Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Nem vagyok vmi nagy gépzseni, de valószínű, hogy tényleg a hűtéssel van a problémaozsimiki írta:Gépem 20percenként kikapcsol....gondolom hűtéssel lehetnek gondok,és amikor elér egy bizonyos hőfokot,inkább kikapcsol![]()
![]()
Szóval mostanában nem igen leszek,remélem hamar megoldom,vki esetleg ötlet? Ez lehet amit írok,vagy vmi komolyabb
Majd a főiskolán/egyetemen úgyis megtapasztalod, hogy soha nem azt fogják kérdezni, hogy mit tudsz, hanem azt, hogy mit nem. Lesz ez még így se...Sajnos...rytuu írta: Én is nagyon szurkolok magunknak!!![]()
Amúgy nem volt nehéz a magyar emelt, csak a megoldókulcstól szomorodtam el egy kicsit. Olyan válaszokat vártak el, ami még a tényanyagban sincs benne. És most itt nem arra gondolok, h józan paraszti ész kellett hozzá, nem csak magolás.. hanem, h olyan dolgok, amiket egy gimnazista nem tanul és saját magától nem tudja.
Most ez így elég zavaros:) de mindenesetre az a lényeg, h fogalmam sincs, h a válaszokat melyik kisujjukból szo*ták ki.....
Én is nagyon szurkolok magunknak!!Enrique írta:Uhh, az kemény...rytuu írta:Jól, csak a magyar emelttől tartok... de remélem kihoznak belőle vmi jó %-ot..![]()
Soha nem vállalnám be a magyart emelt szinten.
De kívánom neked is, Rumignak is, magamnak is, meg a többieknek is, hogy jól sikerüljön, és meglegyen a kitűzött százalék, egyetem.
![]()
Uhh, az kemény...rytuu írta:Jól, csak a magyar emelttől tartok... de remélem kihoznak belőle vmi jó %-ot..
Fellehet persze, csak mint írtam nem mindig megalapozott, sokszor már kötöszóként használják...Game90 írta:Akkor én megteszemlionelmessi19 írta:Szerintem mostanság kicsit elszaporodott ez a kifejezés : elvakult.
És vannnak társai mint elfogult, szemellenzős, nem objektív stb.
Úgy látom h sokszor semmi alapja, csupán ezt írják sokan, ha nagyon nem értenek egyet a másikkal, és ezt élesen a tudtára akarják adni.
És erre illetve Miki hsz-ére inkább offtopicban válaszoljon aki szertne!![]()
Vannak olyan emberek, akik elfogultan nézik R10, Deco, Messi, Eto'o teljesítményétés ezt néhány hsz-ben észre is lehet venni. És ezt sztem fellehet hozni érvként is.
Akkor én megteszemlionelmessi19 írta:Szerintem mostanság kicsit elszaporodott ez a kifejezés : elvakult.
És vannnak társai mint elfogult, szemellenzős, nem objektív stb.
Úgy látom h sokszor semmi alapja, csupán ezt írják sokan, ha nagyon nem értenek egyet a másikkal, és ezt élesen a tudtára akarják adni.
És erre illetve Miki hsz-ére inkább offtopicban válaszoljon aki szertne!
Ja igen, bocsozsimiki írta:Látom ennyire figyelsz rám![]()
![]()
Nem írok puskát,esetleg nyomtatok,és kivágjuk,esetleg...ha épp én vagyok nagy ritkán a soros...
Én nem nagyon tudnám elviselni.Zozzy 5 írta:Akartok egy jót nevetni?Ehhe, ehhe, délutántól nekem suli. Hmm...
Ne csüggedjZozzy 5 írta:Akartok egy jót nevetni?Ehhe, ehhe, délutántól nekem suli. Hmm...
Látom ennyire figyelsz rámGame90 írta:ozsimiki írta:Puskaírással, hogy állsz?![]()