Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem pánikolok, de a játékunk egy okádék hónapok óta.... Egyes játékosok teljesítménye meg bele illik a magyar bajnokságba.... Egyetlen probléma, hogy a Barca a spanyol elsőosztályban játszik...lionelmessi19 írta:Red, az előző bajnoki után ugyebár még egyetértettél volna velem...
Most meg volt ez a szégyenteljes vereség, és mindenki pánikol. ez érthető, és időszerű is, de mondjuk szerintem Ronaldinho helyzetén ez sokat nem változtatott. Bár lehet h csak én látom így...
Ebben én is...Zozzy 5 írta:Én abban reménykedem nagyon, hogy a szurkolók tüntetése magukhoz térítette őket
Régen azt mondtam volna, hogy igazad van, de ma már erősen kételkedem ebben a megállapításban...lionelmessi19 írta:Szerintem azzal buknánk egy nagyot, ha Ronaldinhot kirakná a csapatból.
Az ő passzai nélkül már el is vesztettük volna a hajrát valószínűleg. Most nagyon kellenek ezek. Még ilyen [auto_cenzúra] nevezhető teljesíménnyel is jobb, mint bármelyik csatárunk aki padozik.
Nem szabad szerintem ilyenekkel játszadozni a végén, ha még szoros az állás.
Ha jövőre ilyen marad, akkor kell ilyeneket meglépni.
Amugy én Ronaldinhotól a "megújulást" , vagy legalábbis annak erős előjeleit a Copától várom, Messinek meg a végleges befutást...
Én is kipróbálnám, de szerintem Rijkaard csak sajnos most túl nagy a tét, hogy ilyen újdonságokkal álljunk elő.Game90 írta:Vártam ezt a kérdéstLos Banditos írta:Kinek a posztja helyére gondolod Saviolát?De persze én sem hagynám őt ki, de egyszer megpróbálnám
![]()
![]()
De "impotens" néha kicsit "hízott" ol-sztár
Vártam ezt a kérdéstLos Banditos írta:Kinek a posztja helyére gondolod Saviolát?
Sztem 1 poszt kérdéses és arra esélyes Oleguer, Gio és Belletti. Hát nem tudom, hogy melyikkel járnánk a legjobbanlionelmessi19 írta:Szerintem Rijkaard inkább Gioval áll majd fel. De aztán ki tudja...
Kinek a posztja helyére gondolod Saviolát?Game90 írta:Frank felállása:
VV - Oleguer, Puyol, Thuram, Zambrotta - Iniesta, Xavi, Deco - Messi, Eto'o, Ronaldinho.
Én viszont szivesebben látnám a kezdőben Bellettit és Saviolát
Valóban nem. Kb. 10-15 perccel a meccs vége előtt. Csak hangsúlyoznám, 15 perc KELL magához a bemelegítéshez. De ha még be is állt volna. 5 perc alatt egy játékos még a meccs ritmusát sem tudja felvenni, csak megsérülni tud legfeljebb.lionelmessi19 írta:Meg fogom nézni. Tényleg. Szerintem nem 5 percel a beállítás előtt küldte el.cruyff írta:Leo! Te nem nézted a meccset élőben? A kamera mutatta mikor küldte el Eto'o-t padról, a képernyőn ott volt olvasható az idő. És lehetett látni (később) Eto'o-t amint éppen idegesen magyaráz valamit Gio-nak és a lábára mutogat. (Mármint a sajátjára.) Hát ha ebből neked nem jött le...
Meg fogom nézni. Tényleg. Szerintem nem 5 percel a beállítás előtt küldte el.cruyff írta:Leo! Te nem nézted a meccset élőben? A kamera mutatta mikor küldte el Eto'o-t padról, a képernyőn ott volt olvasható az idő. És lehetett látni (később) Eto'o-t amint éppen idegesen magyaráz valamit Gio-nak és a lábára mutogat. (Mármint a sajátjára.) Hát ha ebből neked nem jött le...