Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Sebaj. lionelmessi16 szerint jó volt az egész csapat. Olvasd csak....Subinho írta:megmutatták a srácok, h fel tudnak még állni a padlóról... gratulálok!!!
most jöhet, hogy a realnak nehezebb a sorsolása és mi nyerjük a ligát, de felesleges!!! a real hozta a rangadókat! barca, valencia, sevilla mind leült ellenük! az atleticotól szokás szerint kikapunk és köv. héten máris csak 3. lesz a brigád!!! Laporta helyében én sírnék!!!!!!!
Enrique, fejtsd ki h mért Frank a főkolompos szerinted!Enrique írta:Ez a Rijkaard, agyam eldobom, ekkora ökröt...![]()
Kész, nem tudok semmit sem mondani, mérhetetlenül dühös vagyok. . . . .
Itt már lassan a csoda sem segít...
Pontlionelmessi19 írta:Na nézzük egyenként az értékeléseket, nem fogok kímélni senkit sem, most rossz kedvű vagyok.
Frank: (2) Nem tüzelte fel eléggé a csapatot a mecs előtt, és ezen bár próbált láthatóan, de nme sikerült meccs közben változtatnia, s bár nem rajta mult, h kismillió helyzetet kihagytunk, mint ő is mondta, az ővé is a felelősség.
Valdes: (1) Szigorúnak tűnik, de ez van. Hiába védett nagyokat (megjegyzem ezért tartanak a csapatok kapust), ilyen gólt nem szabad kapni.
Gio: (1) Minősíthetetlen volt elöl is és hátul is. Tragédia. Nem szeretném méeg egyszer Barca mezben pályán látni..
Thuram: (2) Egy hibáján kívül nem volt vele gond, nem tehetett a dolgokról.
Zambrotta: (1,5) Nem tom mi lett vele, mért kellett lecserélni, de tény h nagyon gyenge volt. Belletti sztem jobban játszott. Ez erősen minősíti szerintem az olaszt...
Belletti: (2) Egész jól támadott, de védekezésben van mit javítani. Asszem őt nem igazán lehet hibáztatni.
Edmilka: (1) Már megint egy nagy 0. Neki sincs maradása idény végén.
Xavi: (2) kicsit szürke volt, de ez betudható annak, h msot ő volt kicsit hátrébb és nem Iniesta.
Ronaldinho: (2) első félidőben jól játszott viszonylag, másodikban viszont nagyon visszaesett. Nem bitzos h lecseréltem volna, de igazából nem lett semmivel se kevesebb a játék a távozása után.
Messi: (1,5) Ugyan azt írnám neki mint Dinhonak . csak azért 0,5el rosszabb, mert tőle jóval többet vártam.
Saviola: (1,5) Semmit nem tudott hozzátenni. Mondjuk sok ideje nem volt.
Na ennyi volt azoknak a játékosoknak az értékelése, akik szerintem aszisztáltak erősen a 2 pont elvesztéséhez.
Most következzenek azok, akik ma is, úgy mint általában kihajtották magukat, utolsó csepp energiájukkal is a Barcáért küzdöttek.
Iniesta: Fantasztikus, h mit művelt. Támadásban is kiváló volt, védekezésben pedig fantasztikus. Minden elismerésem, Puyolhoz hasonlatosat nyujtott. (3,5)
Deco: Jól játszott, az egy gólt és a helyzetek jókora részét neki köszönhetjük. Remélem innen csak felfelé van neki is! (3)
Samu: Bár helyezetekből mindent kihagyott, ami nagyon szomorú, ő is végig hajtott, a végén a labdaszerzései azt bizonyítják, h benne is teljes mértékig Barcás szív dobog. (2,8)
És végül Puyol: Elképesztő amit a Barcáért tesz. Az arcát látva én nem szégyenlem, pedig 16 éves "nagyfiú" volnék, elsírtam magam. Komolyan.
A játékáról nem is mondok semmit, látta mindenki. (4)
Nagyon síri hangulatom van.
Mindörökké Barca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ne álltalánosíts! A mai meccsen tényleg csak keresztbe cselezte magát a pályán, aztán vagy kirugta a stadionból, vagy elveszítette.Mihu írta:És ki csinált?Zozzy 5 írta:Én Messi lehozatalával egyetértek. A második félidőben semmit sem csinált.Akkor ennyi erővel az egész csapatot le lehetett volna hozni kivétel Eto'o és Puyol....Azért még mindig Messi a leg labdabiztosabb játékosunk....Egyszerűen nem lehet tőle egyszerűen szabályosan elvenni a labdát
Már elsőben sem muttott túl sokat, főleg csak sétálgatott, meg keresztbe cselezte magát a pályán.Zozzy 5 írta:Én Messi lehozatalával egyetértek. A második félidőben semmit sem csinált.
És ki csinált?Zozzy 5 írta:Én Messi lehozatalával egyetértek. A második félidőben semmit sem csinált.
Kössz, megtaláltam.... csak még nem tértem napirendre, ami ma Barcelonában volt... (forma1, meg a meccs)lionelmessi19 írta:fórumcsiles írta:de nem találom..., hol keressem?Barca múlt és jövő
Barca igazolások
Azért szerintem Decot nem lehet bírálni...egész jó volt ma....Az egyetlen normális megmozdulásról csak annyit hogy nem tudom ki harcolta ki a 11-estcruyff írta:Ilyet még nem láttam. Olyat már igen, hogy valaki (egy-egy ember) formán kívül van, de hogy az EGÉSZ csapat formán kívül legyen a bajnoki hajrára, nos ilyet még nem pipáltam. Erről a szakmai vezetés tehet. Senki más. 1-0-ás állásnál rijkaard lehozza Ronaldinhot és Messit a meccs hajrájában! Hihetetlen. MIÉRT? Decot, akinek egyetlen normális megmozdulása sem volt miért hagyja fenn? Amíg Messi fenn volt, a betis nem mert kinyílni. De frank szétta a támadójátékot azzal ,hogy lehozta azokat az embereket, akik még rossz forma mellett is képesek villanni. Nem tűnt fel senkinek, hogy a két csere után a betis elkezdett egykapuzni? Behozza Saviolát centernek, Eto'o-t pedig ki a szélre??? Hol él ez az ember? Hol volt ez az ember az elmúlt 3 évben? Hogy nem ismeri ez az ember a saját csapatát? MIT MŰVEL RIJKAARD EGÉSZ ÉVBEN? HOGY KÉSZÍTI FEL A JÁTÉKOSOKAT MINT FIZIKAILAG MINT MENTÁLISAN? HOGY MOTIVÁLJA ŐKET? HOGYAN CSERÉL MECCSRŐL MECCSRE? A gól megjegyzem óriási kapusbaki volt, de ez a meccs (is) Rijkaardon ment el.
fórumcsiles írta:de nem találom..., hol keressem?
Te aztán jól kiismered magad a honlapon!csiles írta: hehh, itt még olyan is van??![]()
oks megnézem, hátha van ott olyan ami engem is meglepne...
lionelmessi19 írta:Henry szerződtetése is csak pletyka szint egyelőre.
Az igazolások topicban olvasgas Csiles!
Én azt mondtam hogy MI nem érdemeljük meg hogy PUYOL nálunk játszik....mások...persze hogy nem érdemlik meg...Ha nyáron nem lesz mozgás és RADIKÁLIS akkor már keresztet vethetünk a jövő évünknek is.....lionelmessi19 írta:De úgyis nálunk fog. Én azt mondom inkább mások nem érdemlik meg, h nálunk játszanak.Mihu írta:Hát amit Puyol tesz a csapatért az felfoghatatlan...és akkor vannak olyan barmok akik azt mondják hogy rajta is elment azért egy pár meccs.....de könyörgöm....ha ezt mondják is akkor azért mondják mert nem jól helyezkedett? Valószínű azért volt mert akkor is más poszton volt mert a csapattársa [auto_cenzúra] visszajönni védekezni....mindenhol ő sem lehet ott....pedig ő szívét lelkét kiteszi a csapatért....nem is tudom hogy miért játszik még itt....nem érdemeljük meg hogy nálunk játszon![]()
![]()