Maxi Lopez
-
- Director del Fútbol
Most láttam Maxiról friss képeket a hivatalos Barca honlapon, és elég meglepett, mikor láttam, hogy hosszú hajú a srác! Ezt nem is tudtam róla, persze nem mintha ez számítana is valamit?!... Csodás szőke fürtjei vannak, ami egy argentíntól igen meglepő, tényleg eléggé dominálnak benne a német felmenők..... érdekes!!! 

"Més Cuen un Club"
Mégis elofordulhat, h semmi nem lesz belole..Barcelinho írta:Gilardino óriási játékos.Akit 21 évesen a felnött válogatottba követelnek...Ez nem akármilyen teljesítmény.

- Barcelinho
- Jugador del Barça
Gilardino óriási játékos.Akit 21 évesen a felnött válogatottba követelnek...Ez nem akármilyen teljesítmény.
Visca el Barca!!!
És a Marca már meg is jelentette, hogy megérkezett....
Szép kis fotó is akad róla a honlapon! Duuuuuurván hosszú haja van
!!! Biztos abban hordja az erejét... 
Szép kis fotó is akad róla a honlapon! Duuuuuurván hosszú haja van

- Scorpio
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Mondom, hogy jó igazolás!Grege írta:Kiráááály, most látom az El mundo honlapján, hogy Solari nyilatkozott Maxiról...
"Az egyik legjobb játékos, aki jelenleg Argentínában játszik"...
Sajna a többit nem értem, de ha mán ő is ezt mondja!

Kiráááály, most látom az El mundo honlapján, hogy Solari nyilatkozott Maxiról...
"Az egyik legjobb játékos, aki jelenleg Argentínában játszik"
...
Sajna a többit nem értem, de ha mán ő is ezt mondja
!
"Az egyik legjobb játékos, aki jelenleg Argentínában játszik"

Sajna a többit nem értem, de ha mán ő is ezt mondja

- aky01
- Jugador d'estrella
elég erős testfelépítésűnekm tűnik maxi,most nézem megérkezik barcelonába.szerintem nagy dolgokat fog művelni ,főleg a real madrigos kapujával!!!
EuroBarça Tour 2009
Proxima estáció: Sagrera
Visça el Pinchos muronos!

- Scorpio
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Maxi jó lesz, nem okoz csalódást!LG írta:Gilardino sztem elég drága lehet, sztem Henke jobb, meg minek olasz a csapatba..![]()
Terzequitet az vegye meg, aki drágán akar [auto_cenzúra] venni. Ugyan má, Henke és o ég és fold.![]()
Maxi nem volt tul drága, h jo-e azt majd meglátjuk, de nekem naon olyan érzésem van, h nem csalodunk!
Gilardino szerintem nem lenne rossz, igaz tényleg drága lenne!
Trez azért nem rossz játékos!
Gilardino sztem elég drága lehet, sztem Henke jobb, meg minek olasz a csapatba..
Terzequitet az vegye meg, aki drágán akar [auto_cenzúra] venni. Ugyan má, Henke és o ég és fold.
Maxi nem volt tul drága, h jo-e azt majd meglátjuk, de nekem naon olyan érzésem van, h nem csalodunk!

Terzequitet az vegye meg, aki drágán akar [auto_cenzúra] venni. Ugyan má, Henke és o ég és fold.

- Scorpio
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Még nem biztos! Igaz nem lenne könnyű Milan elöl elhozni, de azért érdemes lenne megpróbálni!Anonymous írta:Gilardinot viszi a milanScorpio írta:Trez szerintem nem fog eligazolni! De ha csatárt kell, akkor ott van Gilardino, fiatal tehetséges csatár!weisz001 írta:Szerintem Henke hellyett jövöre jobb lenne Trezeguet nem? de Maxi nagyon jó lesz én bízok benne!!!Hajrá BARCA
Gilardinot viszi a milanScorpio írta:Trez szerintem nem fog eligazolni! De ha csatárt kell, akkor ott van Gilardino, fiatal tehetséges csatár!weisz001 írta:Szerintem Henke hellyett jövöre jobb lenne Trezeguet nem? de Maxi nagyon jó lesz én bízok benne!!!Hajrá BARCA

- Scorpio
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Trez szerintem nem fog eligazolni! De ha csatárt kell, akkor ott van Gilardino, fiatal tehetséges csatár!weisz001 írta:Szerintem Henke hellyett jövöre jobb lenne Trezeguet nem? de Maxi nagyon jó lesz én bízok benne!!!Hajrá BARCA

-
- Jugador del Barça
Nem játszott még az "A" válogatottban, "még" csak U20-as válogatott volt eddig.aky01 írta:hi.csak annyit szeretnék kérdezni maxiról,hogy ő keret tag valamelyik korosztályos válogatottban vagy a felnőtt válogatottban nyomja már???!!!ill játszott-e már felnőtt![]()
válogatott mezben

aky01 írta:hi.csak annyit szeretnék kérdezni maxiról,hogy ő keret tag valamelyik korosztályos válogatottban vagy a felnőtt válogatottban nyomja már???!!!ill játszott-e már felnőtt![]()
válogatott mezben
Hár én szerintem csak u21-es válogatottban nyomta még.....
Ha az számít valamit a chapionshipmanagerben jó pontjai vannak.....
és már rég leigazoltam......
Szerintem jól jártunk vele csak lője be a helyzeteit.....

- aky01
- Jugador d'estrella
hi.csak annyit szeretnék kérdezni maxiról,hogy ő keret tag valamelyik korosztályos válogatottban vagy a felnőtt válogatottban nyomja már???!!!ill játszott-e már felnőtt
válogatott mezben

EuroBarça Tour 2009

- Rapika
- Entrenador del Barça
Hát ha Baptistáék ellen nyomjuk a hétvégén,akkor ok!LG írta:Es Baptista szépít, de Deco beálítsa az 5-1 végeredményt!Rapika írta:Bírnám,ha Maxi első meccsén berámolna kettőt!![]()
Eto'o addig pihizik,aztán ő rúg kettőt...OK?

Es Baptista szépít, de Deco beálítsa az 5-1 végeredményt!Rapika írta:Bírnám,ha Maxi első meccsén berámolna kettőt!![]()
Eto'o addig pihizik,aztán ő rúg kettőt...

-
- Llegenda del Barça
azért nem a shev jött, mert ő 5 milkóval drágább lett volna. az más kérdés, h utána annyiért adhatta volna el, amennyiért megvehette volna az nb1et.Barcaforever írta:Vmikor Shevchenko és Nicsenko is egy szinten volt.Stadler választhatott, h kettőjük közül kit vesz meg.Nah ez micsoda különbség.Melkor írta:Emlékszem anno Trez és Henry a Monacoban kb egy szinten volt, ahhoz képest most ég és föld![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
PUYOL-XAVI-INIESTA
- Barcaforever
- Director del Fútbol
Vmikor Shevchenko és Nicsenko is egy szinten volt.Stadler választhatott, h kettőjük közül kit vesz meg.Nah ez micsoda különbség.Melkor írta:Emlékszem anno Trez és Henry a Monacoban kb egy szinten volt, ahhoz képest most ég és föld