Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ronnie remélem nem megy, és elfogadják.Game90 írta:Sztem az lesz a vége, hogy egyik sem fog elmennilionelmessi19 írta:Ronaldinhora vagy Kakára mindenképp szüksége van Dungának. Kiváncsi vagyok, h mi lesz a dologból...Van helyettes bőven.
Sztem az lesz a vége, hogy egyik sem fog elmennilionelmessi19 írta:Ronaldinhora vagy Kakára mindenképp szüksége van Dungának. Kiváncsi vagyok, h mi lesz a dologból...
Az AC Milan hivatalos honlapján nyílt levélben kérte Dungát, hogy tekintsen el a szerepeltetésétől, mert fáradt, és pihenni szeretene.lionelmessi19 írta: Hogyhogy?
Hogyhogy?Game90 írta:Ronaldinhoban nem vagyok annyira biztoslionelmessi19 írta:Bár pl. Ronaldinhonak és Messinek lesz még Copa America is...![]()
Lehet, hogy Kaká is kihagyja a Copát.
Hát igen, most kétség kívül több ideje lesz az egész csapatnak, de van pár játékos akit hagyni kéne pihenni. Dinhot pedig sem Copa Americázni nem kellene elküldeni, sem a túrákra hurcolászni.barca99 írta:Idén ugye nem lesz VB, belefér a szokásos túra. Sztem idén túl sok minden jött össze, azért ennyire látványos a visszaesés.
Ronaldinhoban nem vagyok annyira biztoslionelmessi19 írta:Bár pl. Ronaldinhonak és Messinek lesz még Copa America is...
Igen, én is így gondolom.barca99 írta:Idén ugye nem lesz VB, belefér a szokásos túra. Sztem idén túl sok minden jött össze, azért ennyire látványos a visszaesés.
Egyetértek, csak az a baj, h mindegyik sztárrá vált focistával ez történik. Én azt hittem, h Dinho-val ez nem történhet meg, mégis...Zozzy 5 írta:Hát, én már nem is igazán tudom, hogy mit kéne Ronnieval csinálniElőször meg kéne tőle kérdezni, hogy akar-e Ő még itt futballozni
Mert nagyon sok meccsen úgy tűnik, hogy nem...Aztán ha a válasz igen, akkor tényleg jöhet nyáron a kemény, normális alapozás.
Nyáron nem volt alapozás, illetve csak minimális, mivel vb volt, és utánna pedig Amerikai túra...Ádám02 írta:Hát alapozás nem csak neki kéne hanem az egész brigádnak és valamit a fejekben is kéne csinálnia Riikardnak mert ez igy télleg nem fog menni nem tudom mit csináltak alapozáskor az év elején...lehet pihentek mert azt gondolták ugyis megnyernek mindent vagy nem tudom de hogy sokminden nem történt az is biztos!