Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Egyetértek! Penny Hardaway volt a kedvencem Jason Kidd után, aztán mindketten a Sunsba igazoltakgrecki írta:Legjobb tudomásom szerint nincs köztük rokoni kapcsolat, de a Miamis Hardaway szerintem Penny, azaz Anfernee Hardaway közelébe sem érhet...
Én nem vagyok ebben olyan biztos,, mondjuk főleg Penny sérülei miatt....grecki írta:Legjobb tudomásom szerint nincs köztük rokoni kapcsolat, de a Miamis Hardaway szerintem Penny, azaz Anfernee Hardaway közelébe sem érhet...
grecki írta:Legjobb tudomásom szerint nincs köztük rokoni kapcsolat, de a Miamis Hardaway szerintem Penny, azaz Anfernee Hardaway közelébe sem érhet...
Miami ellen nem fáradhattak ki annyira, 4 meccs alatt elintézték őket. 7 meccs már egy kicsit húzósabb lett volnakovinho írta:Game, tőled kérdezném hogy szted kifáradtak a Miami ellen, vagy ennyivel jobb csapat a Detroit vagy csak az idgenbeli pálya miatt mutatnak ilyen rossz teljesítményt?
Hát ja, elég ciki 20 pontokkal kikapni, főleg ahogy az összefoglalóban láttam rohadtul lélektelenül jáccottak! Game, tőled kérdezném hogy szted kifáradtak a Miami ellen, vagy ennyivel jobb csapat a Detroit vagy csak az idgenbeli pálya miatt mutatnak ilyen rossz teljesítményt?Game90 írta:Remélem magáratlál a Bulls, mert ilyen 20 pontokkal kikapni a rájátszásban elég ciki
Ezt nem is tudtam, jó az ízlésed, komám (vagyis mindkettőtöké)Vito írta:ezzel eléggé egyedül leszel. sokan kifejezetten utálják őt.VictorValdes19 írta:Nash ő lesz a kedvencem
én is szeretem a játékát, úgyhogy ketten már vagyunk.
Bírom én is az ürgét,óriási szakértelme van,az nem vitás,néha összevissza beszél,de épp ezért nem unalmasSlither írta:Török Peti történetein rohadt jókat lehet röhögni.
Egy párszor leírtam már, de tessék: New York, Denver és egy kicsit a Clevelandnek.VictorValdes19 írta:amugy game testviiiiir te melyik csapatnak szoritasz![]()
Game90 írta:Sztem már volt, de hát mindegyKobe legnagyobb meccse, érdemes megnézni, hogy milyen lehetetlen helyzetekből talált be
És ez a zene
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=eZHNOG_qk8M
Mellesleg Török Péterről mi a véleményetek?