Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
los nekem GIO a példaképem nézd csak meg a myvipemetLos Banditos írta:Adja a jobbnál, jobb passzokat és eléggé alázza a hazai védelmet.VictorValdes19 írta:miért mivan veleEvilgrim írta:Mivan veled Ronaldinho barátom!![]()
![]()
VV19: Örülök, hogy nem csak egyedül szeretem itt Gio-t.![]()
Úgy ferúgták Dinho-t,hogy ki kellett mennie,de már visszajött szerencsére!VictorValdes19 írta: hát az a bumi sport klub-om nincs neten meg nem tom nézni
Adja a jobbnál, jobb passzokat és eléggé alázza a hazai védelmet.VictorValdes19 írta:miért mivan veleEvilgrim írta:Mivan veled Ronaldinho barátom!![]()
![]()
hát az a bumi sport klub-om nincs neten meg nem tom nézniEvilgrim írta:Nem látod a meccset?VictorValdes19 írta:miért mivan veleEvilgrim írta:Mivan veled Ronaldinho barátom!![]()
![]()
GIO végreLos Banditos írta:Akik mostanában gyengébbek (Gio, Ronaldinho) azok ma a legjobbak.![]()
miért mivan veleEvilgrim írta:Mivan veled Ronaldinho barátom!![]()
Félidőben biztosan feljöttek ide, az EuroBarcára és elolvasták a hozzászólásod.varga tamás írta:úgy tűnik le kell hordanom a fiúkat, hogy összekapják magukat. R10 zseniális passzt adott, Iniesta pedig csodálatosan oldotta meg. Ettől függetlenül a meccs [auto_cenzúra], Rijkaarddal nem vagyok megelégedve.
hát ja mint a sevilla ellenitnoname írta:GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓLLLLLLLLLLLLL.
Ennyi kellett. Megtört a jég. Most már a fiúk kezében van a meccs. Nem szabad kiengedni.
kovinho írta:Éljen! Éljen! Bajnokok leszünk! Szeretlek Franky szeretlek Iniesta, mindenkit szeretek!![]()