Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A cikk szerzője tökéletesen látja a lényeget! Tényleg nem lehet megtámadni...Cooltiszo írta:http://nst.blog.hu/2007/05/11/p74214#more74214
hát ehhez a cikkhez nincs mit hozzászólni. még belekötni is nehéz lenne.. sajnos..Cooltiszo írta:http://nst.blog.hu/2007/05/11/p74214#more74214
Sajnos sok igazság van benne,és ami a legfájóbb talán:Cooltiszo írta:http://nst.blog.hu/2007/05/11/p74214#more74214
Egyetértek.barca_steve írta:Az odavágót is Messi nyerte meg a csapatnak, most meg nem is játszott. A csapat idei gyenge szereplése köszönhető annak is hogy már minden csapatz kiismerte a játékunkat és egy jó edző (Schuster v. Benítez) talál erre megoldást, míg Frank nem tud smmit újítani.
Honnan veszed hogy ezt fogja nyujtani??Tavaly is milyen jó volt és erre az idényre milyen "rossz" lett ...!lEHET JÖVŐRE MEGINT KIRÁLY LESZShandor írta:Sajnos..Ádám02 írta:Roni váltaná Rcobátszerintem ezt a napot nem sürün fogjuk megélni!!
De ha Ronnie jövőre is ezt a "teljesítményt" hozná folyamatosan, te is lehet padoztatnád...
Igen, csak most nem Decot kell szidni...Tegnap mindneki a 0val volt egyenlő, de azért ti megtaláljátok azt a Decot, aki a keretben sem volt...Atesz írta:Az egész évi teljesítménye alapján nem...Zozzy 5 írta:Nem hiszem, hogy most Decoval kéne foglalkozni. Tegnap ő nem volt pályán, nem miatta kaptunk ki. Ronaldinho pályán nem volt,jobbak lettünk volna, ha fent sincs. Ezek után nem tisztességes Deco távozását követelni.
Ronnie is egy nagy kalap [auto_cenzúra], de ő azért lőtt jó pár fontos gólt idén. Persze belőle is kezd elegem lenni.
Az egész évi teljesítménye alapján nem...Zozzy 5 írta:Nem hiszem, hogy most Decoval kéne foglalkozni. Tegnap ő nem volt pályán, nem miatta kaptunk ki. Ronaldinho pályán nem volt,jobbak lettünk volna, ha fent sincs. Ezek után nem tisztességes Deco távozását követelni.
Shandor írta:Menjen csak!! Cserébe megkaphatnánk Recobát..Replay írta:Csak Deco nem fog leülni a padra, inkább elmegy az Inter-be.Tudom, nem fiatal játékosról van szó, de bírja a padozást (egyébként nem hinném, enniy ideig maradt volna az Interben), és rendkívül jó játékosnak tartom. És szvsz remek cseréje lenne R10, bármikor. Sőt! Lehetne fordítva is.. R10 állna be jövőre Recoba helyére..
Senkinek nem fog hiányozni...Replay írta:Csak Deco nem fog leülni a padra, inkább elmegy az Inter-be.Ádám02 írta:(Gio, Sylvinho, Belletti, Oleguer, Edmilson, Motta, Giuly, Gudjohnsen, Ezquerro). én még annyit csinálnék hogy Deco leültetném a padra
Menjen csak!! Cserébe megkaphatnánk Recobát..Replay írta:Csak Deco nem fog leülni a padra, inkább elmegy az Inter-be.
Replay írta:Csak Deco nem fog leülni a padra, inkább elmegy az Inter-be.Ádám02 írta:(Gio, Sylvinho, Belletti, Oleguer, Edmilson, Motta, Giuly, Gudjohnsen, Ezquerro). én még annyit csinálnék hogy Deco leültetném a padra
Csak Deco nem fog leülni a padra, inkább elmegy az Inter-be.Ádám02 írta:(Gio, Sylvinho, Belletti, Oleguer, Edmilson, Motta, Giuly, Gudjohnsen, Ezquerro). én még annyit csinálnék hogy Deco leültetném a padra
Sztem se feltétlenül megoldás a kulcsemberek elküldése, nem biztos ám, hogy utána minden jó lesz, belekerülhetünk megint egy 3-4éves tisztulási folyamatba, amiből nehéz kikerülni. Más kérdés, hogy mit akar Ronnie, Eto'o és Deco pl.Ádám02 írta:Hát akkor tavaly mér ment??ugyanezek a játékosok játszanak akik tavaly most valami mentális bajuk van szerintem azért nem megy nekik de nem az a megoldás hogy elküldünk mindenkit!