Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Azért ez az időeredmény nem semmiZozzy 5 írta:Hát, nem leszek focista, most is csak kispályán játszok. Ott meg igazán nm különül el a középpálya meg a védő. Én ilyen tipikus uccsó ember vagyok, de neki se árt ha gyors.
Hát ha szélső védő akarsz lenni...Zozzy 5 írta:De még kéne egy kicsit fejlődni
Roby Carlos még a fénykorában futott 10 mp-t asszem. De a többiek is akörül lehetnek,10-11 mp.Charlie írta:Emlékeim szerint, a 100 körüli időknél a 10.0 mp környéke számít remek időnek.
Asssssszem.
Az szép telejesítmény nagyon szerintem. Nekem utoljára 60-t kb. 6-7éve mértek,akkor futtotam 8,3-t,azzal nagyon is meg voltam elégedve anno. Utána sajna nem történt ilyen méricskélés, pedig szerintem valószínű javult a sportolástól.Zozzy 5 írta:Múltkor suliban, 6.9 másodperc alatt futottam le a 60 métert. Nem tudja vki, hogy ez jónak számít-e, meg hogy a hivatalos focisták menyni idő alatt futkorásszák a 100at?
Ezt a nevet még Perrero adta nekemozsimiki írta:áplódermájszter![]()
Be beGame90 írta:Zozzy, eljön a te idődZozzy 5 írta:Áhh, lassan egy éve járok vele 1 osztályba és még észre se vettTudja a nevem, meg hogy ki vagyok arcról.
![]()
Ha van valami fejlemény, akkor szólj.
Miki ezt jól benéztedNem kéne ennyit szívni
Zozzy, eljön a te idődZozzy 5 írta:Áhh, lassan egy éve járok vele 1 osztályba és még észre se vettTudja a nevem, meg hogy ki vagyok arcról.
Neked is kösszCharlie írta:Kavarodás van ozsi!![]()
C.
Enrique írta:Olvass vissza picit szerintem, főleg Cooltiszo h.sz.ását nézd...ozsimiki írta:Zozzykám ez most h is vanNemrég (tegnap,v előtte) azt írtad,hogy jól kijöttök...csak +10kg miatt nem akart veled járni...
hogy jöttök ki jól,ha észre se vett még![]()
![]()
![]()
Olvass vissza picit szerintem, főleg Cooltiszo h.sz.ását nézd...ozsimiki írta:Zozzykám ez most h is vanNemrég (tegnap,v előtte) azt írtad,hogy jól kijöttök...csak +10kg miatt nem akart veled járni...
hogy jöttök ki jól,ha észre se vett még![]()
![]()
Zozzy 5 írta:Áhh, lassan egy éve járok vele 1 osztályba és még észre se vettGame90 írta:Zozzy, itt a fórumon mindenki támogat már. Megkéne tenni az első lépéseket![]()
Tudja a nevem, meg hogy ki vagyok arcról. Kb ennyi. Tennék lépéseket ha látnám értelmét.
![]()
Kösz neked is VV19
Áhh, lassan egy éve járok vele 1 osztályba és még észre se vettGame90 írta:Zozzy, itt a fórumon mindenki támogat már. Megkéne tenni az első lépéseket![]()
Áhh, melíroztatni bizti nem fogom, nekem sem tetszene sztem és itthon meg megkéselne anyámLos Banditos írta:Tényleg szép a lány, Zozzy.![]()
A hajadat meg inkább ne vasaltasd hanem melíroztasd be egy kicsit szőkére.Bár nem tudom mennyire állna neked jól, de szerintem a csajok bírnák.![]()
Jó,hogy ezt is írtad,így már okCooltiszo írta:Hát a csajok érdekes kérdés. Nemrég össze akartam jönni egy jó kis csajjal akiveljól meg is értettem magam, nem jött össze, utólag kiderült hogy csak azért mert van rajtam egy kis súlyfelesleg(tényleg így van), és ha kb. 10 kilóval vékonyabb lennék simán összejönne velem, hát most jön nyár, nekem tenisz 1000rel, szóval reményeim szerint meglesz az a 10 kiló, aztán megkeresem majd megint, de ha nem kellettek az érzelmeim akkor majd nem is azt fogja kapni![]()
![]()