Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
röhögj röhögj csak most énnis röhögök:)Rivaldo11 írta:1. Ezt tőled bóknak veszem.sergi1989 írta:rivaldó a te hozzászolásaidról mindig a nagyképü és magabiztos szurkóló jutt az eszembe "jövőre még könyebben behuzzuk ligát" te azt hiszed hogy mostmá mig világ a világ csak ti lesztek bajnokok?![]()
2.Nem mindig mi fogunk nyerni. Csak addig, amíg valóban miénk a legjobb csapat.
hát nem hinném,h most jobb csapatotok van.kicsit olyan érzésem van,mintha ez a gárda még nem lenne összeszokva.1. Ezt tőled bóknak veszem.
2.Nem mindig mi fogunk nyerni. Csak addig, amíg valóban miénk a legjobb csapat
1. Ezt tőled bóknak veszem.sergi1989 írta:rivaldó a te hozzászolásaidról mindig a nagyképü és magabiztos szurkóló jutt az eszembe "jövőre még könyebben behuzzuk ligát" te azt hiszed hogy mostmá mig világ a világ csak ti lesztek bajnokok?
Majd meglátjuk. Sztem erősödünk nyáron, és jobbak leszünk mi is jövőre, de az még messze van.sergi1989 írta:végülis igazad van! majd ugyis minden kiderül..!csak sztm mi idén nem leszünk bajnokok csak olyan feljövő év volt mint nektek mikor 2. letettek majd jövőre sztm!
sergi1989 írta:rivaldó a te hozzászolásaidról mindig a nagyképü és magabiztos szurkóló jutt az eszembe "jövőre még könyebben behuzzuk ligát" te azt hiszed hogy mostmá mig világ a világ csak ti lesztek bajnokok? mert ez vicc !jah és ramos milioszor jobb mint az ide márkez ,az több golpaszt add az ellenfeleknek mint r10!
Ezt értem, csak mi sokkal több olyan meccset buktunk el, amit simán meg kellett volna nyerni, tehát ha egész szezonban a papírforma érvénysül mindkét csapatnál, akkor már nem lenne kérdé h ki a bajnok.Aprieto írta:noname: Arra céloztam, hogyha a Bernabeuban nem kaptak volna ki Celtáktól meg Recreativoktól, akkor ők mennének 10-zel. Szóval az egyértelmű meccseiket ha nem bukták volna. Így értettem.
Ezt mostnem értem. Ha összehasonlítod a két keretet, akkor kiderül h a posztok nagy részén jobbak vagyunk náluk. Ezek alól csak Casillas,Ramos kivétel.Aprieto írta:![]()
Lehet, hogy a keret minősége alapján 15-tel mennünk kéne, de az is hozzátartozik az igazsághoz, hogy ŐK is mehetnének 10-zel! Ez nem elhanyagolható dolog...
hogy te miket észre nem veszelLos Banditos írta:Régebben még E/1-ben beszélt rólunk, de utánna mert E/3.![]()
Jó, kicsit átment MU szurkolóba, nem történt semmi...Los Banditos írta:Régebben még E/1-ben beszélt rólunk, de utánna mert E/3.![]()
Ezt nem értem Los, mi ez?Los Banditos írta:Raziel ma írta:a barcaRaziel 2007. 1. 24-én írta:jól jönne nekünk
Azthiszem a fő probléma, h nem láttad a meccset. Ha láttad volna, akkor nem ideges, hanem szomorú lettél volna.mrlevy írta:üdv srácok!
Mikor tegnap láttam hogy nyertek a madridiak,olyan kumma idegesség fogott el hogy azthittem kivágom a tvt az ablakon![]()
![]()
Ha 1 átlagos meccsen nyernek mondjuk 2-1re aztmondom "ok"De hogy 1-3 után még a nyomorult x se lett meg(BARCA szempontból) az már nekem betett
![]()
gondoljátok el ha x lett volna és ma nyerünk(márpedig szégyenükben a fiúk vagy így vagy úgy de nyerünk)akkor már 4pont!!Es a 4pontba még akár 1 vereség is belefért volna atleticóba!Szóval mindenképp bosszantó
![]()
DE A LÉNYEG SEMPRE BARCA
![]()
![]()
![]()
![]()
mrlevy írta:üdv srácok!
Mikor tegnap láttam hogy nyertek a majmok,olyan kumma idegesség fogott el hogy azthittem kivágom a tvt az ablakon![]()
![]()
Ha 1 átlagos meccsen nyernek mondjuk 2-1re aztmondom "ok"De hogy 1-3 után még a nyomorult x se lett meg
Raziel ma írta:a barca
Raziel 2007. 1. 24-én írta:jól jönne nekünk