Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Vagy csak simán köszöntötte VV-t, mert ez volt a 150. meccseRita írta:Valdésnak mi köze volt a gólhoz.De rá kellett jönnöm h semmi..Ezek után nem értem Eto'o hova rohant
1-4-ig osztályozott lm19 (mint az el mundo).varga tamás írta:l19: mosta akkor hármas vagy jó / azaz négyes. (nem azért, hogy kötözködjek)lionelmessi19 írta:Samu, samu...![]()
(3)asra értékelem, jó volt!
l19: mosta akkor hármas vagy jó / azaz négyes. (nem azért, hogy kötözködjek)lionelmessi19 írta:Samu, samu...![]()
(3)asra értékelem, jó volt!
Emlékeim szerintem ennyire nem jött vissza védekezni, mint ahogy mostanában.Slither írta:Sztem régebben is nagyon sokat kivett a védekezésből, csak akkoriban nem játszott annyit a szélen, így kevésbé volt észrevehető a visszafutásai.Los Banditos írta:Igen, régebben nem volt nála túl gyakori, hogy visszajöjjön védekezni.![]()
![]()
Sztem odament megköszönni neki, csak nem láthattuk.lionelmessi19 írta:-Odamehetett volna megköszönni Dinhohoz a labdát...
Sztem régebben is nagyon sokat kivett a védekezésből, csak akkoriban nem játszott annyit a szélen, így kevésbé volt észrevehető a visszafutásai.Los Banditos írta:Igen, régebben nem volt nála túl gyakori, hogy visszajöjjön védekezni.![]()
![]()
Nem sok olyan középcsatár van, aki ennyire besegít a védekezésben, mint őlionelmessi19 írta:valamint sokat fut hátra segíteni, ami nagyon jó pont, és nagyon jól lehet indítani is, ha figyel a lesre...
Zozzy 5 írta:Én megmondom őszintén, örültem volna ha idejön hozzánk Ronaldo:roll: Azthiszem voltak is erről szóló pletyik de sajnos csak kacsa volt mind.
Ronaldo újraéledésének én is nagyon örülök, de jobban örültem volna, ha marad Spanyolországban, csak mondjuk Valenciába ment volna. Persze ez nekünk nem lett volna túl jó, csak szeretem nézni a játékát, és olasz meccseket csak elvétve nézek, max. BL, de ott ugye meg nem játszhat...LG írta:Ronaldonak most nagyon jot tett a klubbváltásRivaldinho írta:Teljes mértékben egyetértek veletek!
Még egy két balhé és mehet!
DE! ha nem cisnál több palávert, nem kell elküldeni.. nem sok jobb csatár van nála... mondjuk nekem a numero uno befejező csatárként az akkor is Ronaldo ( dagi)
Végre megmutathatja, h még mindig kiválo játékos, kár h pont a milanba
Ronaldonak most nagyon jot tett a klubbváltásRivaldinho írta:Teljes mértékben egyetértek veletek!
Még egy két balhé és mehet!
DE! ha nem cisnál több palávert, nem kell elküldeni.. nem sok jobb csatár van nála... mondjuk nekem a numero uno befejező csatárként az akkor is Ronaldo ( dagi)
Nem,nem. Grecki felvetése a helyes,tisztán emlékszem erre én is..(nem nekem mondtael fuero írta:Én ezt úgy hallottam h ha egyszer eligazol akkor csak külföldre, mert Spanyolorszában csak az Atletiben játszik. És nem szereti a Barca és a Real drukkereit semgrecki írta: Torres nyilatkozta, ha egyszer elhagyná az Atleticót, akkor a Barca lenne az első számú célállomása...
Igen nekem is rémlik valami, ha jól emlékszem ezt még akkor nyilatkozta, amikor Eto'oék jöttek, de ennek nem nagyon látom esélyét, pedig nagyon bírom a srácot.grecki írta:Torres nyilatkozta, ha egyszer elhagyná az Atleticót, akkor a Barca lenne az első számú célállomása...Atesz írta:Nem tudom miért.
Torres meg vagy sose fog elmenni az Atleticoból vagy Angliába igazol sztem...Sajnos.
Én ezt úgy hallottam h ha egyszer eligazol akkor csak külföldre, mert Spanyolorszában csak az Atletiben játszik. És nem szereti a Barca és a Real drukkereit semgrecki írta: Torres nyilatkozta, ha egyszer elhagyná az Atleticót, akkor a Barca lenne az első számú célállomása...
Torres nyilatkozta, ha egyszer elhagyná az Atleticót, akkor a Barca lenne az első számú célállomása...Atesz írta:Nem tudom miért.
Torres meg vagy sose fog elmenni az Atleticoból vagy Angliába igazol sztem...Sajnos.