Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Los Banditos írta:A Sevilla elleni meccs után azzal dicsekedett itt a fórumon, hogy behúzott egyet az apjának és szétverte a lakását majd a rendőrök is kimentek hozzá.VictorValdes19 írta:verekedni![]()
![]()
te megmondtad te megmondtad bár csak mindig igy lenneEvilgrim írta:Mondtam,hogy azt kell mondani,hogy BARCA,BARCA!![]()
![]()
A Sevilla elleni meccs után azzal dicsekedett itt a fórumon, hogy behúzott egyet az apjának és szétverte a lakását majd a rendőrök is kimentek hozzá.VictorValdes19 írta:verekedni![]()
A Chelseas utolsó évében is középpályást játszott.Chris írta:gudjózsi mint kp érdekes lesz, én nikább mottát hoztam volna.Los Banditos írta:Gudjoseph váltja Iniestát.
Los Banditos írta:Apropó csiles, ma nem verekedtél a szüleiddel?
verekedniLos Banditos írta:Már kihasználták mind a 3 cseréjüket.csiles írta:Mikor? talán a szünetben...Chris írta:már cseréltek hármat![]()
![]()
Apropó csiles, ma nem verekedtél a szüleiidel?
Már kihasználták mind a 3 cseréjüket.csiles írta:Mikor? talán a szünetben...Chris írta:már cseréltek hármat![]()
Messi a legveszélyesebb eddig, második félidőre nagyon feljavult.Rumig írta:Én pl szívesen látnám most Saviolat Messi helyettcsiles írta:És kit szeretnél látni ki helyett?