Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Elég megnézni 1ik mit nyújtott a Barcában, míg a másik mit nyújt jelenleg is..Bandaror írta:LG! Abban mindenképp igazad van, hogy Riquelme bére az egeket verdesi, főleg ha nem is játszik a Barcaban... Azt viszint nem értem miért lenne Deco jobb nála.![]()
1 másik topicba...mingyáMaen Ed-Djer írta:LG miért szólod le állandóan Davidsot???
csak azt ne mondd hogy nem ő volt tavaly az egyik(ha nem a legmeghatározobb) játékos!!!!!
ha ezt mondod akkor nem látod át hogy mi folyik(ott) a játéktéren!!!!
Szerintem is jó volt Davids! Igaz most az Internél nem megy neki a játék, de más csapatban megint jól játszana!Maen Ed-Djer írta:LG miért szólod le állandóan Davidsot???
csak azt ne mondd hogy nem ő volt tavaly az egyik(ha nem a legmeghatározobb) játékos!!!!!
ha ezt mondod akkor nem látod át hogy mi folyik(ott) a játéktéren!!!!
Davids tényleg jó volt! Igaz most vissza lehetne igazolni, mert az Inter elvileg árulja!Maen Ed-Djer írta:ja egyebkent nincs is EU-s utlevele,ami gaz...
Davids nagyon kiraly volt kar hogy nem tudtuk megtartani(de nem ide tartozik)
Itt a lényeg!Zsolti írta:Igen,de már olyanok játszottak,mint Ronnie,GIO,Davids,azért ez nagyon nem mindegy.ja meg Luis Garcia.redlions írta:Javítsatok ki, ha tévedek, de a tavalyi játékosállomány fele Riq alatt is ott volt...Tavaly 2. lett a csapat
Bandaror írta:Riquelme simán beférne a Barcába, csak az a baj, hogy Ronaldinho játszik pont az ő posztján...(bár ez nem is akkora baj.) Nem tudom Deco helyett mennyire lehetne alkalmazni, ő ugyanis szeritem eléggé kilóg, legalábbis én nagyon nem becsülöm sokra.
Igen,de már olyanok játszottak,mint Ronnie,GIO,Davids,azért ez nagyon nem mindegy.ja meg Luis Garcia.redlions írta:Javítsatok ki, ha tévedek, de a tavalyi játékosállomány fele Riq alatt is ott volt...Tavaly 2. lett a csapat
Tökéletesen igazad van.taylor200 írta:A mai Barcában Riquelme is máshogy játszana, nem pedig úgy ahogy akkor. Abban a Barcában nagyon sokan szenvedtek rajta kívül is. Ma egészen más lenne a helyzet szerintem. Ebben a csapatban tudná hozni magát, sőt jobb lenne nálunk, mint most a Villarealban. Csak hát ugye ki helyet...
Valahol meg is értem.Énsem szívesen mennék vissza oda,ahonnan egyszer már elküldtek szerintem alaptalanul.Rapika írta:Meg tudom érteni!Zsolti írta:Ez a veszély sajnos nem fenyegeti,mert tuti,hogy nem fog és nem is nagyon akar visszajönni,ahogy hallom a híreket felőlle.
A Villareal most szinte szárnyal,jól megy neki a játék,miért akarna visszajönni?!
Meg tudom érteni!Zsolti írta:Ez a veszély sajnos nem fenyegeti,mert tuti,hogy nem fog és nem is nagyon akar visszajönni,ahogy hallom a híreket felőlle.