Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Nem néztem még utána, de a vmelyik sport biztos adja. Ha nem élőben akkor felvételről.Game90 írta:A címvédő Oscar De La Hoya a mérlegelés során közel két kilogrammal nehezebbnek bizonyult kihívójánál, Floyd Mayweather Jr. -nál Las Vegasban, ahol magyar idő szerint vasárnap hajnalban minden idők egyik legnagyobb érdeklődéssel várt ökölvívó-mérkőzésére kerül sor kettejük között a Boksz Világtanács (WBC) nagyváltósúlyú világbajnoki címéért.
Nem tudjátok, közvetíti valamelyik csatorna?
Hát, ja, a franc essen beléjük, én a Suomik győzelméért szorítok már rég óta...el fuero írta:Mit műveltek az oroszok a végén. Nem hagyták h a finnek koronghoz jussanak. Grat a győzelmükhöz, de remélem nem ők nyernek
Pedig pont azt tennémGame90 írta:Én is szoktam kajak-kenut nézni, a legsikeresebb magyar sportág.
Kovács Kati nem rossz csaj, a pasija helyében nem szórakoznék vele
Már csak 5-4 az oroszoknak. Remélem még vhogy bepaszíroznak egyet a finnek.grecki írta:Nézzétek a sport1et, az oroszok hengerelnek a finnek ellen, nem is csoda, a Malkinnal, Ovecskinnel, Koválcsukkal, Frolovval, Szjominnal felálló csapatnak nem is nagyon lesz ellenfele a vb-n...szerintem.
Nem mernék sok pénzt tenni az oroszok győzelmére, mert egy vébén minden megtörténhet....grecki írta:Nézzétek a sport1et, az oroszok hengerelnek a finnek ellen, nem is csoda, a Malkinnal, Ovecskinnel, Koválcsukkal, Frolovval, Szjominnal felálló csapatnak nem is nagyon lesz ellenfele a vb-n...szerintem.
sztem indul majd egyesban v Katival k2ben...elméletileg az lesz a nevezés ami a VBn volt tavajlionelmessi19 írta:Azt hittem Kovács katit érted kati néni alat...
De ez így még rosszabb. Ez most azt jelenti, h Natasa egyáltalán nem lesz a világ kupán? VAgy mi?
Dalma is ügyes csaj, de azért nagy érvágás ha Natasa nincs...
http://kajakkenusport.origo.hu/20070424janics.htmllionelmessi19 írta:Tényleg?XaviMessifan írta:szokott itt vki kajk-kenut nézni???
május 18-20 ig szegeden lesz a Világ Kupa![]()
Janics összeveszett Katinénivel és most szegeden eddz...
Remélem kibékülnek...
Egyébként én szoktam nézni, minden kajak-kenu eseményt végigszurkolok mindig
Tényleg?XaviMessifan írta:szokott itt vki kajk-kenut nézni???
május 18-20 ig szegeden lesz a Világ Kupa![]()
Janics összeveszett Katinénivel és most szegeden eddz...
Dinamo Moszkva-Boomerang Interviu (spanyol) 2-1barca99 írta:Futsal UEFA kupa döntőt nézte vki? Ma volt... 1-0 ig láttam. Nyert végül a Dinamo?
Krojf imádom a verseidetKrojf írta:Drága Csodás Yo Gameem!...