Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Nos, úgy látom, az én hsz.-ból ragadtál ki egy mondatot, ami később vitát eredményezett. Amikor írtam, arra gondoltam, hogy a Bilbao döntő szituációkban hibázott ziccereket. Akkor, amikor még megfordíthatták volna az eredményt, és amikor a 2., 3., 4., gólotok még nem született meg. És ez-a meccs azon szakaszában-bizony mák volt...zizou fan írta:Végül is négy gól az tényleg csak puszta véletlen lehet.Hihetetlen mákja van a madrinak.
Isten ments (képzeljetek ide egy hányós szmájlitozsimiki írta:Off: jólvan Game,nem kell nyalni ennyit![]()
On: szntem a Real beér 2.nak,és velük kell harcolni az első helyért,amit az Atletico elleni idegenbeli meccs nagyban fog befolyásolniGame90 írta:Igaz, mi egyszerű földi halandók nem érthetjük Miki Isten szókincsétLos Banditos írta:Ozsimikinek csak túl a nagy a szókincse.![]()
![]()
![]()
![]()
Igaz, mi egyszerű földi halandók nem érthetjük Miki Isten szókincsétLos Banditos írta:Ozsimikinek csak túl a nagy a szókincse.![]()
![]()
Ez tetszikLos Banditos írta:Ozsimikinek csak túl a nagy a szókincse.![]()
![]()
Game,belassúltál vagy mi? Azt akartam kifejezni (nyelvújjító is vokGame90 írta:Ez mi akart lenni?ozsimiki írta: Egyik csapat győzelme sem volt megérdemeletlen (szép magyar szó)![]()
![]()
![]()
Egyik csapat győzelme sem volt megérdemelt? Vagy pedig mindkét csapat győzelme megérdemelt volt?
Ez mi akart lenni?ozsimiki írta: Egyik csapat győzelme sem volt megérdemeletlen (szép magyar szó)![]()
Most én se értem min ment a vitareal_funghi írta:Nem igazán értem ezt a vitát egyik csapat szurkolói részéről sem. Hónapok óta nem játszik jól egyik csapat sem (mi már évek óta), de a tegnapi győzelmekhez nem férhet kétség. Sima ügy volt mind a kettő.
soha ne add fel!
csak arra gondoltam, h az elmundo baromságaival nem feltétlenül fogsz itt találkozni, ellenben a marca zőccségeivel, amik azért elő szoktak fordulni máshol...
de tényleg nem érdemes erre betűket pazarolni.
Légyszives idézd azt a mondatot, ami úgy igazán belegázolt a lelki világodba, és ezzel "palotaforradalmat" csinált.zizou fan írta:Akkor a véleményütköztetésből miért kell rögtön gyerekes veszekedést csinálni? Én normálisan kezdeményeztem a vitát, azaz reagáltam egy mondatra. Az illető továbbra sem válaszolt, ellenben más rögtön palotaforradalmat csinált az ügyből. Köszönöm szépen. Mostmár abszolút megismertem az itteni színvonalat, meg úgy a honlapot. Viszontlátásra.
WahhahahahahahaMostmár abszolút megismertem az itteni színvonalat, meg úgy a honlapot. Viszontlátásra.
Szerencse, hogy ez Nálatok remekül működik.észérvekkel próbálok vitázni, bár ahol nem lehet, ott nem lehet...
Tudud, ez egy fórum, itt legtöbbször véleményütköztetés van. Ha nem tetszik, hogy belekötünk, akkor menj vissza a madridistára, ott biztos mindneki neked ad majd igazat és akkor boldog lehetsz.zizou fan írta:Kérlek ne foglalkozz fórumozótársaimmal![]()
Még csoda, hogy bejöhetek.
Hogy egyáltalán jöhet ide madridista. Én normálisan kezdtem el beszélgetni. Más meg belekötött. Ennyi történt.
Charlie írta:Nincs probléma, nyugodtan gyere. Egyszerűen állítsd le magad, mivel szinte azt akarod elérni már, hogy süljünk el a madrid tegnapi produkciójától.
Pihi.
C.
Oks, akkor forgató vagyok...De egyébként mellébeszélünk egymásnak. Napjában többször jönnek ide a madridisták, hogy beírják, 4 gólt nem véletlenül rug egy csapat. Amúgy meg ne nekem idézgess, egy szóval sem mondtam, hogy véletlen volt. Legyőztétek a kiesés elől menekülő Bilbaót, oké. Grat...De azért még párszor írjátok be, hogy nem véletlen volt ha van kedvetek.zizou fan írta:Légyszíves ne általánosíts. Megint kiforgatod a szavaimat, vagy egyszerűen ennyire nehéz a felfogásod. Talán mindkettő. Én azt mondtam, hogy négy gólt nem véletlenül rúg egy csapat. Mindegy, hogy a Barca, a Madrid, a Sevilla vagy bármelyik. De ha mindenképpen szeretnéd még egy párszor leírom, hogy megértsd: ezzel nem a Madridot akarom éltetni, csupán észérvekkel próbálok vitázni, bár ahol nem lehet, ott nem lehet...Zozzy 5 írta:Nem forgattam ki semmit, csak már egy jó ideje itt élveszkedtek magatokon...zizou fan írta:Légyszíves ne forgasd ki a szavaimat. Nem azt mondtam, hogy mi vagyunk a világ legjobbjai, csupán ellent mertem mondani valakinek. Azért azt mindenki elismerheti, hogy négy gólt nem véletlenül rúg egy csapat...És most mindegy, hogy az a Real, vagy éppen a Barca.
Kérlek ne foglalkozz fórumozótársaimmal
Neked is nehéz a felfogásod? Vagy szerinted 4 gólt véletlenül rúg BÁRMELYIK csapat?Charlie írta:Gyönyörű 4 gólt rúgtatok, figyelemreméltó teljesítmény, a XX.század legjobb csapatáról van szó, ez a minimális. Barcelona nem álmodhat ilyenekről.zizou fan írta:Légyszíves ne forgasd ki a szavaimat. Nem azt mondtam, hogy mi vagyunk a világ legjobbjai, csupán ellent mertem mondani valakinek. Azért azt mindenki elismerheti, hogy négy gólt nem véletlenül rúg egy csapat...És most mindegy, hogy az a Real, vagy éppen a Barca.
Remélem tetszetős hozzászólás madrid szemeknek. ITT be is fejezhetnénk ezt a buta dolgot, hogy ki a kakibb ebben az évben, meg ki vigyázzon jobban az ellenfeleivel.
C.
Légyszíves ne általánosíts. Megint kiforgatod a szavaimat, vagy egyszerűen ennyire nehéz a felfogásod. Talán mindkettő. Én azt mondtam, hogy négy gólt nem véletlenül rúg egy csapat. Mindegy, hogy a Barca, a Madrid, a Sevilla vagy bármelyik. De ha mindenképpen szeretnéd még egy párszor leírom, hogy megértsd: ezzel nem a Madridot akarom éltetni, csupán észérvekkel próbálok vitázni, bár ahol nem lehet, ott nem lehet...Zozzy 5 írta:Nem forgattam ki semmit, csak már egy jó ideje itt élveszkedtek magatokon...zizou fan írta:Légyszíves ne forgasd ki a szavaimat. Nem azt mondtam, hogy mi vagyunk a világ legjobbjai, csupán ellent mertem mondani valakinek. Azért azt mindenki elismerheti, hogy négy gólt nem véletlenül rúg egy csapat...És most mindegy, hogy az a Real, vagy éppen a Barca.