Zozzy 5 írta:Szerintem mi nem ugyan ahhoz viszonyítunk

Én nem a régi Decohoz mérem a legutóbbi teljesítméynét, hanem azokhoz a meccsekhez ahol aztán tényleg egy nagy 0 volt. Azokhoz a meccsekhez képest tegnap jó volt, és ha tudná folytatni a javulást, előbb utóbb visszatérne ő is. Remélem nyáron ő is kipiheni magát.

Ez elég érdekes megközelítése Deco teljesítményének. Ez kb. olyan, mintha én a boltban a rohadt, a félig érett és a teljesen érett alma között válogatva azért választanám a félig érett almát, mert az mégsem rohadt. Na, nem. Egy EB-ezüstérmes, VB-4. 2*BL-győztes játékostól ennél én többet várok, és nem csak én. Decónak számtalan gyenge meccse volt ebben az idényben, de hát már nehogy ez legyen a mérvadó. Ez nem viszonyítási alap. Mert tőle nem azt várjuk, hogy legyen egy-két jó meccse, oszt kész. Hane, hogy huzamosan kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtson, közte néhány kiugró produkcióval. És most ne gyere azzal, hogy tavaly így meg úgy. Mert most most van, a csapatnak most van rá szüksége: hogy irányítson, hogy hajtson, hogy küzdjön, és a középpályán szervezzen - irányítson. Nem pedig, hogy kedvetlenül ténferegjen 90 percen keresztül a lefújásra várva. Mert ha csak ennyit tud hozzátenni a csapat játékához, akkor a kispadra vele, aztán az idény végén ajtót lehet neki mutatni. Mert pótolhatalan ember nincs - R10 kivételével.
Szóval, Deco teljesítményét egy kicsit reálisabban kéne megítélned, és nem a sok rossz teljesítményhez kéne viszonyítanod, mert az nem mérce. Mo-on lehet, de a Barcelonában nem. Elhiszem, hogy a kedvenced, de akkor is konstruktívan ítéld meg a teljesítményét.