Én nagyon nagyon bizok benne és szerintem most kell valamit csinálni a csapattal felőlem meg is fenyegethetik a játékosokat ha ez hat de még nem késő...a következő vereségtől vagy x től már elmegy a kedvük a maradék önbizalmuk is szal még van idő!!!!Messi90 írta:Mit gondoltok feltámad még a Barca?
FC Barcelona 08/09
- Ádám02
- Entrenador del Barça
Mit gondoltok feltámad még a Barca?
- Ádám02
- Entrenador del Barça
Én mondom nem fogok a Barca már az életem része!Ha kiesik akkor is az maradok!lionelmessi19 írta:Nagyon remélem, h mindenki így gondolkodik.Rita írta:Nem akarok elpártolni de ez most nagyon fáj!!
Aki a végsőkig Barca drukker, soha nem fog elpártolni.
HÁt elhiheted nekem is:'( De remélem összeszedik magukat bár elnézve h a köv. fordulóba az Atl. Madrid ellen játszanak idegenben hát...
- Andris
- Adminisztrátor
Nagyon remélem, h mindenki így gondolkodik.Rita írta:Nem akarok elpártolni de ez most nagyon fáj!!
Aki a végsőkig Barca drukker, soha nem fog elpártolni.

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
Én ezt a Rita üzenetére írtam
NEM szabad most elpártolni...
MIÉRT van ez az egész?:'( MIÉRT??? Imádom ezt a csapatot és nem szeretném h széthulljon... De ezután a Getafe meg a Betis elleni meccs után már nincs visszaút... Sajnos... De bén még bízok bennük!!! TI VAGYTOK A LEGJOBBAK!!!!!!!!!!!!!
- Rita
- Jugador del Barça
NEeeeeeeeee!Nem lehet igaz!!Én ezt már nem bírom!!Elegem van!!Hogy ne pártoljak el ha ilyet csinálnak?Pedig olyan jól kezdték a meccset!!Ezt 10-0ra meg kellett volna nyerni!!uuuuuh tiszta ideg vok!!!

- Argentin guy
- Barça B
- Kapcsolat:
szerintem Cambiasso lenne a megfelelő a szűrésre
"Nem lehet abból élni, aki voltál, hanem abból kell, aki vagy. Ha valaki nincs jó állapotban és ennek ellenére játszik, az edző hibát követ el"
„A csapat mindig fontosabb kell legyen, mint az egyén. Így akkor, amikor eljön a gárda összeállításának ideje, mindig azokat kell bevetni, akik éppen a legjobb formában vannak. Nézzenek ki bárhogy, hívják őket bárhogy"
Antonio - ég veled, nyugodj békében
Més Que un club -több mint egy csapat
Forca Barca!!!!
„A csapat mindig fontosabb kell legyen, mint az egyén. Így akkor, amikor eljön a gárda összeállításának ideje, mindig azokat kell bevetni, akik éppen a legjobb formában vannak. Nézzenek ki bárhogy, hívják őket bárhogy"
Antonio - ég veled, nyugodj békében
Més Que un club -több mint egy csapat
Forca Barca!!!!
- ozsimiki
- Adminisztrátor
lionelmessi19 írta: Csak többnyire meleg témában írsz az offtopicban...![]()

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- noname
- Llegenda del Barça
Iniestát és Vaartot nem lehet összehasonlítani, mert Vaart és Snyder is olyan stílusban játszik, mint Deco.Technikásak, jól passzolnak és sokat segítik a támadásokat.
Én elnézném a két holland egyikét Deco helyett.
Szűrő posztra pedig Iniesta nem való. Szűrő posztra egy erős játékos kell, ez pedig Iniestából és Xaviból is hiányzik, de Toureban és Albeldában is megvan.
Én elnézném a két holland egyikét Deco helyett.

Szűrő posztra pedig Iniesta nem való. Szűrő posztra egy erős játékos kell, ez pedig Iniestából és Xaviból is hiányzik, de Toureban és Albeldában is megvan.
A Fifa egy szégyen
Én nem "pazarolnám el" Xavi és Iniesta (főleg az övét) tehetség, holmi szűrő poszton... 

- Andris
- Adminisztrátor
Egy kicsit mást is, és szerintem, mint már kiderült, Iniesta sokkalta jobb játékos.Slither írta:Meg sztem tök mást játszanak.lionelmessi19 írta:Van der Vaart a cipőtalpát sem tisztogathatja Iniestának, h finoman fogalmazzak....
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- Ádám02
- Entrenador del Barça
Én mindenesetre Marquez helyett Chivut játszatnám a többi stimm jah és jó lenne Iniesta helyett Van der Vaart.
Valdes
Abidal/D.Alves , Puyol , Chivu , Zambrotta
Xavi , Van der Vaart
Ronaldinho
Messi , Quaresma
Eto'o
Valdes
Abidal/D.Alves , Puyol , Chivu , Zambrotta
Xavi , Van der Vaart
Ronaldinho
Messi , Quaresma
Eto'o
- JOEY20
- Jugador del Barça
Nem tudom pontosan hogy Quaresma még a miénk e de ha igen őt feltétlenül visszahoznám ha meg nem akkor meg megvenném!Most pont egy ilyen lendületes sikeréhes játékosra lenne szükségAkkor lehetne egy ilyen csapat jövőre:
Valdes
Zambrotta Puyol Marquez(Alex) Abidal
Xavi Iniesta
Ronaldinho
Messi Quaresma
Eto'o
Tudom elsőre nagyon támadónak látszik.De én mindenképp szeretném Alexet a PSVből Marquez helyére!Xavi és Ini is nagyon tud védekezni is ha ez a feladata!R10 szabad kezet adnék de semmiképp se szélen játszatnám.Messi és Quaresma is visszajönne védekezni Eto'o val együtt.Messi és Eto'o meg is tudja ezt csinálni csak Quaresmában nem vagyok biztos.Ez mellé 1 jó kis cserepad és 1 normális vkp és akkor már lehetne variálni!Ilyen csapattal úgy is többet lőnénk mint amennyit kapnánk
És nem is kerülne sok pénzbe.Na jó nem csak elsőre látszik nagyon támadónak
A lényeg Quaresma kellene ebbe a csapatba
Valdes
Zambrotta Puyol Marquez(Alex) Abidal
Xavi Iniesta
Ronaldinho
Messi Quaresma
Eto'o
Tudom elsőre nagyon támadónak látszik.De én mindenképp szeretném Alexet a PSVből Marquez helyére!Xavi és Ini is nagyon tud védekezni is ha ez a feladata!R10 szabad kezet adnék de semmiképp se szélen játszatnám.Messi és Quaresma is visszajönne védekezni Eto'o val együtt.Messi és Eto'o meg is tudja ezt csinálni csak Quaresmában nem vagyok biztos.Ez mellé 1 jó kis cserepad és 1 normális vkp és akkor már lehetne variálni!Ilyen csapattal úgy is többet lőnénk mint amennyit kapnánk

És nem is kerülne sok pénzbe.Na jó nem csak elsőre látszik nagyon támadónak

Forca BARCA