Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A madridnál is az volt a baj, hogy elküldték az edzőt egy gyengébb szezon után. Angliában ez nem így működik. Ferguson sem nyert minden évben kupát az mu-val mégis maradt a helyén és az egyik legeredményesebb edző vált belőle.Csak a Barca! írta:Nekem az a véleményem, hogy lehet, hogy nem kell rijkaardot elküldeni, lehet neki még egy esélyt adni, de mi van akkor, ha jövőre is ez lesz mint idén, nem szeretném, hogy megint bukjunk egy szezont mint idén. Szóval én inkább eltanácsolnám. Kellene valami olyan edzőt szerződtetni, aki taktikailag a toppon van nem úgy mint Franky. Pl: Lippi, Eriksson
Recre ellen kikaptak 3-0-ra, Deportól kikaptak 2-0-ra, Zaragozát verték 1-0-ra, Mallorcát verték 1-0-ra. Csak van egy kis különbség a régebbi és a mostani formájuk közöttdavidreal911 írta:Recre (i), Depor (o), zaragoza (i), mallorca (o)
Úgy emlékeztem, h Maxi góljával verték őket... de akkor az lehet h a Sevilla volt.aynas írta:mallorcát verték reyes góljával 1-0
de a fő az optimizmusreménykedni az lehet, de még 4-ek is lehetünk
És nem voltak ennyire jó formábanlionelmessi19 írta:Amugy a Mallorcától asszem ősszel kikapot a madrid. Csak az idegenben volt.
Én még a Deporban is bízom... Amugy a Mallorcától asszem ősszel kikapot a madrid. Csak az idegenben volt.Game90 írta:A Recre és a Zaragoza ellen még kemény meccsek lesznekdavidreal911 írta:Recre (i), Depor (o), zaragoza (i), mallorca (o)
A Recre és a Zaragoza ellen még kemény meccsek lesznekdavidreal911 írta:Recre (i), Depor (o), zaragoza (i), mallorca (o)
Recre (i), Depor (o), zaragoza (i), mallorca (o)kath23 írta:kivel játszik még a Real?
Szntem nagyon nincs igazad most! A szükséges változtatások igenis kellenek,ahhoz,hogy az edző is jobb tudjon lenni (nem biztos,hogy az lesz,akkor tényleg Go Home neki!) Ezzel a motivációval,ezzel a fásult társasággal most nem tudott mit kezdeni,igaz volt sok hibája,de ki kell várni,hogy az újjabb igazolások,és talán egy megfelelő felkészülés után,mire megy...legalábbis nálam ennyit megérdemel egy olyan edző akivel kimásztunk a honnan isZozzy 5 írta:Az lehet, hogy lesz változás, de az biztos, hogy nem Frank keze lesz benne a dologban. Max. majd az új igazolások megint felpörgetik a csapatot. Ha Frank képes lenne vmi nagyot húzni, akkor azt már megtette volna ebben az idényben.ozsimiki írta:1fos idény után még nem küldeném el Franket,szntem jövő őszt minimum várjuk meg vele,és a frissítésekkel együtt meglátjuk mire megy...úgyis hamar kiderül mindenki számára,hogy van e változás a játékban!
Az lehet, hogy lesz változás, de az biztos, hogy nem Frank keze lesz benne a dologban. Max. majd az új igazolások megint felpörgetik a csapatot. Ha Frank képes lenne vmi nagyot húzni, akkor azt már megtette volna ebben az idényben.ozsimiki írta:1fos idény után még nem küldeném el Franket,szntem jövő őszt minimum várjuk meg vele,és a frissítésekkel együtt meglátjuk mire megy...úgyis hamar kiderül mindenki számára,hogy van e változás a játékban!
Ebben én nem vagyok ennyire biztos.Zozzy 5 írta:Meg egy másik edzőlionelmessi19 írta: Új védők kellenek, jó alapozás, és fizikum, s szerintem ismét sikeres idényünk lesz!
Rossell már régen nem tagja a Barca vezérkarának. Utána nyertünk BL-t is pl, úgyhogy nem hiszem, hogy ez lenne az oka.Szakacs írta:Sziasztok
Azon gondolkodtam ma fizika felmero alattHogy a jatekosok csak elkeseredekusben nyilatkozgatnak ennyit...es mar nekik is leesett hogy ez a bajnoksag nem lesz meg...En ugy erzem hogy ennel a Barcanal...a Laporta eranak a hanyatlasa mar tavaly elindult..mikor meg Rossel felmondott..nagyon egy karakteres csoka volt..es ha kellet volna o mar kirakta volna riijkaardot es es a fel bagazst is..szoval az o tavozasaval indultunk el szerintem a sullyesztobe
De lehet h ez csak nekem egy szerencsetlen eszme futtatasom de en ugy gondolom hogy ez igy van...Velemenyeket varok..
Udv.