Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Tudod, mindenki szorgalmasan tanul, nem úgy, mint teozsimiki írta:Ilyen tantárgy olyan tantárgy,így a Német,úgy a föciiii,hááát mi van ittttten![]()
![]()
![]()
![]()
Ország egyik lejobb gimijébe jártam, szóval nem hiszem, h sokkal magasabb szinvolú lenne nálatok a föci. Az egy másik dolog, hogy [auto_cenzúra] a tanárotok!Zozzy 5 írta:Gyere be a mi föcinkre és megtudod
Gyere be a mi föcinkre és megtudodSlither írta:Mi a bonyorult a földrajzban?Rumig írta:Nekem azt hiszem nem kell kifejtenem a földrajzhoz fűződő viszonyomatZozzy 5 írta:Tényleg szép tantárgy a földrajz, csak eléggé bonyorult is![]()
Én is megértettem, de még egy olyan értelmesebb választ nem tudnék rá adni, max egy tőmondatotGame90 írta:Nem is volt nehéz szöveg. Nicht war?grecki írta:Die deutsche Sprache is gar nicht so schwer... Man muss nur ein bischen üben und deutsche Sendungen folgen. Einfaches Rezept, hab' ich nicht recht?![]()
Mi a bonyorult a földrajzban?Rumig írta:Nekem azt hiszem nem kell kifejtenem a földrajzhoz fűződő viszonyomatZozzy 5 írta:Tényleg szép tantárgy a földrajz, csak eléggé bonyorult is![]()
Nekem azt hiszem nem kell kifejtenem a földrajzhoz fűződő viszonyomatZozzy 5 írta:Tényleg szép tantárgy a földrajz, csak eléggé bonyorult is
Nem is volt nehéz szöveg. Nicht war?grecki írta:Die deutsche Sprache is gar nicht so schwer... Man muss nur ein bischen üben und deutsche Sendungen folgen. Einfaches Rezept, hab' ich nicht recht?![]()
Így igazZozzy 5 írta:Nem is feltétlen a kiejétes, hanem az a sok nyelvtan...Minden szónak külön ragozása, kétféle múlt idő, stb...
ja apám tud németül és amikor bezsél az osztrák munkatársaival azt halgatniZozzy 5 írta:Én most emelt szintű angolon vagyok heti 7 angol órával. A német nekem most jött be elsőbe. Eddig elvagyok vele, még a maga módján érdekel is, de kétségtelen, hogy elég gusztustalan nyelv helyenkéntGame90 írta:Ha egy kicsit is odafigyeltem volna, akkor már sokkal jobban beszélnék németül (bár most sem megy rosszul)Zozzy 5 írta:Én is ismerem ezt a 0., előkészítő tanfolyamot, sztem nem a legjobb. Én is adtam be arra, de nem is vettek fel, meg a végére már abszolút nem volt kedvem hozzá.De ebben az évben az angol fontosabb nekem.
Gondolom ezt neked nem kell részletezni
Én most emelt szintű angolon vagyok heti 7 angol órával. A német nekem most jött be elsőbe. Eddig elvagyok vele, még a maga módján érdekel is, de kétségtelen, hogy elég gusztustalan nyelv helyenkéntGame90 írta:Ha egy kicsit is odafigyeltem volna, akkor már sokkal jobban beszélnék németül (bár most sem megy rosszul)Zozzy 5 írta:Én is ismerem ezt a 0., előkészítő tanfolyamot, sztem nem a legjobb. Én is adtam be arra, de nem is vettek fel, meg a végére már abszolút nem volt kedvem hozzá.De ebben az évben az angol fontosabb nekem.
Ha bejön neki, akkor biztosan egyszer elmegyek oda.Budapest, május 7., 15.00 Moshood egy afrikai éttermet szeretne nyitni a fővárosban.
Mint az Olvasóink előtt is ismert, az egyik kereskedelmi csatorna kezdeményezésére megalapított Lúzer FC múlt szerdán az Üllői úton csapott össze az FTC tartalékcsapatával. Az Urbán Flórián által felkészített gárdában egy külföldi játékos is szerepelt: a másfél hónappal ezelőtt megalakult együttes kapuját az afrikai származású Opoola Moshood védte. Mivel a pályán igencsak egyoldalú játék folyt, a zöld-fehér fiatalok alaposan megdolgoztatták a 31 éves kapuvédőt, akinek 9 alkalommal került a hálójába a labda. Erre a Budapesten a magyar feleségével és két és féléves fiával élő fiatalember előzetesen számíthatott is, ellentétben egy másik, a közelmúltban vele megtörtént eseménnyel.
Moshood - aki civilben szakács - legutóbb sofőrként dolgozott, a télen aztán jelentkezett a Lúzer FC-be, és emiatt hamarosan (a heti két edzés mellett Urbán több összetartást is vezényelt) elveszítette állását.
Moshood honlapunknak elmondta, hogy a jövőben szakácsként dolgozna, és egy afrikai éttermet szeretne nyitni a fővárosban.
Ha egy kicsit is odafigyeltem volna, akkor már sokkal jobban beszélnék németül (bár most sem megy rosszul)Zozzy 5 írta:Én is ismerem ezt a 0., előkészítő tanfolyamot, sztem nem a legjobb. Én is adtam be arra, de nem is vettek fel, meg a végére már abszolút nem volt kedvem hozzá.
Nekem most van két 2 db 5-ösöm,és 1 db 1-esem !Zozzy 5 írta:Emlékszem, én énekből sose csináltam semmit óránLos Banditos írta:Nálam a is a kémia "viszi a prímet".Egyszerűen nem csak az a baj vele, hogy elég nehéz, de még a tanárnő sem tanítja meg rendesen.![]()
A földrajz sem túl könnyű, de szerencsére rendes a tanár és nagyon sok ötöst lehet szerezni órai munkával.Az ének meg nagyon sima.Szolmizálni sem tudok, de szerencsére a zeneszerzők életéből írunk dolgozatot.![]()
A szolmizálást is mindíg a másikéról néztem
Ha meg dogát írtunk
puska
Emlékszem, én énekből sose csináltam semmit óránLos Banditos írta:Nálam a is a kémia "viszi a prímet".Egyszerűen nem csak az a baj vele, hogy elég nehéz, de még a tanárnő sem tanítja meg rendesen.![]()
A földrajz sem túl könnyű, de szerencsére rendes a tanár és nagyon sok ötöst lehet szerezni órai munkával.Az ének meg nagyon sima.Szolmizálni sem tudok, de szerencsére a zeneszerzők életéből írunk dolgozatot.![]()
Én is ismerem ezt a 0., előkészítő tanfolyamot, sztem nem a legjobb. Én is adtam be arra, de nem is vettek fel, meg a végére már abszolút nem volt kedvem hozzá. Meg aztán tanultam előtte 8 évig angolt, szval elpazaroltam volna egy évet.Game90 írta:Ok, mert én is elsős vagyokZozzy 5 írta:Csak deMielőtt bárki is megkérdezné, hogy megbuktam-e, akkor az a válaszom, hogy nem. Szépen kijártam az általánost, utána pedig 0.-ba mentem, amolyan nyelvi "előkészítőre", heti 15 németóra volt
csak sajnos nem lehetett semmi fejlődést észrevenni
![]()
Z5, én úgy oldom meg a föcit, hogy: puska
Szerintem ezek eléggé kamuk.Én nem is nagyon hiszek ezekben a földönkívűlies dolgokban.Zozzy 5 írta:http://www.videobomb.hu/video/Real_aliens
Váááá...Szerintetek ezek igaziak, vagy csak ügyes számítógépes emberek kreálmányai?
Ok, mert én is elsős vagyokZozzy 5 írta:Csak de