Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem ez az információ csupán nyilatkozatrészeken és kamu információkon, találgatásokon alapul.cruyff írta:Rijkaard hülye, mert Eto'o-t csak 5 percre akarta beállítani a racing santander elleni meccsen és ezért 10 perccel a meccs vége előtt elküldte melegíteni, mikor "szakemberként" tudnia kellett volna, hogy a bemelegítéshez, legalább negyed órára (15 perc gyengébbek kedvéért) szükség van!!!! Ellenkező esetben a játékos könnyen meghúzódhat. Ennyi. Innentől kezdve számomra aki, valamikor ugyancsak focizott, világossá vált, hogy ez az ember egyszerűen NEM ÉRT HOZZÁ. Ennyi.
Sajnos igen.Amit elöbb leírtam kezdőt azis csak tipp amilyet Rijkaard fog kiküldeni.Saviola írta:Jah,bizonyított,az lehet,de Gio nem tudom mennyivel jobb.Ha a Getafe elleni meccset nézzük,akkor kimaradhatna az egész csapat majdnem..
A Geatfe ellen "bizonyított".Saviola írta:Sylvinho kimaradt ismét..
Tamás! Őszinte egy ember vagyok,szntem Te is,Őszintén írom,hogy szntem Én pont,hogy nem vagyok elvakult,úgyanúgy helyt adok az ésszerű,normálisan leírt kritikáknak,mint a jogos dicséreteknek...varga tamás írta: Nem elvakultnak, hanem elfogultan tárgyilagosnak kell lenni! Szerintem.
Ez a felállás nekem is tetszik, és ha azok amik lionelmessi19 által "adott" utasítások bejönnek illetve Rijkaard így gondolná akkor simán megnyerjük a meccset, remélem észbe kap a csapatlionelmessi19 írta:Kb. olyan is alapból, viszont játékban már úgy gondolnám, h Xavi összekötő, Deco Roanldinhoval és Messivel játszik sokat, Iniesta meg szinte mindig felzárkózna a túloldalon...Game90 írta:Én ebből olyan 4-2-2-2-t vettem ki![]()
Jobb felállást én sem tudnék elképzelni. Csak nyerjünk!!!
És így az jönne ki sztem, h Roanldinho, illetve néha Deco akciókezdeményezéseire épül a támadójáték, és befejezők lehetnek Andrés, Samu és Messi (bár ő helyzetkialakításban is megfelel nagyon is, és magánakciói is vannak)
Kb. olyan is alapból, viszont játékban már úgy gondolnám, h Xavi összekötő, Deco Roanldinhoval és Messivel játszik sokat, Iniesta meg szinte mindig felzárkózna a túloldalon...Game90 írta:Én ebből olyan 4-2-2-2-t vettem ki![]()
Jobb felállást én sem tudnék elképzelni. Csak nyerjünk!!!
Én a hármasból legszivesebben Xavival játszatnék védekező kp-tbarca99 írta:Én ilyenkor csak azt sajnálom, hogy Iniestának kell szűrni, mikor ő a legveszélyesebb kp-nk támadásoknál.
Én ilyenkor csak azt sajnálom, hogy Iniestának kell szűrni, mikor ő a legveszélyesebb kp-nk támadásoknál.Los Banditos írta:Attól függ mennyire tudnak edzeni.A középpályára Decot azért visszatenném Edmílson helyére.![]()