Bajnoki Mérkőzések 07-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.05.10. 23:00:16

Nos, kedves szurkolótársaim!
Ma este elbúcsúztunk nemcsak a spanyol kupától, de a bajnoki címtől is. Ilyen lélektelen játékot még az idei bajnokság során sem produkáltunk, pedig volt egy-pár nézhetetlennek tetsző meccsünk! UIndorító volt ez a mai teljesítmény, szót sem érdemelne - ha nem a mi csapatunkról lenne szó.
Sokszor, sokan ostoroztatok, hogy pesszimista vagyok, hogy nincs igazam. Asszem, ma bebizonyosodott: egy picit konyítok a futballhoz, és mindenki láthatta, hogy mik vagyunk az idén. Pedig ennyire könnyen PD-t nyerni, mint az idén, nem lehetett volna. A tavalyi teljesítményünk 60-70%-ra lett volna szükségünk, ehelyett a felére sem voltunk képesek.
Ennek Két okozója van: Laporta és Rijkaard. Az egyik szerint kiváló a keretünk, nem kellenek új igazolások, qumma erősek vagyunk, elég ide ez az izlandi veszedelem, oszt kész. A másik pedig felkészületlenül ült a kisadon az idén, és látszott rajta, hogy a képességeit messze meghaladó problémával találta magát szembe. Nem is tudott vele mit kezdeni. Ez utóbbit tavaly decemberben a fórumon már leírtam, akkor elhajtottatok, lehurrogtatok, Charlie kitiltással fenyegetett. Sajnálom, hogy újfent igazam lett, jobban örültem volna, ha ti zrikáltok.
A mai este egy sokáig szívbe markoló este lesz, amin nem lehet, nem szabad túllépni egy vállrándítással, meg 'egy jobb, volt az ellenfél' kezdetű szólammal. Ez "vét" kíván", az edző "vérét" - képletesen természetesen.
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2007.05.10. 22:57:01

El Madridismo írta:
Slither írta:[auto_cenzúra] a csapat, de akkor is behúzuk majd a bajnokságot! :wink: nagyon remélem
Nem azért mondom, de ebben nem nagyon van logika :P Sőt, az alapján fordítva kell történnie ;)
Fos a Madrid mégis ott van a második helyen! Abban sincs logika. :wink:
El Madridismo
Barça B

2007.05.10. 22:54:34

Slither írta:[auto_cenzúra] a csapat, de akkor is behúzuk majd a bajnokságot! :wink: nagyon remélem
Nem azért mondom, de ebben nem nagyon van logika :P Sőt, az alapján fordítva kell történnie ;)
Madrid
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2007.05.10. 22:53:51

[auto_cenzúra] a csapat, de akkor is behúzuk majd a bajnokságot! :wink: nagyon remélem
Léfe
Entrenador del Barça

2007.05.10. 22:46:53

Na most a 0-4 után jelentkezzenek akik állandóan az optimizmust hiányolták amikor reálisan lehetett látni, hogy ez a csapat kifujt.
Fecó
mrlevy
Jugador del Barça

2007.05.09. 21:22:15

szevasztok!

júniusban megyek barcába!!!mindenképp megszeretném nézni az espanyol elleni hazai meccset természetesen a helyszínen!!de mivel úgyérzem csodának kellene történnie ahhoz hogy jegyhez jussak,legyetek olyan kedvesek adjatok tippet,címet, hogyan tudnék jegyhez jutni,lehetőleg megfizethető áron!!!előre is kösz mkinek :)
Léfe
Entrenador del Barça

2007.05.08. 07:40:49

Igen én is tartok a hajrától, mert nem a tavaji forma dominál. Ha nem is a tavaji forma jön, csak a tavaji akarat és hajtás akkor nyerünk. Sajnos ismert ez az előzési effektus a sportban, ha egy csapat elkapja a fonalat akkor nem áll meg. Ezt látom a Reálnál is, sem a Valancia sem a Sevilla nem tudott kifogni rajtuk pedig elötte sokkal gyengébb csapatok is buktatták őket. Nem a második félidőket kell megnyomni, most ez a divat hanem kezdettől végig nyomni, védekezni középpályán-ez feledésbe merült, és egy gól nem mindig elég.
Fecó
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.05.07. 20:58:32

Én sem könyveltem már el a bajnoki címet. Csupán nem szeretek úgy gondolkodni, hogy áhh, nem is rajtunk múlik igazán, mert mi a Atleticot úgysem fogjuk tudni megverni, a Real meg behozza mind az 5 meccsét.
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.05.07. 20:17:37

Én sem vagyok teljesen biztos a dolgunkban...
Nem is a "rossz" játék, sokkal inkább a kevés mozgás irritál engem személy szerint.
Kiváncsi lennék pl Ronaldinho futó statisztikájára... Annyira nem mozog mostanában labda nélkül.
Viszont ismét teljesen világossá vált számomra, hogy ha a három támadóbb szellemű, kreatívabb középpályás egyszerre lép pályára, akkor Iniestának nem szabad a szűrő pozícióban "elfecsérelnie" a tehetségét.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.05.07. 19:33:00

VictorValdes19 írta:ha javulna a helyzetkihasználásunk akkor simán a zsebünkbe lesz a bajnoki cim
Akkor lesz meg a bajnoki cím, ha mindneki, minden egyes meccsen kiteszi a szívét a pályára és igazán akarja a győzelmet! Ha ez meglesz akkor nem lehet baj 8)
VictorValdes19
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.05.07. 19:27:12

ha javulna a helyzetkihasználásunk akkor simán a zsebünkbe lesz a bajnoki cim
" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.05.07. 19:22:19

Slither írta:
Zozzy 5 írta:az elkövetkező 6 vagy mennyi meccset hiba nélkül hozzuk le :roll:
Jó lenne, de a mumus ellen jó ha döntetlenzünk.
Hagyjuk már ezt...Nem a múlttal kell foglalkozni, hanem a jellenel és a jövővel. Igen, sokszor borsot törtek az orrunk alá, tegyünk róla, hogy most ez ne így legyen és gázoljuk le őket! Vesztes taktika ilyenekkel fogalkozni, hogy mumus vagy nem mikor kötelező a győzelem.
Mellegleg a matracosok sincsenek vmi nagy formában, kiábrándító teljesítménnyel maradtak alul az Espanollal szemben.
cruyff
Entrenador del Barça

2007.05.07. 18:51:17

Hát most egy kicsit félek. Eddig biztattam magam, hogy jobb a sorsolásunk, de most, hogy margit túllépett a valencián és a sevillán is, pontveszteség nélkül, mi pedig formán kívül vagyunk ...hát nem tudom.... ami mellettünk szól: 1. jobb csapat vagyunk (tudom, hogy ez most furcsán hangzik, mert negatív a mérlegünk ebben az évben a reállal szemben, de ahhoz kellett az a mocskos bíráskodás a Nou Campban és az is, hogy ritka peches szezonunk van) 2. összeszokottabb, rutinosabb csapatunk van (ez a csapat győztes típus. 2 bajnokság, BL ... eléggé összeforrott a csapat, sok kőkemény nemzetközi mérkőzésen edződött (Milan, cselszki...) ha Rijkaard még fel tudja éleszteni a régi tüzet, akkor még mindig jobban működik a gépezet mint a reálnál) 3. 2 pont előny is előny.... 4. elvileg még mindig jobb a sorsolásunk 5. nagyobb a csapat önbizalma mint a reálnál, mert mi már tudjuk, hogy ez a játékoskeret mire képes ha igazán beindul.. 6. egyénileg is jobb játékosaink vannak (Ronaldinho, Eto'o, Messi, Iniesta, Puyol, Deco, Thuram, Zambrotta , Xavi... a világ legkeresettebb és legkelendőbb játékosai közé tartoznak a maguk posztjain. a reál legjobbjai pillanatnyilag mint tudás, mint marketing szempontból is mögöttük járnak.) 7. több hazai meccset játszunk mint a reál
Ami a reál mellett szól: 1. pillanatnyilag jobb formában vannak 2. nagyobb a "tűz" a játékosokban (a reál játékosok többsége még nem nyert semmit, sokkal jobban hajtja őket a siker utáni vágy, mint a már kissé jóllakott Barcelonát.) 3. pozitív a mérlegük velünk szemben (2-0 : 3-3) 4. Capello nagyobb taktikus mint Rijkaard (most itt tényleg nem akarom elkezdeni felsorolni, hogy mennyi baklövést követett már el Rijkaard ebben a szezonban, már szóltam erről eleget, de fogadok, hogy még most, a bajnokság vége felé sem biztos a legjobb felállításban. (pl Deco, Marquez csak a sérüléseik miatt nem kezdők, holott Thuram vagy Edmilson egyértelműen jobbak ebben az évben. Ha Edmilson kezd Deco helyett, sokkal stabilabb a középpályánk, kevesebb a labdavesztés, de fogadok, ahogy alibideco felépül nyomban visszakerül a kezdőbe és ismét igazi védekező középpályás nélkül maradunk. Ezzel szemben Capello ritkábban hibázik.) 5. OH azok a madridista kapcsolatok... (míg lépten nyomon azt halljuk, hogy szegény reál ellen fújnak a bírók addig a mi szabályos góljainkat és 11-eseinket nem adják meg, az ő játékosaik színészkedései az esetek 90%-ban ülnek, nem Messi vagy Eto'o, hanem természetesen Beckham sárgalapját törli el a szövetség a sorsdöntő meccsek előtt (emlékezzetek, tavaly is volt erre példa, minket viszont már azért keresztre akartak feszíteni, mert merészeltük az egyik saját nevelésünket, Messit idejekorán (szerintük) beállítani a csapatba...) 6. a reálon nincs akkora pszichikai nyomás (széles körben elfogadott nézet, miszerint a Barca jelenleg az első számú spanyol csapat, és csak úgymond mi veszíthetjük el a bajnokságot, ha hibázunk. Őket már idejekorán leírták.) 7. A reál ebben az évben mákosabb a sorsdöntő rangadókon. (utolsó forduló: Barca :arrow: mumus-atletico madrid, Reál :arrow: mumus-zaragoza )
VISCA EL BARCA!
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.05.07. 18:13:37

P'robinho írta:hát igen,elég meleg lesz a vége.főleg,h a nástic-kal nem is számoltok uccsó fordulóban.norm esetben én se nézném,de azért csak okoztak meglepit a valenciának,a sevillának,zarának.tehát az élen álló csapatok ellen nem megy rosszul nekik:
24.forduló: Nástic-Vale 1-1
25.f. :Bilbao-Nástic 0-2
26.f. :Nástic-Sevilla1-0
27.f. :R.Madrid-Nástic 2-0(ezt csak miattam írtam le :D)
28.f. :Nástic-Recre 1-1
30.f. :Nástic-Zara 1-0
az rendben van, h hazai pályán elpáholtátok őket 3mal,de érdemes lesz odafigyelni rájuk.egy x-re sztem még jók lehetnek.de ki tudja...
Két alapvető tényt felejtesz el drága 'madridista barát'. 1. A Tarragona tökutolsó, bennmaradására kb. annyi az esély, mint arra, hogy én leszek a római pápa. 2. A Tarragona egy KATALÁN kiscsapat, és itt a hangsúly a katalán nemzetiségen van. Tehát sztem inkább rúgnak egy öngólt, vagy csinálnak nekünk egy tizit, ha ezen múlik a Barca bajnoki címe. Úgyhogy valójában 4 meccs van hátra a PD-ből, s ha a 37. forduló után is mi állunk az első helyen, a bajnokság végeredménye eldöntöttnek tekinthető.
BarcafanTomee
Director del Fútbol

2007.05.07. 17:29:44

Szerintem most megverjük a matracosokat!Azért mert már rég nem volt rá példa főleg idegenben.A 3 hazai meccsünket mindenféleképp hozni kell,bár a katalán derbin minden megtörténhet.A nastic ellen sztem lehet hogy mar nem kell nyerni mert a madrid nem nyeri meg az összes meccsét.Lehet hogy most az Espanyol ellen x lesz vagy a Zara ellen idegenben.
De egy a lényeg A Barca Több mint Egy Klubb!!!!!!!!!! :!: :D
Visca el Barca!!!!!!
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2007.05.07. 16:10:53

Zozzy 5 írta:az elkövetkező 6 vagy mennyi meccset hiba nélkül hozzuk le :roll:
Jó lenne, de a mumus ellen jó ha döntetlenzünk.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.05.07. 14:58:01

Vito írta:
Zozzy 5 írta: de mi is éledezünk.
ezt mondjuk már október óta. :roll:
mindegy hogyan, csak húzzuk be az idei ligát, jövőre pedig rendet kell tenni a fejekbe és hajrá!
Nem is olyan szintű feltámadásra gondoltam, hogy úgy játszanánk mint tavaly végig. De visszatért minden sérült, Messi nagyon jó formába és most a Sociedad ellen egész biztató volt a játék :roll: Szóval szerintem már azért anynira magunkhoz tértünk, hogy ezt az elkövetkező 6 vagy mennyi meccset hiba nélkül hozzuk le :roll:
P'robinho
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2007.05.07. 14:51:11

hát igen,elég meleg lesz a vége.főleg,h a nástic-kal nem is számoltok uccsó fordulóban.norm esetben én se nézném,de azért csak okoztak meglepit a valenciának,a sevillának,zarának.tehát az élen álló csapatok ellen nem megy rosszul nekik:
24.forduló: Nástic-Vale 1-1
25.f. :Bilbao-Nástic 0-2
26.f. :Nástic-Sevilla1-0
27.f. :R.Madrid-Nástic 2-0(ezt csak miattam írtam le :D)
28.f. :Nástic-Recre 1-1
30.f. :Nástic-Zara 1-0
az rendben van, h hazai pályán elpáholtátok őket 3mal,de érdemes lesz odafigyelni rájuk.egy x-re sztem még jók lehetnek.de ki tudja...
Vito
Llegenda del Barça

2007.05.07. 14:38:50

Zozzy 5 írta: de mi is éledezünk.
ezt mondjuk már október óta. :roll:
mindegy hogyan, csak húzzuk be az idei ligát, jövőre pedig rendet kell tenni a fejekbe és hajrá!
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.05.07. 14:33:37

Saviola írta:Kumma necc lesz a bajnokság vége mostantól.A madrid és köztünk dől el,s sajnos most esélyesebb a madrid..de én bízok a fiúkban,meg tudjuk csinálni :!:

ViScA eL BaRcA! 8)
Nem hiszem, hogy esélyesebb lenne a madrid :roll: Van 2 pont előnyünk, és semmivel sem nehezebb a sorsolásunk, sőt...Most kezdenek magukra találni, de mi is éledezünk.
Saviola
Júdás 2, az áruló

2007.05.07. 14:25:29

Kumma necc lesz a bajnokság vége mostantól.A madrid és köztünk dől el,s sajnos most esélyesebb a madrid..de én bízok a fiúkban,meg tudjuk csinálni :!:

ViScA eL BaRcA! 8)
,,Azt hitted, hogy mi történt."
Andris
Adminisztrátor

2007.05.07. 00:11:55

Game90 írta:FC Barcelona: Valdés (2), Zambrotta (2), Puyol (3), Thuram (3), Gio (3); Xavi (3), Edmílson (2), Iniesta (3) (Gudjohnsen, 84' (-)); Messi (2) (Oleguer, 90+2' (-)), Eto'o (3) és Ronaldinho (3). :arrow: valami hasonlóra számítottam/számítottunk.
Smucig társaság. :( Ronaldinhonak egy 4es kijárt volna szerintem, de hát végülis tök mind1... :)
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
PCsabi
aka Game90

2007.05.06. 23:43:28

FC Barcelona: Valdés (2), Zambrotta (2), Puyol (3), Thuram (3), Gio (3); Xavi (3), Edmílson (2), Iniesta (3) (Gudjohnsen, 84' (-)); Messi (2) (Oleguer, 90+2' (-)), Eto'o (3) és Ronaldinho (3). :arrow: valami hasonlóra számítottam/számítottunk.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Andris
Adminisztrátor

2007.05.06. 23:21:11

tomil írta:Sziasztok

Lehet nem a megfelelo topik de nem talaltam jobbat.
Arrol lenne szo, hogy szeretnek Jun 10.-en elmenni a Barca-Espanyol bajnokira. Nem szervezett utazas kereteben. Az erdekelne, hogy jegyet erdemes-e megrendelni valahogy neten vagy ott is lehet kapni. Ha van valakinek tapasztalata es elmondana azt megkoszonnem.
Johet privatban is vagy ide.

Elore is Koszonom!

T
Szia Tomil, üdvözlünk a fórumon!
Én nagyon nem tudok segíteni, de átrakom a hsz-t az "Utazás Barcelonába" topicba, uh ott keresd a válaszokat!
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
tomil
Barça C

2007.05.06. 23:12:37

Sziasztok

Lehet nem a megfelelo topik de nem talaltam jobbat.
Arrol lenne szo, hogy szeretnek Jun 10.-en elmenni a Barca-Espanyol bajnokira. Nem szervezett utazas kereteben. Az erdekelne, hogy jegyet erdemes-e megrendelni valahogy neten vagy ott is lehet kapni. Ha van valakinek tapasztalata es elmondana azt megkoszonnem.
Johet privatban is vagy ide.

Elore is Koszonom!

T
Lezárt