Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Végülis nem a kor számít, hanem hogy ki mennyire érett.VictorValdes19 írta:nyugi los én 12 vagyok
Krojf koma!Game90 írta:Jól tartja magát az "öreg"Zozzy 5 írta:Krojf, 36![]()
Te jó Isten...Sokkal fiatalabbnak gondoltalak
![]()
![]()
![]()
Én 16,5 vagyok
Jól tartja magát az "öreg"Zozzy 5 írta:Krojf, 36![]()
Te jó Isten...Sokkal fiatalabbnak gondoltalak
![]()
Rég voltál már fórumon.
Hát, én még szinte csak úgy hallottam a hírt, hogy a cselsziseket gondolnak az ügy hátterébe.Rumig írta:Sztem egyáltalán nem egyértelmű, h cselszkisek voltak.Zozzy 5 írta:Ez a cselekedet méltóképpen jellemezte az egész cselszi bagást.Balika Gaucho írta:Reina és a Chelsea szurkolók
Egyrészt, nekik a kiesés pillanatáig, tehát a meccs végéig nem lett volna különösebb indokuk erre,
másrészt:Ez a rablás nem egyedülálló eset Liverpoolban, korábban is kiraboltak már futballistákat miközben mérkőzést játszottak.
Sztem egyáltalán nem egyértelmű, h cselszkisek voltak.Zozzy 5 írta:Ez a cselekedet méltóképpen jellemezte az egész cselszi bagást.Balika Gaucho írta:Reina és a Chelsea szurkolók
Ez a cselekedet méltóképpen jellemezte az egész cselszi bagást.Balika Gaucho írta:Reina és a Chelsea szurkolók
Sajnálom Reinát, de valószinűleg 1-2 héten belül vesz egy új PorschétBalika Gaucho írta:Reina és a Chelsea szurkolók
LG írta:Én ha beteg vagyok, ha nem, az anyámék elzavarnak a büdös pitsába.