Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
GRT A SRÁCOKNAK! Sajnos első gólról lemaradtam,épp akkor voltam útban hazafele.....Game90 írta:Na vége.
Csak begyűrtük a meccset. A játék még nem volt az igazi, sok helyzetet el is puskáztunkLényeg a 3 pont, holnap pedig egy x-ért szúrkolok.
Én a True Sports Channel-en nézemTibi1982 írta:ok megvan, melyik csatornán nézhetem?
ok megvan, melyik csatornán nézhetem?Game90 írta:Letöltöd a sopcastet, telepíted. Kijön egy sopcast fájl, rákattintassz kiválasztod valamelyik csatornát, megvárod ameddig bufferel és élvezheted a meccset.Tibi1982 írta:Hogy kell nézni????
De a távkapcsolós topicba is megnézheted, ott is levan írva a módja.
Letöltöd a sopcastet, telepíted. Kijön egy sopcast fájl, rákattintassz kiválasztod valamelyik csatornát, megvárod ameddig bufferel és élvezheted a meccset.Tibi1982 írta:Hogy kell nézni????
True Sports Channel-en, de asszem a CCTV-5-n is közvetítik.Tibi1982 írta:game, hol nézed?
Ez azRonaldinho #10 írta:csak true - sport channel football... erre gondoltál? ez is [auto_cenzúra] itt nálam
Tibi1982 írta:Ha betojik a tv, akkor menjél le az üzletbe, mert ők értenek hozzá, és segítenek, +még a meccset is látod
Ja légysziLos Banditos írta:Megpróbálom írni majd a történéseket.![]()
Feltéve ha nem [auto_cenzúra] be a TV.![]()