Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Mielőtt még vki megkérdezné,hogy hogy hogy ma volt a szabadedzésGame90 írta:Hétvégén Monacoi Nagydíj![]()
A McLaren-Mercedes kettős sikerét hozta az első szabadedzés az 58. Formula-1-es világbajnokság ötödik futamán: a nagy előnnyel leggyorsabb Fernando Alonso mögött Lewis Hamilton és Nick Heidfeld végzett. A Ferrarival szereplő Kimi Räikkönen ötödik, míg Felipe Massa nyolcadik lett a Monacói Nagydíj nyitó gyakorlásán.
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=142368
Én is....Kimivel semmi komolyabb bajom nincs,de nem lesz egy ideig Vb ha ennyire el van szállva magától,közben autófejlesztésben,beállításban közel sincs sajnos Alonsohoz,Massához,hogy a NO.1et SCHUMIT ne is említsemLG írta:Hamilton nagyon tehetséges, és nagyon szimpatikus gyerek, annyi a bajnom vele, h rosz csapatban van![]()
Amugy remélem h Massa lex a bajnok, minden esélye megvan rá. Kimire kicsit ideges lettem, mikor azt nyilatkozta, h neki Schumi ne adjon tanácsokat..
Az a féreg kicsivel többet ért el mint te meg én meg a fél fórum együttvéve....grecki írta: Az a féreg utána meg azt találta mondani, hogy életében nem szurkolt még egyetlen pilótának sem. Ettől a hatalmas kanyhaló dumától pedig gondolom kezdett repedezni a Campona mennyezete, csak a födém remek kialakításának köszönhetően nem hallatszott be a recsegés. Az a [auto_cenzúra] akkora Schumacher drukker, mint Gheorge Muresan fesztávja...
Utálom, mint a 'mit is' ?, meg kellett volna maradni az ötödölőnél. Abban még legalább szimpi volt...
Nem szoktam nézni nagyon a futamokat, csak néha odakapcsolok. Azt viszont tudom, hogy ti Gémmel nagy Ferka szimpatizánsok vagytok, és Gyula állítólag eléggé a Mercik felé szokott hajlani... Ezt nem tudom megítélni, de amit ez az ember kommentálás címén csinál, az nem más, mint oltogatás, kioktatás, beszólogatás, lehurrogás. Lehet, hogy sokszor igaza is van, de a stílus, ahogyan ezt tálalja, szerintem gusztustalan és erkölcstelen. Az a féreg utána meg azt találta mondani, hogy életében nem szurkolt még egyetlen pilótának sem. Ettől a hatalmas kanyhaló dumától pedig gondolom kezdett repedezni a Campona mennyezete, csak a födém remek kialakításának köszönhetően nem hallatszott be a recsegés. Az a [auto_cenzúra] akkora Schumacher drukker, mint Gheorge Muresan fesztávja...ozsimiki írta:Pajti ebben nem vagyunk egyformákgrecki írta:Ekkora egy falloszt még nem hordott a hátán a Föld, mint ezt a rágószervenizélt, dilettáns, ökörborjút, mint ezt a Palik "Okostojás" Lászlót.
Mit buzerálja már szerencsétlen Czollnert...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Így tovább LacikaMEgérdemli a GYULA
![]()
Mert nem lassult szemmel láthatólag?Los Banditos írta:Czollnert nem nagyon sajnálom, de Palik is egy nagy nyomorék.Nálam ma ott mutatkozott be amikor elkedzte mondogatni, hogy szemmel láthatólag lassul Coluthard autója.De volt még bőven beszólása.
[/color]
Jól csinálja azért....most inkább nézel egy Wéber Gabit aki még ha valami hihetetlen nagy előzés van akkor se emeli a hangját? Szerintem élvezhetően kommentál....én nagyon szeretem...annyit röhögök rajtagrecki írta:Ekkora egy falloszt még nem hordott a hátán a Föld, mint ezt a rágószervenizélt, dilettáns, ökörborjút, mint ezt a Palik "Okostojás" Lászlót.
Mit buzerálja már szerencsétlen Czollnert...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Néha akkorákat ütközött, hogy az már nekem is fájt.Slither írta:Az volt a jó! F1-et is csak őmiatta néztem.Los Banditos írta:Sato mindig is egy jó pilóta volt, csak néha elszállt az agya.![]()
![]()