Egy csapat van Vas megyében

Köszönöm Istenem, hogy Falcós lehetek

Több haverom van a Falco táborban is, de azért a körmendieknek picit jobban szorítok.kovinho írta:Én szurkolok nektekSharkinho írta:Grat![]()
Remélem holnap mi is begyűjtjük az első győzelmetJól hangozna egy Falco-Olaj döntő....
Azzal nyertetek, hogy Molnár Andris eldöntőtte a 3. negyed végén a meccset. Onnantól a Pécsnek esélye sem volt.kovinho írta:IgeeeeeeeenSzolnoki Olaj KK - PVSK EXPO-Center Pécs 84-63
A 3. negyedig óriási volt a kiegyenlítetség, a végén viszont elment a SZolnoki Olaj. Grat a fiúknak, nagyot játszottak! Csak az OLAJKi a f**zom az a Ivkovics....
Általában semmleges vagyok! Mondjuk a hazaiak egy kicsit közelebb szoktak állni hozzám. Nehezíti, hogy Bojcét szeretem.kovinho írta:Hát nem vagy semmi....Gratula....
De még azt nem mondtad hogy kinek fogsz szurkolni Szolnokon, vagy csak semlegesként nézed...?(mert én sose semilyen sporteseményben nem tudok semleges lenni.
ja, előttem ültek...kovinho írta:Közben megnéztem, tényleg óriási volt a hangulat. Akkor pont ott ültem ahol a B-közép szal nem bennt közözzük hanem lent olyan fejmagasságban a pályánlévőkkel. Így visszanézve kellemes emlék...
Hát van ennél szebb az életben?![]()
Ui.: annál a nagyon tüzes képnél, ott bal oldalt, van Alexics, meg Lapov tapsol...![]()
http://www.indavideo.hu/video/Szolnok_MK_2007_fieszta
Nekünk is van egy hasonló mondókánk:Sharkinho írta:Holnap lesz az első összecsapás körmenden. Nagyon nehéz meccs lesz, de remélem győzünk.
Amerre járunk s kelünk,
Mindenkit jól elverünk!
Hajrá Falco, gyerünk! Hajrá Falco, gyerünk!
Mindenkit jól elverünk!
![]()
![]()
![]()
![]()
Ha minden igaz, én is ott leszek a b-középben....redmiller írta:Szombaton folytadódik a bajnokság! Remélem a Szolnok-Pécs meccsre eljutok. Igazából egy esetben lehet partiban a Pécs, ha Simon-Alekszics-Lapov trió jó napot fog ki. A hazai b-közép biztos jó lesz, de nem annyira, mint a Kupadöntőn.... Arról van is egy jó kis videóm a videobombon.kovinho írta:
Hát ahogy Szolnokon játszott a Pécs jó kis csapatnak tűnt, igaz a Körmendtől kikaptak de az Albacompot simán megverték, de az is elmondható hogy az Alba arra a meccsre már csak a B csapatot jáccatta, szal Bencze sehol se volt. Szal a Pécs jó kis csapatnak tűnik de az igazság az hogy a Zetét mostanában nem nehéz búcsúztatni...
Köv meccsek: Olaj KK - Pécs, Falco - Körmend összecsapások lesznek...
Szombaton folytadódik a bajnokság! Remélem a Szolnok-Pécs meccsre eljutok. Igazából egy esetben lehet partiban a Pécs, ha Simon-Alekszics-Lapov trió jó napot fog ki. A hazai b-közép biztos jó lesz, de nem annyira, mint a Kupadöntőn.... Arról van is egy jó kis videóm a videobombon.kovinho írta:
Hát ahogy Szolnokon játszott a Pécs jó kis csapatnak tűnt, igaz a Körmendtől kikaptak de az Albacompot simán megverték, de az is elmondható hogy az Alba arra a meccsre már csak a B csapatot jáccatta, szal Bencze sehol se volt. Szal a Pécs jó kis csapatnak tűnik de az igazság az hogy a Zetét mostanában nem nehéz búcsúztatni...
Köv meccsek: Olaj KK - Pécs, Falco - Körmend összecsapások lesznek...
Ja, a bírók gyöngyszeme... (Mondjuk ezért a megjegyzésemért, meg a Jászai Mariért vertek meg 2006.01.08-án Szombathelyen...)
Hát ahogy Szolnokon játszott a Pécs jó kis csapatnak tűnt, igaz a Körmendtől kikaptak de az Albacompot simán megverték, de az is elmondható hogy az Alba arra a meccsre már csak a B csapatot jáccatta, szal Bencze sehol se volt. Szal a Pécs jó kis csapatnak tűnik de az igazság az hogy a Zetét mostanában nem nehéz búcsúztatni...ozsimiki írta:Igaz,hogy ezt a szezont teljesen kihagytam,és elmúlt szezont is csak néha néha követtem,de ez számomra meglepetéskovinho írta:Igen! Kiesett az Albacomp![]()
Ezek szerint a négy között: Falco, Pécs, Körmend, Olaj KK![]()
Jó kis derbik lesznek. CSAK AZ OLAJNa persze Nőknél papírforma..de srácoknál...
Igaz,hogy ezt a szezont teljesen kihagytam,és elmúlt szezont is csak néha néha követtem,de ez számomra meglepetéskovinho írta:Igen! Kiesett az Albacomp![]()
Ezek szerint a négy között: Falco, Pécs, Körmend, Olaj KK![]()
Jó kis derbik lesznek. CSAK AZ OLAJ