Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
oké, hogy fáj a vereség, de ilyen épületes marhaságokat mégse írjunk már...Tomi írta:Szerintem Puyol nem jó védő. Viszont óriási szíve van és ezzel ellensúlyozza hiányosságait.
Nem vagyok oda érte különösebben (magyarul: nem igazán bírom), de elég jónak tűnik, úgyhogy nem sírnék, ha ő lenne az új edző.Rumig írta:Mondjuk Scolari? Én őt támogatom!
Mondjuk Scolari? Én őt támogatom!antiimperialista írta:Jó lenne most már, ha egy igazán jó edző kerülne a Barcához...
Én bírom Koemant, csak ne legyen itt edzőAtesz írta:Én se bírovan m Koemannt.
Van még Van Gaal, és aki az orosz válogatott edzője Guus Hiddink.
Akkor meg az idén nagyon bizonytalan Márquez lett volna középen, nem hiszem, h jobban jártunk volna. Emlékezz, milyen sok gólt kaptunk róla, amíg nem került előrébb.cruyff írta:Puyol-Thuram-Marquez-Zambrotta????????????
Zanetti anno a vállógatottban,meg az interben is az (volt)?grecki írta:-Cafú a brazil válogatott csapatkapitánya volt, sőt talán a Rómáé is még régen.cruyff írta:Persze hogy nézne már ki, hogy a csapatkapitány egy jobbhátvéd? Hát istenem!
- Gary Neville a ManUtd csapatkapitánya.
- Massimo Oddo a Lazio csapatkapitánya volt, mielőtt a Milanba igazolt volna.
- Campano a Mallorca csk-ja volt, mielőtt a Násticba igazolt volna.
Több hirtelen nem jut az eszembe.
Javier Zanetti. Szóval nem "ciki" az, hogyha egy jobbhátvéd a cskgrecki írta:-Cafú a brazil válogatott csapatkapitánya volt..
-Cafú a brazil válogatott csapatkapitánya volt, sőt talán a Rómáé is még régen.cruyff írta:Persze hogy nézne már ki, hogy a csapatkapitány egy jobbhátvéd? Hát istenem!

Ezzel csak az a bajom, hogy még nem dolgozott (gondolom) Európában...Zsolti írta:Ebben van ráció! Jó ötletnek tartom én is!Krojf írta:Komáim!
És mi lenne, ha az ezévi Copa Libértadores-győztes csapat trénerét
csábítanánk Katalóniába?
Most hirtelen nem tudom, hogy ki lesz az, de aki a temperamentum
legmarkánsabb fajtáját hasznos fegyelemmé tudja gyúrni, az olyan
nagy edző lehet!
Azt hiszem, most kiemelkedő munkát végezhetne.
Gondolja Krojf komátok.
Mondjuk Luxemburgo is nyert Libertadores kupát (legalábbis én így tudom), a Madridnál mégsem vált be.Zsolti írta:Ebben van ráció! Jó ötletnek tartom én is!Krojf írta:Komáim!
csábítanánk Katalóniába?
nagy edző lehet!
Gondolja Krojf komátok.

Ebben van ráció! Jó ötletnek tartom én is!Krojf írta:Komáim!
csábítanánk Katalóniába?
nagy edző lehet!
Gondolja Krojf komátok.