Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mindkettő kumma nagy védő,és meghalnának a csapatukért,ez nem vitás! Szignifikáns különbség nincs köztük,szóval vkinek egyik,vkinek másik a legjobb,el kellene fogadni,ennyi.Zozzy 5 írta:Jó...Én a magam részéről lezárom ezt, nem fogok egy robinho fan kiskölyökkel vitatkozni arról, hogy ki a jobb védő.P'robinho írta:csodálkoztam vna ha nem köcc belém...legyen igazad
Puszillak...
Jó...Én a magam részéről lezárom ezt, nem fogok egy robinho fan kiskölyökkel vitatkozni arról, hogy ki a jobb védő.P'robinho írta:csodálkoztam vna ha nem köcc belém...legyen igazad
Szerintem Ő kihozta magából és ebből a szedett-vetett védelemből amit lehetett. A védelemből szinte Zambrotta volt megbízható, és Thuram is csak mostnába tud méltó társa lenni. És egész szezonban nem volt egy normális vkp-n aki szűrjön Puyi előttVito írta:
idén szerintem sem azt nyújtja Puyol, amit tud, de ez még nála is belefér. még így is a legjobb védők között van.
hát én azért ezt így nem mondanám.sőt.shogy nem mondanám.h kicsit hazabeszéljek RC v Canna(nem az idei szezonban) pl sokkal jobb mint puyol.de h mást említsek, ottvan rio ferdinand is és akkor még sorolhatnámő a világ legjobb hátévdje
ezzel 1et értek. Ritka egyed a PuyolVictorValdes19 írta:ő a világ legjobb hátévdje