Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Nem röhögtem, csak megemlítettem haverozsimiki írta:nemtom miez,front,vagy mi,de rendesen kiütöttszóval lehet röhögni gém...
Jó igaz,most látom én is csak,hogy megint mekkora lasztit adtam fel,de nem bánom,most nem is kötekszem....nemtom miez,front,vagy mi,de rendesen kiütöttGame90 írta:ozsimiki írta:Én is folyamatosan felébredtem,vmi kumma [auto_cenzúra] voltammost se sokkal jobban,úgyhogy hokinál kötöttem ki én is
Még mindig GO KACSÁK
Ott mi is az állás
![]()
![]()
![]()
Nem tehetek róla, hogy kétértelműen írsz
![]()
1-1 az állás. Szerk. grecki már megelőzött
ozsimiki írta:Én is folyamatosan felébredtem,vmi kumma [auto_cenzúra] voltammost se sokkal jobban,úgyhogy hokinál kötöttem ki én is
Még mindig GO KACSÁK
Ott mi is az állás
![]()
OFF: Sztem a frontváltozás vagy mi a fene miatt lehetett, mert én is rosszul aludtam.ozsimiki írta:Én is folyamatosan felébredtem,vmi kumma [auto_cenzúra] voltamgrecki írta:Amúgy folyamatosan felébredtem az éjszaka, úgyhogy kénytelen voltam megnézni a harmadik harmadot...![]()
most se sokkal jobban,úgyhogy hokinál kötöttem ki én is
![]()
NA! Ennyire egy húron pendülnénk?ozsimiki írta:Én is folyamatosan felébredtem,vmi kumma [auto_cenzúra] voltamgrecki írta:Amúgy folyamatosan felébredtem az éjszaka, úgyhogy kénytelen voltam megnézni a harmadik harmadot...![]()
most se sokkal jobban,úgyhogy hokinál kötöttem ki én is
![]()
Még mindig GO KACSÁKOtt mi is az állás
![]()
Én is folyamatosan felébredtem,vmi kumma szarúl voltamgrecki írta:Amúgy folyamatosan felébredtem az éjszaka, úgyhogy kénytelen voltam megnézni a harmadik harmadot...![]()
Mindkét meccshez: YESSSGame90 írta:Cleveland - New Jersey 87-85M. Moore 25 pont, Kidd pedig 5 pont, 7 assist és 17 lepattanó. Azért egy irányítótól 17 lepattanó
Ben Wallace és Rodman szokott ennyit szedni. James 30 pont, 9 lepattanó, 7 assist. Állás: 3-1.
Phoenix - San Antonio 104-98Nash 24 pont, 15 assist, Stoudemire 26 pont. Parker 23 pont, Duncan 21 pont. A Suns visszaszerezte a pályaelőnyt, az állás: 2-2.
Számítani lehetett, hogy talán esélyesebb lesz az Ottawa (nagyon könnyen elbántak a Devils-szel, a Buffalo pedig rendesen megszenvedett a nem túl veretes Rangers-szel), de hogy ennyire???!!!Krojf írta:Komáim!
Az Ottawa csurig telt csarnokában ma éjjel: Ottawa Senators-
Buffalo Sabres, Game3: 1:0!
A párharc állása: 3:0 a Senators javára!
Alakul a söprés?
Kérdezi Tőletek Krojf komátok.
Ja igen, őt kihagytamAtesz írta:Hinrichot ki ne feledd.
Game90 írta:Én Török Peti álláspontján vagyok, sztem a Detroit 4-1-el vagy 4-2-vel továbbjutWallace és Deng volt a legjobb sztem.
Golden State asszem hazai pályán játszott és a rájátszásban most kaptak ki először hazai közönség előtt. A Warriors nagyon elrontotta az utolsó negyedet, 40-23-ra kaptak ki akkor.
Mindkét meccs 3-1-re áll![]()
Meccsek:
Cavs - Nets, 1:00.
Suns - Spurs, 3:30.
Az első már meg is van. Detroit-Chicago: 87-102 (Hinrich 19 p, 10 a)Game90 írta:Természetesen nem gondoltam komolyanSlither írta:Azt azért kétlem. Legjobb esetben is lesz max 2 győzelmük.De azért örülnék neki
Természetesen nem gondoltam komolyanSlither írta:Azt azért kétlem. Legjobb esetben is lesz max 2 győzelmük.
...és megfordítják a párharcotSlither írta:Talán most végre nyernek egy meccset a bikák...
Tanulás közben néztem fél szemmel a meccset délelőtt...Fél perccel a vége előtt eggyel vezetett az Ottawa, a Buffalo mezőnyjátékosra cserélte hálóőrét, és 5 másodperccel a vége előtt Briere egyenlített. Aztán Corvo belőtte a győztes találatot egy jó kis kacsázó korongból...Krojf írta:Komáim!
Irgum-burgum, itt mindenki csak kosarazik, aztapaszta!
Döngetem kissé a palánkot: Buffalo Sabres-Ottawa Senators
Game2, a második hosszabbítás után: 3:4!
Ezzel a Buffalo teljesen bukta a pályaelőnyt és az Ottawa 2:0-ra
vezet, így következik a két ottawai csata.
Ha a Buffalo egyetlen meccset sem nyer, akkor az Ottawa söpréssel
főcsoportgyőztee!
Fűzte ide Krojf komátok.