Carles Puyol

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
Andris
Adminisztrátor

2007.05.13. 22:29:28

Nem volt 11 Puyolunk.

Senkire soha nem néztem, nem nézek és nem is fogok felnézni ennyire a futball világban, mint Carlesre.

Iszonyatos volt látni az arcát. :cry:
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.05.10. 20:34:49

grecki írta:
Zozzy 5 írta: OFF:
Ha P'Robinhora gondolsz, akkor lehet, hogy elüldöztem :? :roll: Pedig privibe már tisztáztam vele a dolgokat :roll: Lehet, hogy nagyon felkaptam a vizet, de ha Puyol tudását és szívét kőrdőjelezik meg, arra nagyon érzékeny vagyok :roll:
Lemaradtam valamiről? A vita nekem nem tűnt egyáltalán olyan súlyosnak, ami miatt mondjuk elege lehetne az általa mostanában egyébként meglehetősen sűrűn látogatott oldalt...
Nekem eddig ezzel a sráccal volt a legnagyobb vitám, de azért anynira súlyos nem volt :roll: Privibe tisztáztuk is, hogy nem foglalkozunk egymással és kész. Csak mondtam neki, hogy azért ne jöjjön ide, hogy minden egyes barca játékosról elmondja, hogy neki nem szimpi és 10 játékost jobbnak tart nála. Mikor Puyi képességeit nem naon volt hajlandó elsimerni, akkor felkaptam a vizet. Ha meg belémkötött, akkor nem hagytam magam, ahogy Ő sem. Szóval csipkelődtünk, csipkelődtünk, de semmi káromkodás, vagy indulat nem volt. Mindenesetre elűldözni nem akartam, és remélem, nem is tettem :roll:
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.05.10. 20:26:38

Zozzy 5 írta: OFF:
Ha P'Robinhora gondolsz, akkor lehet, hogy elüldöztem :? :roll: Pedig privibe már tisztáztam vele a dolgokat :roll: Lehet, hogy nagyon felkaptam a vizet, de ha Puyol tudását és szívét kőrdőjelezik meg, arra nagyon érzékeny vagyok :roll:
Lemaradtam valamiről? A vita nekem nem tűnt egyáltalán olyan súlyosnak, ami miatt mondjuk elege lehetne az általa mostanában egyébként meglehetősen sűrűn látogatott oldalt...

Edit: bazz, nem tudok fogalmazni, természetesen oldalból...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára grecki 2007.05.10. 20:39:20-kor.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.05.10. 20:21:16

Zozzy 5 írta:
varga tamás írta: Aki pedig megkérdőjelezi Carles tudását, az analfabéta, és menjen el inkább répát kapálni. De erre a fórumra többet ne tegye be a lábát.
OFF:
Zozzy5: felháborodásod teljesen helyénvaló, hasonló véleményen vagyok veled. Puyol a csapat lelke és szíve.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.05.10. 19:14:36

varga tamás írta: Aki pedig megkérdőjelezi Carles tudását, az analfabéta, és menjen el inkább répát kapálni. De erre a fórumra többet ne tegye be a lábát.
OFF:
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.05.10. 18:58:57

A Puyol-témára én két adalékkal járulnék hozzá.
1. Amikor - talán 2002 nyarán, mindenesetre a GAspart-éra idején - huzavona volt arról, hogy a klubvezetés megadja-e Puyinak a kért fizetést, a margit komolyan érdeklődött utána, és sok követ megmozgattak azért, hogy Varles a fővárosba költözzön. És ha jól emlékeztek, akkor ti is tudjátok ezt: nem sokon múlott, hogy ez a NAGYSZERŰ JÁTÉKOS, ÉS MÉG NAGYSZERŰBB EMBER madridba igazoljon. Csak a szíve tartotta itt, meg egy kis pénz- de az előbbi nagyobb mértékben esett latba.
2. Az egyik barátom fanatikus madridista - kb. annyira, amennyire én imádom a Barcelonát -, azt mondta: a Barcából egyetlen játékost látna szívesen fehér mezben: a mi kis Puyolunkat.
Aki pedig megkérdőjelezi Carles tudását, az analfabéta, és menjen el inkább répát kapálni. De erre a fórumra többet ne tegye be a lábát.
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.05.09. 21:40:16

ozsimiki írta:
grecki írta:Olyan dolgokról vitatkoztok, ami szerintem tök szubjektív. Olyan, mintha vki azt mondaná, hogy a Merci a legjobb német kocsi, a másik meg a BMW mellett kardoskodna. Szerintem aki nem ismeri el Puyol tudását, akaratát, alázatát, vezetői képességeit, futómennyiségét, helyezkedését, robbanékonyságát, hidegvérét, SZÍVÉT, ugyanakkor technikai tudását (mert az is van neki, nem is akármilyen), az vak/hülye/elfogult = madridista :wink: ...
Ejnye-ejnye :wink: :twisted: :lol:

U.i.: sorry madridisták,ezt nem hagyhattam ki,aki nemérti a poént....sorry,aki érti :arrow: :lol: :lol:
Hékás! Óvatosan duhajkodjál... :twisted: :lol:
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.05.09. 19:16:55

grecki írta:Olyan dolgokról vitatkoztok, ami szerintem tök szubjektív. Olyan, mintha vki azt mondaná, hogy a Merci a legjobb német kocsi, a másik meg a BMW mellett kardoskodna. Szerintem aki nem ismeri el Puyol tudását, akaratát, alázatát, vezetői képességeit, futómennyiségét, helyezkedését, robbanékonyságát, hidegvérét, SZÍVÉT, ugyanakkor technikai tudását (mert az is van neki, nem is akármilyen), az vak/hülye/elfogult = madridista :wink: ...
Ejnye-ejnye :wink: :twisted: :lol:

U.i.: sorry madridisták,ezt nem hagyhattam ki,aki nemérti a poént....sorry,aki érti :arrow: :lol: :lol:
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.05.09. 09:28:54

Olyan dolgokról vitatkoztok, ami szerintem tök szubjektív. Olyan, mintha vki azt mondaná, hogy a Merci a legjobb német kocsi, a másik meg a BMW mellett kardoskodna. Szerintem aki nem ismeri el Puyol tudását, akaratát, alázatát, vezetői képességeit, futómennyiségét, helyezkedését, robbanékonyságát, hidegvérét, SZÍVÉT, ugyanakkor technikai tudását (mert az is van neki, nem is akármilyen), az vak/hülye/elfogult/madridista :wink: ...
Dos Santos
Jugador d'estrella

2007.05.09. 09:18:29

Minden meccsen kihajtja magát, folyamatosan magas szinten képes játszani,emellett klubhűségből jeles.Ő egy követendő példa lehet minden játékos számára. :!:
A legnagyobb probléma az, amikor a hülyeség akaraterővel párosul.
A vélemény olyan, mint a segglyuk.Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.05.09. 08:32:05

Hát...Egy olyan szintű védő elé, mint Puyol elé helyezni minden védőt aki él sztem igenis lefitymálás. Pl. Cannavaro...Én szépen csöndben maradnék azok után, hogy minden meccsen kb 3szor elszáll. Persze most majd jöhetsz azzal, hogy régen jó volt. Az idők múlnak, tavaly Ronaldinho volt a legjobb játékos, azóta már sehol sincs ehhez a ranghoz. Ugyan úgy mint pl Cannavaro. És igen, Roberto Carlos is minden bizonnyal jobb. Azért igazol törökoszrágba vagy mittomén hova.
P'robinho
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2007.05.09. 08:26:02

de ez sztem véleménynyilvánítás,nem fitymálás.de mind1.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.05.09. 08:08:10

hát én azért ezt így nem mondanám.sőt.shogy nem mondanám.h kicsit hazabeszéljek RC v Canna(nem az idei szezonban) pl sokkal jobb mint puyol.de h mást említsek, ottvan rio ferdinand is és akkor még sorolhatnám
Robinho, ezt a te kezecskéd írta.
P'robinho
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2007.05.09. 08:01:26

Hanem abból, hogy belinkeltem 2 vidit, s mikor mi többen is Puyolt dícsértük, P'Robinho lefitymálta őt...
én erre nem emléxem,főleg,h a vidiket nem is láttam.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.05.09. 00:08:29

Nálam a sorrend(képesség szerint):
1. Terry
2. Puyol
3. Nesta
4. Toure
5. Ferdinand.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.05.08. 23:27:51

ozsimiki írta:
Zozzy 5 írta:Puyol előbb halna meg a Barcáért...
Én erre reagáltam,hogy szntem Terry és Puyi között ilyen téren sincs különbség :wink: Meg erre írta PRopi,hogy csodálkozott volna,ha nem kötsz bele,és utána írtál olyat,hogy nem vitatkozol,arról h ki a JOBB védő :wink:
Igaz :wink: Sasszemed van :wink: Az ott "jobb" helyett "jó" akart volna lenni :roll:
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.05.08. 23:24:34

Zozzy 5 írta:Puyol előbb halna meg a Barcáért...
Én erre reagáltam,hogy szntem Terry és Puyi között ilyen téren sincs különbség :wink: Meg erre írta PRopi,hogy csodálkozott volna,ha nem kötsz bele,és utána írtál olyat,hogy nem vitatkozol,arról h ki a JOBB védő :wink:
Kép
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.05.08. 23:22:24

P'robinho írta:
Az szúrja a szemem csupán, hogy P'Robinho oktat ki védő témában...
ha Ramos lenne a nevem elfogadnád amit mondok?v ha neadj' isten puyol lenne?am nem oktatlak csak elmondtam a véleményem,erre való a fórum.ha megvigyeled LG is azt mondta,h Terry jobb mint puyol.
Sztem Puyol Terry után a második legjobb védő
Ha megfigyeled, ezt én is leírtam...
Miki, én elfogadom...Már írtam is régebben, hogy Terryt én is kicsivel jobbnak tartom Puyinál
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.05.08. 23:20:36

ozsimiki írta:
Zozzy 5 írta: Ne ezen akadjatok már fel pls :wink: Az szúrja a szemem csupán, hogy P'Robinho oktat ki védő témában...
Zozzy! Most figyelmen kívűl hagyom,h kik között zajlik ez a vita:

Azért mert Védő vagy,még nem biztos,hogy vki aki nem focizik,de szereti nézni,és ezáltal ért is hozzá vmennyire,még ne tudná eldönteni,hogy ki miért jó védő,vagy épp rossz! Nem voltam sosem védő,de szemem van,elég rég nézem ezt a sportot! Puyol szíve szinte egyedülálló,szinte...Terry nekem sem annyira szimpatikus,de Ő a Chelsea Puyija :wink: És teljesítményben még kicsit előrébb van! Nem sokkal,kicsit...
Nézd...Én nem kérdőjelezem meg azt, hogy meg tudod ítélni ki a jó védő és ki nem. De én minden meccsen a védő szerepét élem át, így más, reálisabb képet kapok. Szerintem...De egyébként nem értem, hogy miért jöttök itt Terryvel :roll: Én is elismertem, hogy jobb védő(egy nagyon picit), a vita nem is ebből alakult ki. Hanem abból, hogy belinkeltem 2 vidit, s mikor mi többen is Puyolt dícsértük, P'Robinho lefitymálta őt...
P'robinho
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2007.05.08. 23:10:04

Az szúrja a szemem csupán, hogy P'Robinho oktat ki védő témában...
ha Ramos lenne a nevem elfogadnád amit mondok?v ha neadj' isten puyol lenne?am nem oktatlak csak elmondtam a véleményem,erre való a fórum.ha megvigyeled LG is azt mondta,h Terry jobb mint puyol.
Sztem Puyol Terry után a második legjobb védő
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.05.08. 23:09:10

Zozzy 5 írta: Ne ezen akadjatok már fel pls :wink: Az szúrja a szemem csupán, hogy P'Robinho oktat ki védő témában...
Zozzy! Most figyelmen kívűl hagyom,h kik között zajlik ez a vita:

Azért mert Védő vagy,még nem biztos,hogy vki aki nem focizik,de szereti nézni,és ezáltal ért is hozzá vmennyire,még ne tudná eldönteni,hogy ki miért jó védő,vagy épp rossz! Nem voltam sosem védő,de szemem van,elég rég nézem ezt a sportot! Puyol szíve szinte egyedülálló,szinte...Terry nekem sem annyira szimpatikus,de Ő a Chelsea Puyija :wink: És teljesítményben még kicsit előrébb van! Nem sokkal,kicsit...
Kép
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.05.08. 23:05:55

Game90 írta:
Zozzy 5 írta:Igaz, nem vagyok vén róka, de mivel én is bekk vagyok, és elég nagy rutinom van, talán jobban tudom, hogy ki a jobb védő :roll:
Kinek ez kinek az :wink: Z5 neked Puyol a kedvenc védőd, sőt példaképed. P'robinhonak meg más "jön be". Nálam sem Puyol a legjobb védő, igaz a Top 3-ban bennevan. A szívét lelkét kiteszi a Barcáért és ezt becsülöm benne.
Ne ezen akadjatok már fel pls :wink: Az szúrja a szemem csupán, hogy P'Robinho oktat ki védő témában...
P'robinho
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2007.05.08. 23:02:03

P'robinhonak meg más "jön be".
én védők közül naon bírom Ramost,de mégse mondom,h jobb mint puyol mert MÉG nem igaz.de írhatok én bármit ez a zozzy úgyis belémköt,mer én még kiskölyök vok.
PCsabi
aka Game90

2007.05.08. 22:58:14

Zozzy 5 írta:Igaz, nem vagyok vén róka, de mivel én is bekk vagyok, és elég nagy rutinom van, talán jobban tudom, hogy ki a jobb védő :roll:
Kinek ez kinek az :wink: Z5 neked Puyol a kedvenc védőd, sőt példaképed. P'robinhonak meg más "jön be". Nálam sem Puyol a legjobb védő, igaz a Top 3-ban bennevan. A szívét lelkét kiteszi a Barcáért és ezt becsülöm benne.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.05.08. 21:34:52

Miki, én elfogadom...Már írtam is régebben, hogy Terryt én is kicsivel jobbnak tartom Puyinál, képességeiben, de Puyol ezt a kis lemaradást sok más egyébbel lazán behozza. De most nem is feltétlen Terryre hegyeztem ki a dolgot.
Belinkeltem 2 vidit, erre jött a jóarc kis madridos és elkezde mondani nagy hozzáértő nyelven, hogy ki a jó védő...
Igaz, nem vagyok vén róka, de mivel én is bekk vagyok, és elég nagy rutinom van, talán jobban tudom, hogy ki a jobb védő :roll:
Válasz küldése