen!"![]()
Gondolom.Enrique írta:Csak az számít, amit te érzel.
Én mindig les.tam, mit mondtak mások, bár igen nehéz évek voltak 5-6 évvel ezelőtt...