Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Vasárnap, 2:00ozsimiki írta:Mikor lesz ott az újjabb meccsHa jól tévedek akkor 1-1 az állás,....
Legyen igazad Doki! Amúgy sztem a Suns és a Detroit közül kerül ki a végső győztesdoki írta:Teljesen egyetértek!A Detroit a favoritom.grecki írta:Szerintem tuti a Jazz, Warriors, Spurs, Suns, Pistons, Cavaliers, Bulls, Nets nyolcasból kerül ki a végső győztes...![]()
Komolyra fordítva a szót, szerintem a Pistons nyer majd...
Teljesen egyetértek!A Detroit a favoritom.grecki írta:Szerintem tuti a Jazz, Warriors, Spurs, Suns, Pistons, Cavaliers, Bulls, Nets nyolcasból kerül ki a végső győztes...![]()
Komolyra fordítva a szót, szerintem a Pistons nyer majd...
A próféta szóljon belőled!Game90 írta:Nyugatról viszont pont fordítva, Suns és Warriors. Döntőbe pedig a Sunsot és a Clevelandet () várom. Döntőt pedig a Suns nyeri 4-1-el.
Majd visszanézzük a tippeléseket a döntő után
Keletről én is őket tippelem. Nyugatról viszont pont fordítva, Suns és Warriors. Döntőbe pedig a Sunsot és a Clevelandet (Atesz írta:keletről: Pistons és Cavaliers
nyugatról: Spurs és Jazz
döntő: Spurs-Pistons (És sztem 4-2-re nyer a Spurs)
keletről: Pistons és CavaliersGame90 írta:Ja okAtesz írta:Pont arra gondoltam, hogy sajnos Hinrich minden energiáját a védekezésre fordítja![]()
Atesz egy tippelést? Ki jut a következő fordulóba és utána a döntőbe?
Nekem ez nagyon tetszik, köszönöm!Game90 írta:Antinak!!! Ez az egy normális volt csak.
Ja okAtesz írta:Pont arra gondoltam, hogy sajnos Hinrich minden energiáját a védekezésre fordítja
Pont arra gondoltam, hogy sajnos Hinrich minden energiáját a védekezésre fordítja, és emiatt nem megy neki a támadás....Game90 írta:Nem csak a védekezésre gondolok, hanem a támadásra isAtesz írta:Gordon elég [auto_cenzúra] védő, Hinrich viszont az egyik legjobb védője irányányító poszton az NBA-nek, sajnos elfáradt abban, hogy megpróbálja helyrehozni Gordon hibáit védekezésben.Ha jól emlékszek, akkor Hinrich 0-7-tel dobott a 2. meccsen. És a többiek sem valami fényesek a támadásban
de a Pistons a védekezéséről híres.
Nem csak a védekezésre gondolok, hanem a támadásra isAtesz írta:Gordon elég [auto_cenzúra] védő, Hinrich viszont az egyik legjobb védője irányányító poszton az NBA-nek, sajnos elfáradt abban, hogy megpróbálja helyrehozni Gordon hibáit védekezésben.
Gordon elég [auto_cenzúra] védő, Hinrich viszont az egyik legjobb védője irányányító poszton az NBA-nek, sajnos elfáradt abban, hogy megpróbálja helyrehozni Gordon hibáit védekezésben.Game90 írta:Én is remélem, mert ebben a párharcban a Bullsnak szurkolok. Gordonnak és Hinrichnek összekell magát szednie. De sztem 4-2-vel továbbfog jutni a PistonsAtesz írta:de a most jövő két hazai meccset remélem hozzuk.
Én is remélem, mert ebben a párharcban a Bullsnak szurkolok. Gordonnak és Hinrichnek összekell magát szednie. De sztem 4-2-vel továbbfog jutni a PistonsAtesz írta:de a most jövő két hazai meccset remélem hozzuk.
Rohadt jó a Pistons védekezése, meg sztem meg be is vannak kicsit parázva...Game90 írta:Chandler és Curry pedig a Bullsban is játszott, ha jól tudom.Atesz írta:Tyson Chandler, Eddy Curry, Kwame Brown.
Tényleg Atesz/szqterBullssal mi a helyzet? Elég rendesen égnek a Pistons ellen
Olajuwonnak és Robinsonnak megvolt...Slither írta:Duncannek asszem a 2003-as nagydöntő utolsó meccsén 1 blokk hiányzott csak a qd-hez.Game90 írta: Quadriple double? Sztem Kidd vagy James. Mást nem tudok elképzelni.
Chandler és Curry pedig a Bullsban is játszott, ha jól tudom.Atesz írta:Tyson Chandler, Eddy Curry, Kwame Brown.