Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Szép lenne...lionelmessi19 írta:Itt van Angolul: A Barca horgászhat majd a Stanford Bridge-en a nyáron
Nekem már nem kéne, ha tavaly nem jött, akkor idén se jöjjön.lionelmessi19 írta:Tavaly még asszem tárgyaltunk is. Szted akkor ebből mi lesz ?Atesz írta:link
Sztem nem lesz belőle semmi, de azért érdekes...
Tavaly még asszem tárgyaltunk is. Szted akkor ebből mi lesz ?Atesz írta:link
Sztem nem lesz belőle semmi, de azért érdekes...
jajajajaja ugyanezt akartam írni. ha van benne 4-5 jó év az bőven elég.ozsimiki írta:Zozzy! Azért 5-6 év simán benne van még,SŐT......
Nekünk ilyen játékosok kellenek! Nem pedig 20-21 éves zsákbamacskák...
Hár figy...Jövőre már 28, 2 év múlva meg már 30. Nagyon hamar eltelik az idő, rövidesen megint ott tartanánk, hogy öreg a csapatunk.visca el barca írta:27 évesZozzy 5 írta:Abidal 20 napon belül dönt. Én neki is örülnék, egyik legjobb bal oldali védő. Mondjuk már nem fiatal,![]()
mit akarsz védőnek? vmi u11-es válogatottat?
noname írta:Én most bízok abban, h Abidal idejön. Most pénz van és ott van Giuly, aki leviheti az árat.
Zambi tényleg jobb a bal oldalon, de sztem ha folyamatosan játszhatna jobbbekket, akkor megszokná.
Ha Abidal mégse jönne össze, akkor Emanuelson mindenképp kell.
én csak a kérdéseket nézegettem....Atesz írta:Valaki fordítsa le pls...visca el barca írta:érdekes kérdések vannakfcjoc írta:"szétmenőben" a cfc ? valaki fordítson pls..
hát nekem a leguccsó kis fekete kéne
de ő naon![]()
bár gondolom legnagyobb része az unatkozo sportujsagirok agyszuleménye![]()
terryvel amugyis most akarnak egy 9 éves cetlit aláiratni...
Valaki fordítsa le pls...visca el barca írta:érdekes kérdések vannakfcjoc írta:"szétmenőben" a cfc ? valaki fordítson pls..
de ő naon![]()
bár gondolom legnagyobb része az unatkozo sportujsagirok agyszuleménye![]()
terryvel amugyis most akarnak egy 9 éves cetlit aláiratni...
Essien tényleg nem lenne rossz.De sztem nem fog elmenni.fcjoc írta:"szétmenőben" a cfc ? valaki fordítson pls..
de ő naon
érdekes kérdések vannakfcjoc írta:"szétmenőben" a cfc ? valaki fordítson pls..
de ő naon
27 évesZozzy 5 írta:Abidal 20 napon belül dönt. Én neki is örülnék, egyik legjobb bal oldali védő. Mondjuk már nem fiatal,
Én is hasonloan vagyok vele, de azért ha nem jönne össze, akkor kiegyeznék 1 Ebueval vagy 1 Sagnollal, vagy Miguellel is. Aláb én sem adnám, mert olyan játékost igazolni, aki nem jelent komoly erősitést, nincs értelme.laci18 írta:Alves és amit művelt az idén az hátborzongató, azóta csak vele békülnék ki