Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
A Spurs 15-s keretében "csak" öt (Francisco Elson, Manu Ginobili, Fabricio Oberto, Tony Parker, Beno Udrih) nem amerikai van. Pl. Denverben 4, Chicagoban is 4, Torontoban 5, stb. Szóval azért nem kiugróan magas a SAS európai kontingense.Game90 írta: Asszem a SAS-ben van a legtöbb nem amerikai játékos. Ha már NBA, akkor több amerikai legyen a csapatban. Lehet, hogy egyedül vagyok így, de én így érzekÉn Duncant, Parkert és Ginobilit sem kedvelem
de természetesen elismerem a tudásukat.
Ezért akarják Garnettet leigazolnikovinho írta:Nem kell szépíteni Bryant egyedül nem fog tudni gyűrűt nyerni a Lakersnek, és ahogy látom, láttam, általában ha Kobenak nem megy jól, buknak is.
Kovinho végre valamiben egyezünkkovinho írta:Ja Game! McGrady, Iverson, James (Jordan tata) a kedvenceim mindA csapatodhoz Ney York szimpatikus Denver kevésbé
Asszem a SAS-ben van a legtöbb nem amerikai játékos. Ha már NBA, akkor több amerikai legyen a csapatban. Lehet, hogy egyedül vagyok így, de én így érzekMiért utálja mindenki a SAS-t?
Nem mindenki, csak én vagy a többiekről nem tudok. Nekem nem szimpatikusak, bár nagyon szervezet játékuk van és jó játékosaik.Slither írta:Ilgauskas.kovinho írta: A csapatodhoz Ney York szimpatikus Denver kevésbé de a SA végsőkig gyűlölöm (ezért szurkoltam a Denvernek)Cleveland azt szeretem a litván centerük most nem jut eszembe a neve és persze James miatt!
Miért utálja mindenki a SAS-t?
Ilgauskas.kovinho írta: A csapatodhoz Ney York szimpatikus Denver kevésbé de a SA végsőkig gyűlölöm (ezért szurkoltam a Denvernek)Cleveland azt szeretem a litván centerük most nem jut eszembe a neve és persze James miatt!
kovinho írta:Köszi Game!Game90 írta:Remélem kiesik a DallasAmúgy a Pistonsról a másik kedvencemről mi a véleményed / véleményetek?
Így igazkovinho írta:Ilyen az élet! Visca el Barca!
Mindegy Game legalább a fociban egyetértünk!Game90 írta:kovinho írta:Köszi Game!Amúgy a Pistonsról a másik kedvencemről mi a véleményed / véleményetek?
![]()
Nekem kb ugyanaz, mint a Dallasról![]()
Kovinho, ahogy látom NBA-ben nem értünk egyet
De valószinűleg a Detroit bejut a döntőbe, bár a Bulls és a Cavs elég kemény ellenfél lesz.
kovinho írta:Köszi Game!Amúgy a Pistonsról a másik kedvencemről mi a véleményed / véleményetek?
Slither írta:Játszhatott volna is, de ő inkább az NBA-t választotta.
Cavs meccs nagyon izzadós volt, az első 3 negyedben fej fej mellett haladtak. Asszem a Nets - Raptors párharc győztesével játszanak majd.doki írta:Washington Wizards - Cleveland Cavaliers 90-97
A végeredmény: 4-0 a Cleveland javára
Denver Nuggets - San Antonio Spurs 89-96
Az állás: 3-1 a San Antonio javára
Houston Rockets - Utah Jazz 96-92
Az állás: 3-2 a Houstonjavára
Houston nyert vagyis ők vezetnek 3-2-re!doki írta:Washington Wizards - Cleveland Cavaliers 90-97
A végeredmény: 4-0 a Cleveland javára
Denver Nuggets - San Antonio Spurs 89-96
Az állás: 3-1 a San Antonio javára
Houston Rockets - Utah Jazz 96-92
Az állás: 3-2 a Utah javára