Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Fos a Madrid mégis ott van a második helyen! Abban sincs logika.El Madridismo írta:Nem azért mondom, de ebben nem nagyon van logikaSlither írta:[auto_cenzúra] a csapat, de akkor is behúzuk majd a bajnokságot!nagyon remélem
Sőt, az alapján fordítva kell történnie
Nem azért mondom, de ebben nem nagyon van logikaSlither írta:[auto_cenzúra] a csapat, de akkor is behúzuk majd a bajnokságot!nagyon remélem
Akkor lesz meg a bajnoki cím, ha mindneki, minden egyes meccsen kiteszi a szívét a pályára és igazán akarja a győzelmet! Ha ez meglesz akkor nem lehet bajVictorValdes19 írta:ha javulna a helyzetkihasználásunk akkor simán a zsebünkbe lesz a bajnoki cim
Hagyjuk már ezt...Nem a múlttal kell foglalkozni, hanem a jellenel és a jövővel. Igen, sokszor borsot törtek az orrunk alá, tegyünk róla, hogy most ez ne így legyen és gázoljuk le őket! Vesztes taktika ilyenekkel fogalkozni, hogy mumus vagy nem mikor kötelező a győzelem.Slither írta:Jó lenne, de a mumus ellen jó ha döntetlenzünk.Zozzy 5 írta:az elkövetkező 6 vagy mennyi meccset hiba nélkül hozzuk le
Két alapvető tényt felejtesz el drága 'madridista barát'. 1. A Tarragona tökutolsó, bennmaradására kb. annyi az esély, mint arra, hogy én leszek a római pápa. 2. A Tarragona egy KATALÁN kiscsapat, és itt a hangsúly a katalán nemzetiségen van. Tehát sztem inkább rúgnak egy öngólt, vagy csinálnak nekünk egy tizit, ha ezen múlik a Barca bajnoki címe. Úgyhogy valójában 4 meccs van hátra a PD-ből, s ha a 37. forduló után is mi állunk az első helyen, a bajnokság végeredménye eldöntöttnek tekinthető.P'robinho írta:hát igen,elég meleg lesz a vége.főleg,h a nástic-kal nem is számoltok uccsó fordulóban.norm esetben én se nézném,de azért csak okoztak meglepit a valenciának,a sevillának,zarának.tehát az élen álló csapatok ellen nem megy rosszul nekik:
24.forduló: Nástic-Vale 1-1
25.f. :Bilbao-Nástic 0-2
26.f. :Nástic-Sevilla1-0
27.f. :R.Madrid-Nástic 2-0(ezt csak miattam írtam le)
28.f. :Nástic-Recre 1-1
30.f. :Nástic-Zara 1-0
az rendben van, h hazai pályán elpáholtátok őket 3mal,de érdemes lesz odafigyelni rájuk.egy x-re sztem még jók lehetnek.de ki tudja...
Nem is olyan szintű feltámadásra gondoltam, hogy úgy játszanánk mint tavaly végig. De visszatért minden sérült, Messi nagyon jó formába és most a Sociedad ellen egész biztató volt a játékVito írta:ezt mondjuk már október óta.Zozzy 5 írta: de mi is éledezünk.![]()
mindegy hogyan, csak húzzuk be az idei ligát, jövőre pedig rendet kell tenni a fejekbe és hajrá!
Nem hiszem, hogy esélyesebb lenne a madridSaviola írta:Kumma necc lesz a bajnokság vége mostantól.A madrid és köztünk dől el,s sajnos most esélyesebb a madrid..de én bízok a fiúkban,meg tudjuk csinálni![]()
ViScA eL BaRcA!
Smucig társaság.Game90 írta:FC Barcelona: Valdés (2), Zambrotta (2), Puyol (3), Thuram (3), Gio (3); Xavi (3), Edmílson (2), Iniesta (3) (Gudjohnsen, 84' (-)); Messi (2) (Oleguer, 90+2' (-)), Eto'o (3) és Ronaldinho (3).valami hasonlóra számítottam/számítottunk.
Szia Tomil, üdvözlünk a fórumon!tomil írta:Sziasztok
Lehet nem a megfelelo topik de nem talaltam jobbat.
Arrol lenne szo, hogy szeretnek Jun 10.-en elmenni a Barca-Espanyol bajnokira. Nem szervezett utazas kereteben. Az erdekelne, hogy jegyet erdemes-e megrendelni valahogy neten vagy ott is lehet kapni. Ha van valakinek tapasztalata es elmondana azt megkoszonnem.
Johet privatban is vagy ide.
Elore is Koszonom!
T