Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Ha olvastál volna a sorok között, akkor rájöhettél volna, hogy én kitenném Puyolt jobbhátvédbe. És nem érdekelne, hogy csk...grecki írta:-Cafú a brazil válogatott csapatkapitánya volt, sőt talán a Rómáé is még régen.cruyff írta:Persze hogy nézne már ki, hogy a csapatkapitány egy jobbhátvéd? Hát istenem!
- Gary Neville a ManUtd csapatkapitánya.
- Massimo Oddo a Lazio csapatkapitánya volt, mielőtt a Milanba igazolt volna.
- Campano a Mallorca csk-ja volt, mielőtt a Násticba igazolt volna.
Több hirtelen nem jut az eszembe.

oszt' ez szerinted hol érdekli ezeket?barca99 írta: Hajtani kell, mert a végén jól pofáraesünk.

Miért lenne unalmas?? Ha egyszer a tavalyi (és korábbi) szezonban csaltak én sokkal szigorúbban megbűntettem volna őket (ahogy a juvét és a többit is) - most pedig a fél világ - azzal a rohadék platinivel az élen - őket ajnározza, hogy hogy megverték a MUFC-ot. Ez sztem eléggé gyomorforgató!!Zsolti írta:Hagyjátok már ezt a csalás dolgot! annyira unalmas.....
vagyis akkor azzal értessz egyet, amit én írtam...Sir Maxwell írta:abszolút egyetértek Victor_Valdes hosszú irásával...
én néztem akkoriban az összes barca meccset amit adott a tv, és szép tiszta élvezetes focit láthattam
de mostanában ha már megy a barca meccs a tv-ben nem is köt le, elkapcsolok és nézek valami B kategoriás filmet...
felőlem ne nyerjünk semmit, de azt legalább szépen tegyük
Kár, hogy még mostsem jöttek rá erre. Pedig ez a szezon az elejétől a végéig csak arról szólt, hogy mi sem vagyunk Istenek. De még mindíg ott tartunk, hogy talán belátják...barca99 írta: Remélem jól jött a vereség, és belátják, hogy nem verhetetlenek. Hajtani kell, mert a végén jól pofáraesünk.