Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A Getafe ellen volt.grecki írta:Nem emlékszem mikor, de max egy félévvel ezelőtt lehetett, Motta egy k*rva nagy gólt akasztott a tizenhatos jobbcsücskéről...
Ebben látod egyetértünk...Zozzy 5 írta:Viszont sztem te is idegrohamot kapnál, ha ezentúl a jó öreg Thiago végezné el a szabikatgrecki írta:Nem emlékszem mikor, de max egy félévvel ezelőtt lehetett, Motta egy k*rva nagy gólt akasztott a tizenhatos jobbcsücskéről...
Viszont sztem te is idegrohamot kapnál, ha ezentúl a jó öreg Thiago végezné el a szabikatgrecki írta:Nem emlékszem mikor, de max egy félévvel ezelőtt lehetett, Motta egy k*rva nagy gólt akasztott a tizenhatos jobbcsücskéről...
LG írta:Xavi, Deco, Rafa is jo szabadrugáslövők, de a válogatottban Etoo is akasztott hatalmas szabadrugás goltgrecki írta:Gio és Motta is már több szabadrúgásgólt lőtt az évek során, holott sokszor nem kapnak lehetőséget. Ettől függetlenül Messi is kipróbálhatná hébe-hóba...De mind1 mert dinnye ugyis mindent ellövi. Ami jelenleg nem is baj, mivel mostanában jol csinálja...de volt olyan szezon amikor 99 százalékát kihagyta, és mégis állandoan ő lőtte...na akkor ugy fölbaxodtam rá....
Igen, de most a bal lábas spílerekről volt szó.LG írta:Xavi, Deco, Rafa is jo szabadrugáslövők, de a válogatottban Etoo is akasztott hatalmas szabadrugás goltgrecki írta:Gio és Motta is már több szabadrúgásgólt lőtt az évek során, holott sokszor nem kapnak lehetőséget. Ettől függetlenül Messi is kipróbálhatná hébe-hóba...
Xavi, Deco, Rafa is jo szabadrugáslövők, de a válogatottban Etoo is akasztott hatalmas szabadrugás goltgrecki írta:Gio és Motta is már több szabadrúgásgólt lőtt az évek során, holott sokszor nem kapnak lehetőséget. Ettől függetlenül Messi is kipróbálhatná hébe-hóba...
najó de azért van rúgótechnikája Gio barátomnak vagy csak kicsit elfogult vagyoklionelmessi19 írta:Ez egy. Ami célzás nélkül becsorgott. Valamikor nagyon régen...VictorValdes19 írta:http://www.youtube.com/watch?v=w-_coGflz6Q
Ez egy. Ami célzás nélkül becsorgott. Valamikor nagyon régen...VictorValdes19 írta:http://www.youtube.com/watch?v=w-_coGflz6Q
http://www.youtube.com/watch?v=w-_coGflz6Qlionelmessi19 írta:Gio meg MottaVictorValdes19 írta:azé ott van Xavi,Deco,Gio sőt Marqueznek és Mottának sincsenek olyan rossz szabilyai
Azért ők talán nem...
Xavi és Deco jók, de jobblábasok.
Messi a balosokat vinné!
Gio meg MottaVictorValdes19 írta:azé ott van Xavi,Deco,Gio sőt Marqueznek és Mottának sincsenek olyan rossz szabilyai
Szerintem meg bőven jól lő. Csak ki kellene próbálni.Zozzy 5 írta:Messi nem igazán lő jól szerintemLegalábbis anynira biztos nem, hogy a szabikat neki adjuk oda.
Vagy Van Bronckhorstnak... Emlékszem régebbről egy-két góljára.barca99 írta:
Más: a jobboldali szabikat vasárnap rendre elvállalta. Sztem Messi ballábának jobban feküdne az a szög...
Az a baj Tamás, hogy bármi kis kritikát írunk R10ről, te rögtön, mint egy védelmező anyuka jössz, szinte minden kritika előtt védelmedbe veszed és elefántot csinálsz a bolhából.varga tamás írta:Gyerekek!
Álljon meg a fáklyásmenet! Gondolkozzatok már egy pillanatra. Mióta R10 nálunk van tétmeccseken 74 gólt lőtt. Mielőtt leigazoltuk, emlékezzetek vissza, egy középszerű, a múltjához méltatlan csapat voltunk, a 6. helyért küzdöttünk, minden elképzelés nélkül. És mondhatjátok, hogy nem egyedül neki köszönhetőek az elmúlt évek eredményei, de egymaga legalább 60%-ban kivette belőle a részét. Ezt elvitatni - sztem - nem lehet. Az idén halványabb - ez igaz -, de hogy még mindig elsők vagyunk az ő 17 góljának köszönhető. Mert kérdem én: amikor Messi és Eto'o sérült volt, ki rúgta a gólokat? Talán Gudjohnsen? Deco? Giuly? Nem. Hanem Ronaldinho, ha már elfelejtettétek, nézzetek utána. A három említett játékos együttesen max. fele annyit tett ebben az idényben a csapat vezető pozíciójáért, mint Dinho egymaga. Ezek tények, és a tények makacs dolgok.
Sztem ezt senki sem vitatja, hogy az ő 17 gólja nélkül seholsem lennénkvarga tamás írta:Az idén halványabb - ez igaz -, de hogy még mindig elsők vagyunk az ő 17 góljának köszönhető.