Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Sztem mindkettő kezdő leszLos Banditos írta:Nálunk pedig visszatér Deco és Márquez a sérüléséből.
Ja, ezt nem tudtam!grecki írta:Tényleg, ez miért nem egy jó megoldás? Venni pár idősebb, rutinosabb, de gyengébb képességű játékost, akik megfelelő elegyet alkotnának a fiatal tehetségekkel, így nem kellene pl a kiesés ellen küzdeni.
Güiza nem saját nevelés, csak a Barca B-be megvették, ahogyan anno Vincze Ottót...Rumig írta:...a Getafeben Güiza.aynas írta:a megoldás tehetséges fiatalok akik hajtanak
ott van zaragozából kapásból két ex barcás sergio garcia + pique a deporban cristian és verdu
...a Getafeben Güiza.aynas írta:a megoldás tehetséges fiatalok akik hajtanak
ott van zaragozából kapásból két ex barcás sergio garcia + pique a deporban cristian és verdu
noname írta:Ha minden jól megy, akkor Edmilson és Giuly elmegy, Saviola marad vagy ha elmegy jön helyette mondjuk D.Milito és ott lesz majd Dos Santos, akki képes lesz lökést adni.Mental_Theo írta:az a baj,hogy edmilson giuly, gudjohnsen,oleguer,stb nem tud beeállva lökést adni. sztárokat viszont nem akarnak venni a kispadra ücsörögtetni. akkor mi a megoldás?
Ha minden jól megy, akkor Edmilson és Giuly elmegy, Saviola marad vagy ha elmegy jön helyette mondjuk D.Milito és ott lesz majd Dos Santos, akki képes lesz lökést adni.Mental_Theo írta:az a baj,hogy edmilson giuly, gudjohnsen,oleguer,stb nem tud beeállva lökést adni. sztárokat viszont nem akarnak venni a kispadra ücsörögtetni. akkor mi a megoldás?
no ez a nagy kérdés!!Mental_Theo írta:az a baj,hogy edmilson giuly, gudjohnsen,oleguer,stb nem tud beeállva lökést adni. sztárokat viszont nem akarnak venni a kispadra ücsörögtetni. akkor mi a megoldás?
SPORTSEMOTIONS [info@sportsemotions.com]mrlevy írta:szevasztok!
júniusban megyek barcába!!!mindenképp megszeretném nézni az espanyol elleni hazai meccset természetesen a helyszínen!!de mivel úgyérzem csodának kellene történnie ahhoz hogy jegyhez jussak,legyetek olyan kedvesek adjatok tippet,címet, hogyan tudnék jegyhez jutni,lehetőleg megfizethető áron!!!előre is kösz mkinek
Hát, ezzel én nagyon nem értek egyet. Edmilson teljesen súlytalan, olyan, mintha a pályán se lenne. Mondjuk az igaz, hogy akkor kevesebb a labdavesztés, de ez azért van, mert Deco nincs a pályán, Edmilson meg nincs eleget játékban ahhoz, hogy sokat hibázhasson. Nézd meg, tegnap is mit csinált Edmilson: akkor ment át a Getafe a középpályánkon, amikor akart. Meg is lett az eredménye...cruyff írta:Ha Edmilson kezd Deco helyett, sokkal stabilabb a középpályánk, kevesebb a labdavesztés
Nos Kedves Tamás!varga tamás írta:Nos, kedves szurkolótársaim!
Ma este elbúcsúztunk nemcsak a spanyol kupától, de a bajnoki címtől is. Ilyen lélektelen játékot még az idei bajnokság során sem produkáltunk, pedig volt egy-pár nézhetetlennek tetsző meccsünk! UIndorító volt ez a mai teljesítmény, szót sem érdemelne - ha nem a mi csapatunkról lenne szó.
Sokszor, sokan ostoroztatok, hogy pesszimista vagyok, hogy nincs igazam. Asszem, ma bebizonyosodott: egy picit konyítok a futballhoz, és mindenki láthatta, hogy mik vagyunk az idén. Pedig ennyire könnyen PD-t nyerni, mint az idén, nem lehetett volna. A tavalyi teljesítményünk 60-70%-ra lett volna szükségünk, ehelyett a felére sem voltunk képesek.
Ennek Két okozója van: Laporta és Rijkaard. Az egyik szerint kiváló a keretünk, nem kellenek új igazolások, qumma erősek vagyunk, elég ide ez az izlandi veszedelem, oszt kész. A másik pedig felkészületlenül ült a kisadon az idén, és látszott rajta, hogy a képességeit messze meghaladó problémával találta magát szembe. Nem is tudott vele mit kezdeni. Ez utóbbit tavaly decemberben a fórumon már leírtam, akkor elhajtottatok, lehurrogtatok, Charlie kitiltással fenyegetett. Sajnálom, hogy újfent igazam lett, jobban örültem volna, ha ti zrikáltok.
A mai este egy sokáig szívbe markoló este lesz, amin nem lehet, nem szabad túllépni egy vállrándítással, meg 'egy jobb, volt az ellenfél' kezdetű szólammal. Ez "vét" kíván", az edző "vérét" - képletesen természetesen.
Pontosan.Slither írta:Sztem a mostani Real sem olyan jó, vagy talán neked ez elég?El Madridismo írta: Szerintem leragadtál úgy november tájékánálAz egész idei bajnokság egy nagy trágydomb!
Sajnos bekell ismerni, hogy most jobb formában vannakSlither írta:Sztem a mostani Real sem olyan jó
Szerintem leragadtál úgy november tájékánálSlither írta:Fos a Madrid mégis ott van a második helyen! Abban sincs logika.