Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nekem eddig ezzel a sráccal volt a legnagyobb vitám, de azért anynira súlyos nem voltgrecki írta:Lemaradtam valamiről? A vita nekem nem tűnt egyáltalán olyan súlyosnak, ami miatt mondjuk elege lehetne az általa mostanában egyébként meglehetősen sűrűn látogatott oldalt...Zozzy 5 írta: OFF:
Ha P'Robinhora gondolsz, akkor lehet, hogy elüldöztem![]()
Pedig privibe már tisztáztam vele a dolgokat
Lehet, hogy nagyon felkaptam a vizet, de ha Puyol tudását és szívét kőrdőjelezik meg, arra nagyon érzékeny vagyok
Lemaradtam valamiről? A vita nekem nem tűnt egyáltalán olyan súlyosnak, ami miatt mondjuk elege lehetne az általa mostanában egyébként meglehetősen sűrűn látogatott oldalt...Zozzy 5 írta: OFF:
Lehet, hogy nagyon felkaptam a vizet, de ha Puyol tudását és szívét kőrdőjelezik meg, arra nagyon érzékeny vagyok
Zozzy5: felháborodásod teljesen helyénvaló, hasonló véleményen vagyok veled. Puyol a csapat lelke és szíve.Zozzy 5 írta:OFF:varga tamás írta: Aki pedig megkérdőjelezi Carles tudását, az analfabéta, és menjen el inkább répát kapálni. De erre a fórumra többet ne tegye be a lábát.
OFF:varga tamás írta: Aki pedig megkérdőjelezi Carles tudását, az analfabéta, és menjen el inkább répát kapálni. De erre a fórumra többet ne tegye be a lábát.
Hékás! Óvatosan duhajkodjál...ozsimiki írta:Ejnye-ejnyegrecki írta:Olyan dolgokról vitatkoztok, ami szerintem tök szubjektív. Olyan, mintha vki azt mondaná, hogy a Merci a legjobb német kocsi, a másik meg a BMW mellett kardoskodna. Szerintem aki nem ismeri el Puyol tudását, akaratát, alázatát, vezetői képességeit, futómennyiségét, helyezkedését, robbanékonyságát, hidegvérét, SZÍVÉT, ugyanakkor technikai tudását (mert az is van neki, nem is akármilyen), az vak/hülye/elfogult = madridista...
![]()
![]()
![]()
U.i.: sorry madridisták,ezt nem hagyhattam ki,aki nemérti a poént....sorry,aki érti![]()
![]()
Ejnye-ejnyegrecki írta:Olyan dolgokról vitatkoztok, ami szerintem tök szubjektív. Olyan, mintha vki azt mondaná, hogy a Merci a legjobb német kocsi, a másik meg a BMW mellett kardoskodna. Szerintem aki nem ismeri el Puyol tudását, akaratát, alázatát, vezetői képességeit, futómennyiségét, helyezkedését, robbanékonyságát, hidegvérét, SZÍVÉT, ugyanakkor technikai tudását (mert az is van neki, nem is akármilyen), az vak/hülye/elfogult = madridista...
Robinho, ezt a te kezecskéd írta.hát én azért ezt így nem mondanám.sőt.shogy nem mondanám.h kicsit hazabeszéljek RC v Canna(nem az idei szezonban) pl sokkal jobb mint puyol.de h mást említsek, ottvan rio ferdinand is és akkor még sorolhatnám
Igazozsimiki írta:Én erre reagáltam,hogy szntem Terry és Puyi között ilyen téren sincs különbségZozzy 5 írta:Puyol előbb halna meg a Barcáért...Meg erre írta PRopi,hogy csodálkozott volna,ha nem kötsz bele,és utána írtál olyat,hogy nem vitatkozol,arról h ki a JOBB védő
Én erre reagáltam,hogy szntem Terry és Puyi között ilyen téren sincs különbségZozzy 5 írta:Puyol előbb halna meg a Barcáért...
Ha megfigyeled, ezt én is leírtam...P'robinho írta:ha Ramos lenne a nevem elfogadnád amit mondok?v ha neadj' isten puyol lenne?am nem oktatlak csak elmondtam a véleményem,erre való a fórum.ha megvigyeled LG is azt mondta,h Terry jobb mint puyol.Az szúrja a szemem csupán, hogy P'Robinho oktat ki védő témában...Sztem Puyol Terry után a második legjobb védő
Miki, én elfogadom...Már írtam is régebben, hogy Terryt én is kicsivel jobbnak tartom Puyinál
Nézd...Én nem kérdőjelezem meg azt, hogy meg tudod ítélni ki a jó védő és ki nem. De én minden meccsen a védő szerepét élem át, így más, reálisabb képet kapok. Szerintem...De egyébként nem értem, hogy miért jöttök itt Terryvelozsimiki írta:Zozzy! Most figyelmen kívűl hagyom,h kik között zajlik ez a vita:Zozzy 5 írta: Ne ezen akadjatok már fel plsAz szúrja a szemem csupán, hogy P'Robinho oktat ki védő témában...
Azért mert Védő vagy,még nem biztos,hogy vki aki nem focizik,de szereti nézni,és ezáltal ért is hozzá vmennyire,még ne tudná eldönteni,hogy ki miért jó védő,vagy épp rossz! Nem voltam sosem védő,de szemem van,elég rég nézem ezt a sportot! Puyol szíve szinte egyedülálló,szinte...Terry nekem sem annyira szimpatikus,de Ő a Chelsea PuyijaÉs teljesítményben még kicsit előrébb van! Nem sokkal,kicsit...
ha Ramos lenne a nevem elfogadnád amit mondok?v ha neadj' isten puyol lenne?am nem oktatlak csak elmondtam a véleményem,erre való a fórum.ha megvigyeled LG is azt mondta,h Terry jobb mint puyol.Az szúrja a szemem csupán, hogy P'Robinho oktat ki védő témában...
Sztem Puyol Terry után a második legjobb védő
Zozzy! Most figyelmen kívűl hagyom,h kik között zajlik ez a vita:Zozzy 5 írta: Ne ezen akadjatok már fel plsAz szúrja a szemem csupán, hogy P'Robinho oktat ki védő témában...
Ne ezen akadjatok már fel plsGame90 írta:Kinek ez kinek azZozzy 5 írta:Igaz, nem vagyok vén róka, de mivel én is bekk vagyok, és elég nagy rutinom van, talán jobban tudom, hogy ki a jobb védőZ5 neked Puyol a kedvenc védőd, sőt példaképed. P'robinhonak meg más "jön be". Nálam sem Puyol a legjobb védő, igaz a Top 3-ban bennevan. A szívét lelkét kiteszi a Barcáért és ezt becsülöm benne.
én védők közül naon bírom Ramost,de mégse mondom,h jobb mint puyol mert MÉG nem igaz.de írhatok én bármit ez a zozzy úgyis belémköt,mer én még kiskölyök vok.P'robinhonak meg más "jön be".
Kinek ez kinek azZozzy 5 írta:Igaz, nem vagyok vén róka, de mivel én is bekk vagyok, és elég nagy rutinom van, talán jobban tudom, hogy ki a jobb védő