Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Z5 csak nem elsős vagy?Zozzy 5 írta:Az engem is jobban érdekeltDe amiket most tanulunk(lemeztektonika, földtörténeti korok, vízrajz stb.) azoktól herútom van.
Az engem is jobban érdekeltozsimiki írta:Földrajz bizonyos részeit én se birtam,de országok,fővárosok részt nagyon isZozzy 5 írta:Tényleg szép tantárgy a földrajz, csak eléggé bonyorult isMeg a tanárunk sem egy leányálom. Ettől függetlenül stabil 4es vagyok belőle
Azokat szeretemozsimiki írta:Földrajz bizonyos részeit én se birtam,de országok,fővárosok részt nagyon is
Földrajz bizonyos részeit én se birtam,de országok,fővárosok részt nagyon isZozzy 5 írta:Tényleg szép tantárgy a földrajz, csak eléggé bonyorult isMeg a tanárunk sem egy leányálom. Ettől függetlenül stabil 4es vagyok belőle
élbolyZozzy 5 írta:Nálam azért a földrajz is ott van az élboly(j?)banUtálom az egészet a lemeztektonikától kezdve, a földtörténeti korokon át egészen a a folyók meg tengerek felszínformálásáig.
Fzikia sem kapott túl sok nyafogást úgy látomMost én is megvagyok vele, de csak azért mert a tanárunk nagyon rendes. Álltalánosban utáltam ezt is.
Ja, és mit keres az ének a 4. helyen?A rajz mellet az ének az az óra ahol nem csinálok semmit és mégis 4es, 5ös vagyok
Sztem kamuZozzy 5 írta:http://www.videobomb.hu/video/Real_aliens
Érdekes vidi, bár sztem pl az uccsó állat az egy rája felfordítvaLos Banditos írta:Eléggé furcsa és bizar teremtények.:
http://www.videobomb.hu/video/Mutacio_v ... dezett_faj
Feladtad a labdát, de nem ütöm le, túl fáradt vagyok hozzáozsimiki írta:(((tudom,hogy írsz majd egy marhaságot,mert feladtam a lasztit rendesen,de azt is tudom,h érted Te a valódi helyzetet is)))
(amúgy nyáron nézz el errefele,tényleg befogadunk pár napra)
Érthető is volt,de majd pár év múlva megérted,hogy vannak kellemes dolgok,amiben nagyon el lehet fáradniGame90 írta:Már megint nem érted?ozsimiki írta:Hali! Kumma fáradt vagyok,megyek is aludni pár percen belül,szóval nem esik le mi ez az R![]()
![]()
(ezt olyan jó volt leírni
).
lm19 & Los már leírta a választ. Nem tudtam megcsinálni, hogy az R bekarikázva legyen, de gondoltam anélkül is érthető lesz![]()
Ok,Értem,mostmár tudok aludniLos Banditos írta:Egy ideig nekem sem, de aztán az az R betű ami kicsi és bevan karikázva.A logó védettségét, vagy mi a rákját jelzi.![]()
Amúgy én nem kaptam becenevet!Sebaj, a szép lányok kedvencén kívűl, más nagyon nem igaz rám.
![]()
Már megint nem érted?ozsimiki írta:Hali! Kumma fáradt vagyok,megyek is aludni pár percen belül,szóval nem esik le mi ez az R![]()
![]()
Copyright szerűség, csak nem c hanem R betű van a kis körben a felső indexben...ozsimiki írta:Hali! Kumma fáradt vagyok,megyek is aludni pár percen belül,szóval nem esik le mi ez az RGame90 írta:Akkor mostantól így használdozsimiki írta:Amúgy ezt a mamapórnós cuccot levédem! Én ragasztottam rá Game haveromra,szóval csínján a jelzőkkel! Csak én bánthatom így![]()
![]()
![]()
R
![]()
![]()
Hali! Kumma fáradt vagyok,megyek is aludni pár percen belül,szóval nem esik le mi ez az RGame90 írta:Akkor mostantól így használdozsimiki írta:Amúgy ezt a mamapórnós cuccot levédem! Én ragasztottam rá Game haveromra,szóval csínján a jelzőkkel! Csak én bánthatom így![]()
![]()
![]()
R
Akkor mostantól így használdozsimiki írta:Amúgy ezt a mamapórnós cuccot levédem! Én ragasztottam rá Game haveromra,szóval csínján a jelzőkkel! Csak én bánthatom így![]()
![]()
![]()
Akkor még1x sory...lionelmessi19 írta:Kiszedtem. Srácok, ne tegyünk be ilyet. Maximum annyi, h "akit érdekel, rendelkezem gusztustalanul undorítóan gyomorforgató videók linkjével..."
Asszem nem árt egy szemelvény talán tán a felhívások topicba is erről...
Amugy én is mélyen elítélem az ilyen barmokat. Lőni kéne őket...