Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Azért ez a rájátszás eszméletlenGame90 írta:Dallas - Golden State 99-103. Ezt nem hittem volna, de a GS sztem továbjut. Állás: 1-3Ordog írta:3-1
ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ igen-igen!![]()
Toronto - Ne Jersey 81-102. Gyakorlatilag az 1. negyedben már eldőlt a meccs. Carter jól játszott, Kiddnek nem volt meg a tripla-dupla. Állás: 1-3.
Payton-t én is sajnálomLabdalopásokban fantasztikus volt, nemhiába volt a beceneve a Kesztyű. De legalább gyűrűvel vonulhat vissza.
Rd#1 Jamaal Anderson DE(Arkansas)Game90 írta:Egy kicsit lemaradtam az NFL-t illetően, kiket draftolt az Atlanta?
Egy kicsit lemaradtam az NFL-t illetően, kiket draftolt az Atlanta?Kenny írta:Game kollega azt kell mondjam,hogy kiválóan draftoltunk!
Dallas - Golden State 99-103. Ezt nem hittem volna, de a GS sztem továbjut. Állás: 1-3Ordog írta:3-1
ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ igen-igen!
JaMarcus Russell, a louisianai egyetem irányítója lett az NFL 2007-es játékosbörzéjének első kiválasztottja. A hatalmas termetű quarterbacket, akihez hasonló erős karú játékos hosszú évek óta nem szerepelt a ligában, a tavalyi utolsó Oakland draftolta. Russell az NFL egyik legjobb elkapójának, Randy Mossnak dobálhatja majd a labdákat. A második helyen a Detroit Lions az elkapó Calvin Johnsont, a játékosbörze kiemelkedően legjobb játékosát választotta, míg a draft legnagyobb vesztese Brady Quinn, a Notre-Dame egyetem irányítója lett. Az előzetesen minimum a legjobb háromba várt, remek képességű játékost végül huszonkettedikként a Cleveland vitte el.
MegelőztélSlither írta:Pistons - Magic 97-93
Cavaliers - Wizards 98-92
Spurs - Nuggets 96-91
Rockets - Jazz 85 - 98
Akkor vernének mindenkitGame90 írta:Nem láttamBodi írta:Láttad esetleg a Lakers meccsét?![]()
Inkább a Lakersnek szúrkolok, mint a Sunsnak, őket utálomAmit Kobe művel, az valami fantasztikus. Ahányszor láttam Lakers meccset, mindig voltak olyan dobásai, amire azt mondtam, hogy kész, ezt nem lehet bedobni
És megcsinálta
![]()
Ha lenne még mellette 2 kiegyensúlyozott ember, akkor vernék ezt a Suns-t is.
Nem láttamBodi írta:Láttad esetleg a Lakers meccsét?
Láttad esetleg a Lakers meccsét?Game90 írta:Detroit - Orlando 93-77. Állás: 3-0.
Houston - Utah 67-81a Houston kemény 67 pontját összesen 4 játékos dobta (Yao 26, Battier 11, McGrady 24, Alston 6). Állás: 2-1.
LA Lakers - Phoenix 95-89első negyedben már 14 ponttal is vezetett a Suns, de utána fordított a Lakers. Kobe 45 pontott dobott, elég jó aránnyal, 15/26. Állás: 1-2.
Az szép lenne ha már az első körben búcsúzna két bajnokesélyes a Dallas, és a Miami sőt a Heat búcsúja szinte boritékolható mindenesetre meglepő lenne e két csapat búcsúja...Game90 írta:Toronto - New Jersey 89-102Kidd 16 pont, 16 lepattanó, 19 assist
Carter 37 pont. Állás: 1-2.
Dallas - Golden State 91-109GS akár meglepetést is okozhat. Állás: 1-2.
Chicago - Miami 104-96a Heat az utolsó negyedet rontotta el, 12 ponttal bukták el. Hinrich, Gordon, Deng hármas 73 pontot dobott. O'Neal 23 pont, 13 lepattanó, Wade 28 pont. Sztem ezzel a vereséggel a Miami búcsúzott a rájátszástól. Állás: 3-0.
doki írta:Hát sajnos sikerült nekik nyerni Miami-ban!Atesz írta:Hajrá Bulls!!!![]()
Ők a Miamival játszanak, és 2-0-ra vezetnek, csak most játszanak 3 meccset Miamiban a 2-3-2-es rendszer miatt. Ha a 3 Miamiban lévő meccsből 1-et megnyer a Bulls, akkor már nem nagyon eshetnek ki...![]()
![]()
Nincs sok esélye már a Heat-nek!
Azért ez dúrvadoki írta:Hát sajnos sikerült nekik nyerni Miami-ban!Atesz írta:Hajrá Bulls!!!![]()
Ők a Miamival játszanak, és 2-0-ra vezetnek, csak most játszanak 3 meccset Miamiban a 2-3-2-es rendszer miatt. Ha a 3 Miamiban lévő meccsből 1-et megnyer a Bulls, akkor már nem nagyon eshetnek ki...![]()
![]()
Nincs sok esélye már a Heat-nek!