Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Tudod a rallyban is az egyik vezet a másik írányít, mivel írtad, hogy Anti vezetett kizárásos alapon kitaláltam ki volt a másodpilóta...Perrero írta:ugy h anti debreceni, ill. nyiregyházi, ellenkező irányba mentünk rajta, majd miután lejöttünk nem tudtuk hol menjünk vissza, én pesti vok ill. budai, de nem naon járok kocsival...Bercy írta:Hogy a pélóba tud elkavarodni egy pesti az M0-on???Perrero írta: soha nem az a játékos kapja a torna legjobbja cimet aki megérdemelné![]()
![]()
legutobb viktornak adtam volna
na de félre a kötekedéssel, antiimperialista hibája, mert ha nem kavarodunk el az M0áson akkor odaérünk és lőtt volna 2t, én 4et, na persze ha eltalálom a labdát
![]()
![]()
Scorpion!!!Scorpion írta:...Továbbá én is jövök szombaton du a Bayern ellen. Jön 1 haverom is...
Kedves Melkor!Melkor írta:Minden valószínűség szerint kihagyom a most szombati focikat, mert összeszedtem valami influenzaszerű vírusfertőzést...![]()
Jó focit a résztvevőknek!
A torna DVD viszont nagyon érdekelne? Kölcsön tudod adni Bercy? Ígérem, hogy fél éven belül visszaadom!![]()
Viccet félretéve, hogy lesz megoldva a sokszorosítás??
Hogy a pélóba tud elkavarodni egy pesti az M0-on???Perrero írta:soha nem az a játékos kapja a torna legjobbja cimet aki megérdemelnéPopeye írta:Sajnos nem tudtam megvárni a végét, de ha jók az információim, akkor az utolsó meccsen elveszítettétek az első helyet. Sajnálom, pedig játékban ti voltatok a legjobbak, örültem volna, hogyha behúzzátok az utolsó meccset is. Próbáltam megfűzni a többieket, hogy válasszuk Vitot a legjobb játékosnak, remélem, hogy az a cím legalább a tiétek lett.
Megszenvedtetek azért ellenünk![]()
Gratula, nagyon jók voltatok.![]()
![]()
legutobb viktornak adtam volna
na de félre a kötekedéssel, antiimperialista hibája, mert ha nem kavarodunk el az M0áson akkor odaérünk és lőtt volna 2t, én 4et, na persze ha eltalálom a labdát
![]()
![]()