Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mostanában Roni nem adott 1 meccsen ennyi jó labdát a társainak!Zozzy 5 írta:Nincs még késő, de ennél hamarabb is észbe lehetett volna kapni...![]()
Doki, egyébként Dinho még ennél is többet tud, szval kezdheted (velem együtt) dörzsölni a kezedGyorsan le is kopogom, nehogy megint elkiabálás legyen belőle
Zozzy 5 írta:0-23 pont!
Szép győzelem volt, láttam az összefoglalót. Mondjuk illet is megverni a Sociedadot.
Ini és Eto'o gólja is nagyon szép volt, és végre Ronnie is mutatott vmit. Másról nem naon tok véleményt mondani mivel nem láttam a meccset.
Örülök neki, hogy kezdünk egy kicsit visszarázódni. Hamarabb kellett volna...
Mindig is tudtam,h ez egy nagy Család! Igen még Gyula is családtagLos Banditos írta:Ráadásul maguktól mentek el egy összetartó vacsorára.Én örülök neki, hogy kezd egyre nagyobb összetartás lenni a csapaton belül.
![]()
Igen, ebben igazad van. De! Ami számomra még inkább meglepő volt, az Johan Neeskens megnyilvánulása a 2. gólunk után: felugrott, ugrált és szinte "őrjöngött". Ilyen kitörést még nem láttam tőle, nem nagyon szokott ugrabugrálni, az öklét rázni, és ilyen nyíltan örülni. Vegyük ezt is jó jelnek a jövőre nézvén.lionelmessi19 írta:Egy általam legalább is fontosnak értékelt dolgot lehagytam:
Nem tudom, figyeltétek é az első gól utáni gólörömöket, bárki részéről is? Kitűnt Iniestáé, és Dinhoé, de a többiek is kb. ordítottak örömükben...
Ez egy érdekes kérdésre ad nekem ugy ahogy választ, mégpedig, h mi is a probléma? Lehet h a motiválatlanság? Ezt már rég találgatjuk , h lehet h ez a gond. Most sztem már látszik, nem ez.
Ha nem is megy, szenvednek a fiúk, látszik h nagyon akarnak, szerencsére mostanában már a pályán is azért, nem csak a gólörömöknél felszabaduló érzelmekből...
És ennek örülök.
Engem érdekel, főleg h én is írok, mindig összehasonlítom. Meglepően sok a hasonlatosság ...Los Banditos írta:Mostanában szoktam osztályozgatni, mégha nem is érdekel senkit.![]()
Nem zavar szntem minket csináldd csakLos Banditos írta:Mostanában szoktam osztályozgatni, mégha nem is érdekel senkit.![]()
Majd én is...Game90 írta:Los átvetted lm19 helyét?![]()
Egyetértek az oszályozásaiddal, de 1-2 játékosnak gyengébbet adtam volna egy kicsivel. Edmilson nagyon gyenge, következő bajnokin Motta kezdjen vagy pedig Marquez, ha rendbejön.