Dos Santos írta:Én ebbe az Henry dologba már nem igazán hiszek.Ez a cikk megint nem tartalmaz semmi konkrétumot.Ha jól értem arról van szó,hogy 3 hete volt egy hír(a Mundon) miszerint másodszorra révbe ér a Barca,de ezt ugye cáfolta akkor Henry is, meg a klubja is.Most a cikk szerint az a cáfolat csupán színjáték volt,a játékos 20 mihályért mégis jön.
Henry az egyik kedvenc játékosom,de mostmár késő bánat.Tavaly kellett volna,jövőre már nem kell,inkább fokozatosan építsék be a sajátneveléseket.
Csak tavalyhoz képest annyi változott, hogy:
- távozott a klub vezérkarának egyik oszlopos tagja, David Dein, akivel Henry és Wenger is nagyon jó kapcsolatot ápolt
- ismét nem sikerült jól teljesítenie az Arsenalnak, és ez a (a stadionépítés okozta pluszkiadások miatti) játékosvásárlások ismételt elmaradását eredményezheti
- Wenger helye sem olyan biztos már a csapatban, és Henry kijelentette, hogy addig marad, ameddig az edző
- folyamatosan sérült, éppen ezért nem boldog
- Vieira is azt tanácsolta neki, hogy távozzon
- a Barca még mindig szívesen látná
Persze mindezt lehet, hogy csak én látom bele a dolgokba, de én mindenesetre nagyon örülnék neki...Viszont ez valószínű Saviola távozását jelentené, de én bevallom férfiasan még ebbe is belemennék...