Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Puyol eladását remélem csak viccnek szántadjelwaz írta:Továbbá legyen ésszerűbb igazolási szisztémája (részemről sokféle korosztályra szavazok, hogy legyen csibészség és tapasztalat, legyenek klubhű játékosok, de legyen játékosforgás is), s ne féljen akár sztárok eladni (szerintem pl. Ronaldinho, Puyol is eladható ha tisztességes ajánlatot tesznek értük). Több ember legyen egy posztra, de ne ugyanaz játsza végig az idényt, és nem is úgy, hogy 1-2 meccset hagy ki, hanem kb. 15-öt. Ebbe a hibába esett érzésem szerint Deco, Puyol, Marquez, Valdés (nem szeretném még egy idényt látni a Barcában), esetleg Ronaldinho.
Általában mindig osztályozod a játékosokatlionelmessi19 írta:Erre a következtetésre hogy jutottál ?
Game90 írta:
lm19 belőled jó Mundo szakíró lenne
Nem vitáztunk mi semmiről, 1-1 hsz volt mind2nk részéről. Ez nem hiszem, hogy vita lenneozsimiki írta:Olvass lejjebb Lio![]()
Nem vagyok feszűlt amúgy,ha nyertünk volna 6-0ra,és Ti akkor teszem azt azon vitáznátok,hogy pl Thuram 3ast,vagy 4est érdemel,akkor is szóvá teszem! Tudjátok: privát vélemény
Hála Istennek én nem vagyok az a típus, aki nagyon idegeskedne.lionelmessi19 írta:Ez sajnos így van. Mindenki feszült. Nem szabad annyira komolyan venni semmit, és erősen reagálni sem semmire! Mindannyian idegesebbek vagyunk mostanság!
Ez sajnos így van. Mindenki feszült. Nem szabad annyira komolyan venni semmit, és erősen reagálni sem semmire! Mindannyian idegesebbek vagyunk mostanság!Game90 írta:Off:
Miki, Z5 ez most nem rátok vonatkozikDe észrevettem, hogy mintha mindenki idegesebb lenne itt a fórumon. Bár nem csodálom
úZozzy 5 írta:Bocs, nem tudtam, hogy nem szabad leírni a véleményem arról, hogy milyenre értékelem a tegnap nyújtott teljesítményüket.ozsimiki írta:Jó nektek Lio & Zozzy,hogy ilyeneken bírtok vitatkozni,és ilyenekkel foglalkozni,hogy kinek milyen jegyet kapott.stb....ki a rákot érdekel,és mi lesz tőle jobb ha jobb jegyet kaptak volna,vagy épp rosszabbat![]()
Bocs, nem tudtam, hogy nem szabad leírni a véleményem arról, hogy milyenre értékelem a tegnap nyújtott teljesítményüket.ozsimiki írta:Jó nektek Lio & Zozzy,hogy ilyeneken bírtok vitatkozni,és ilyenekkel foglalkozni,hogy kinek milyen jegyet kapott.stb....ki a rákot érdekel,és mi lesz tőle jobb ha jobb jegyet kaptak volna,vagy épp rosszabbat![]()
Szerintem meg nemlionelmessi19 írta:Gio 2esével, illetve Thuram egyesével tudnék vitatkozni...
Szerintem pont fordítva lenne helyes.
Ha nem is mondja ilyen tűzzel és biztossággal, akkor is mindíg a jövőre koncentrál. És néha pont ez volt a bajgrecki írta:Azt, hogy semmi más nem érdekel, csak a következő meccs!!!???? És a győzelem, minden más elfogadhatatlan. Én ilyet nem hallottam a mestertől...
Olvasd át a nyilatkozatokat. Az elmult időszakban volt elég.grecki írta:Azt, hogy semmi más nem érdekel, csak a következő meccs!!!???? És a győzelem, minden más elfogadhatatlan. Én ilyet nem hallottam a mestertől...
Frank épp, hogy ezeket mondja el minden egyes nyilatkozatábangrecki írta:Miért nem azt hallom, sőt eddig miért nem azt hallottuk, hogy nem előre, hanem mindig a soron következő meccsre koncentrálunk? Miért? Nem ez lenne a helyes mentalitás? A Real ezt csinálta, és eddig nagyon is bejött nekik, akármennyire is megmosolyogtuk... Miért nem ezt mondod kedves Frank? Nem ez lenne ilyenkor a feladatot, ahelyett, hogy a büszkeségről papolsz? Fókuszáljon mindenki az Atleticóra, a Reallal meg nem kell foglalkozni, hogy így botlik, vagy úgy. Már nem rajtunk múlik a bajnokság, végezzük a dolgunkat, és ha kell, emelt fővel vegyük át az ezüstérmet és gratuláljunk a riválisunknak.
Frank szerintem így gondolkodik. Nem?grecki írta: Fókuszáljon mindenki az Atleticóra, a Reallal meg nem kell foglalkozni, hogy így botlik, vagy úgy. Már nem rajtunk múlik a bajnokság, végezzük a dolgunkat, és ha kell, emelt fővel vegyük át az ezüstérmet és gratuláljunk a riválisunknak.
Szerintem egy 30% esély bent van még...Dagoth ur írta:Hát nem tudom.
Én még bizakodó vagyok,de szentem elúszik a bajnokság.
Bármilyen fájó,de ki kell jelenteni:ez a Barca sajna idén nem érdemli meg a bajnokságot.Amilyen jó volt tavaly,most olyan rosszul megy a szekér.
Puyolt én is sajnálom ő a szívét lelkét kiteszi a csapatért,de ez sajna kevés,egy fecske nem csinál nyarat.
van még esély,de nagyon kevés.